ChatGPT til indholdsproduktion: Sådan skriver du en blog ved hjælp af ChatGPT

billede20.png

Det million dollar spørgsmål i hver indholdsfællesskab siden lanceringen af ChatGPT er

"Kan ChatGPT erstatte indholdsskribenter?"

Nogle siger, det er en no-brainer, mens andre insisterer på, at det stadig er en menneskelig verden. Vi siger, det er en kompliceret affære.

ChatGPT kan erstatte dem, der blot skimter den første side af Google SERP og ikke bringer noget nyt til bordet. Men det kan ikke stjæle rampelyset fra dem, der skriver for at tilføje værdi og besvare søgernes spørgsmål. Faktisk kan ChatGPT være et nyttigt værktøj til disse førsteklasses forfattere, der giver støtte i forskning og idegenerering. Med andre ord vil de bedste, der ved, hvordan man bruger ChatGPT til indholdsoprettelse, være vindere i 2023.

For dem der undrer sig over, hvad Chat GPT er,

ChatGPT af OpenAI er pulsen af nutiden.

Det er en sprogmodel, der er trænet på en stor database med hjælp fra dybdegående læringsalgoritmer til at generere tekster, der ligner noget, som mennesker ville skrive, baseret på leverede input.

Ganske enkelt er det biavl af svar på alle spørgsmål.

Lær hvordan man bruger ChatGPT og de bedste ChatGPT-anvendelser.

Desværre kan du ikke fuldt ud stole på informationen, der tilbydes af ChatGPT, da den ikke opdateres i realtid. ChatGPT er kun trænet op til 2021 data.

billede15.png

Men vent, der er mere. ChatGPT kan kun kommunikere gennem tekst og kan ikke generere billeder eller reagere på stemmekommandoer. Med tilstrømningen af millioner af brugere, er ChatGPT ofte ude af drift eller er overkapacitet på grund af stor trafik.

Se om ChatGPT Plus kan overvinde disse begrænsninger i vores detaljerede sammenligning: ChatGPT Plus vs ChatSonic.

Så hvorfor vente på, at ChatGPT er oppe og køre problemfrit, når du kan skrive værdifulde blogindlæg i lynets hastighed med dens bedste alternativ, ChatSonic?

 • Chatsonic hjælper dig med at skrive opdateret indhold ved at generere faktuelle, relevante og opdaterede informationer, da den er integreret med Google-data.
 • Med Stable Diffusion + Dall-E-teknologi kan Chatsonic skabe unikke AI-billeder og visuel kunst til at supplere dit indhold. Se her.
 • Chatsonic's stemmekommandoer og svar kan være en kæmpe tidsbesparelse.
 • Du kan også generere hurtige tweet-ideer til at promovere dit blogindlæg på Twitter med Chatsonic Twitter-bot @ChatsonicAI.
 • Integrer dine foretrukne værktøjer til indholdsproduktion med Chatsonic med Chatsonic API's hjælp. Faktisk kan du opbygge værktøjer til at fremskynde indholdsproduktionen ved at henvise til vores API-brugstilfælde.
 • Brug Chatsonic's Chrome-udvidelse til at fremskynde din research- og skriveproces. Se andre ChatGPT-udvidelser og deres bedste anvendelsestilfælde.
 • Udforsk tilfældige blogpostideer på farten med ChatGPT-appen til Android.
 • For flere AI-prompts, skal du tjekke Chatsonics gratis AI-promp-markedsplads, som er en samling af AI-promptrer indsendt af andre brugere.

Tjek Chatsonic vs ChatGPT for detaljeret information.

Selv med fantastiske evner til at besvare ethvert spørgsmål under solen kan det stadig være en udfordring at generere blogindlæg med værktøjer som ChatGPT. Vil du vide hvorfor?

Kan værktøjer som ChatGPT skrive fulde blogindlæg? Kan ChatGPT hjælpe med indholdsoprettelse?

Det gennemsnitlige ordantal for en blogindlæg kan variere fra 1200-2000 ord. Hvis du ser på de generelle svar fra værktøjer som ChatGPT og ChatSonic, besvarer de i 300-600 ord.

Vi bad ChatSonic om at skrive et blogindlæg på 1500 ord om 'Hvordan man taber 10 kg på 3 måneder?'

billede2.png

Det genererede blogindlægget med kun 605 ord, inklusive overskriften.

Derefter bad vi ChatGPT om at skrive et blogindlæg på 1500 ord. Og vi blev chokerede over dens ærlighed.

billede23.png

Mens værktøjer som ChatGPT og ChatSonic måske ikke skriver effektive lange blogindlæg, gør de et vidunderligt job med indholdsforskning, oprettelse af outline og generering af kortformindhold til sociale medier.

Denne gang bad vi ChatSonic om at lave emnelinjer til onboarding e-mail sekvensen for Writesonic.

Men har vi stadig en løsning til at skrive fuldlængde blogindlæg ved hjælp af AI?

Selvfølgelig, ja! Writesonics AI-artikelgenerator er en revolutionerende skriveassistent, der kan producere exceptionelt høj kvalitet, langt indhold på op til 2000 ord på under et minut. Ikke kun det, men indholdet er optimeret til søgeresultater på Google, så du kan være sikker på, at det vil have en virkning og nå den rette målgruppe.

Vi vil snakke mere om artikelskribenten om lidt.

At skrive en blogindlæg indebærer mange trin udover selve skrivningen. Lad os se, hvordan ChatGPT-lignende værktøjer - ChatSonic og Writesonic - kan hjælpe med at skabe indhold.

Derudover er her 5 bedste ChatGPT-alternativer til at skrive, som du bestemt bør prøve.

Sådan skriver du en blog (opret indhold) ved hjælp af en ChatGPT-lookalike, men mere avanceret - ChatSonic + Writesonic.

Vi har bragt dig den bedste kombination nogensinde, ChatSonic + Writesonic, til at skrive fuldt udformede blogindlæg på ingen tid. Mens ChatSonic, lignende ChatGPT, kan give dig fantastiske indholdsidéer og oversigter, kan Writesonic gøre resten af det tunge arbejde som at skrive fuldlængde blogindlæg, omskrivning, sammenfatning og re-optimering af tekst med nøgleord. Listen er endeløs.

Denne blogpost vil tage dig igennem hver eneste trin i at skrive det perfekte langt blogindlæg ved hjælp af den bedste ChatGPT-alternativ til indholdsskabelse - ChatSonic og Writesonic.

Trin 1 - Søgeord Søgning (ChatSonic)

Hvis du vil have din blog op at køre på ingen tid, så er nøgleord forskning en af de vigtige initiale skridt at tage. At vælge og skrive om tilfældige emner uden en nøgleordsstrategi kan føre dig ingen steder hen.

At identificere de rette nøgleord at rangere efter kan være en udfordrende opgave. Bloggere og virksomheder anvender nøgleordsanalyseværktøjer som Ahrefs, SEMrush og Moz, som er dyre og tager meget af din tid i at finde de rette nøgleord.

Du kan have en liste med nøgleord klar til brug i din blog ved at bruge lignende værktøjer som ChatGPT, f.eks. ChatSonic.

At forstå, hvordan du bruger ChatGPT til blogging, kan hjælpe dig med at tjene penge med ChatGPT.

Vi bad ChatSonic om at komme op med søgeord relateret til AI-skrivning, som er nemme at rangere for i en ny blog.

Vi valgte ‘AI-skriver software’ fra ovenstående liste og bad ChatSonic om at give listicles og ideer til How-to-guide-blogindlæg.

Efter vi tog fat i '7 tips til optimering af indhold med AI skriveprogrammer', hjalp ChatSonic os med mere relevante søgeord at sigte efter.

Ta-da!

Nu har vi en blogindlæg ide med primære og sekundære søgeord til at inkludere i bloggen.

Lær at skrive ChatGPT prompts eller brug ChatGPT SEO prompts til at udforske mere.

Trin 2 - Konkurrentanalyse (ChatSonic)

Du er måske ikke den første til at skrive om et emne. I vores eksempel om 'AI skrive software', er der allerede masser af indhold offentliggjort om at optimere indhold ved hjælp af AI skrive software.

At forstå nøgleordene, indholdskvaliteten og konkurrenternes backlinks her er afgørende for, at din artikel lander på førstesiden i rangeringen.

For at gøre dette skal du læse hver top-rangerende blog manuelt (lyder kedeligt, ikke sandt?). Du kan også bruge nøgleordsundersøgelsesværktøjer som Ahrefs til at forstå de nøgleord og baglinks, som konkurrenterne rangerer for.

Så gjorde vi det nemt og sjovt ved at bruge en lignende AI-chatbot som ChatGPT - ChatSonic.

ChatSonic kan hjælpe dig med konkurrentanalyse. Vi har gjort konkurrentgap-analysen nem ved at bede den om at komme op med en liste over søgeord og underemner, som toprangerende blogs dækker.

Og vupti! Du har din konkurrencegapanalyse på under et minut ved at stille ChatSonic et par spørgsmål. Forestil dig tiden, der spares på at søge på internettet 😰

Trin 3 - Indholdsforskning (ChatSonic)

Indholdsforskning er afgørende, når du skriver en blog, da det hjælper dig med at forstå, hvilke emner dit publikum er interesseret i, hvilke spørgsmål de har, og hvilken slags information, de søger. Denne information kan derefter bruges til at skabe relevant, vedkommende og værdifuldt indhold for dine læsere.

Men det kan være en lang proces, afhængigt af emnet for bloggen. Du bliver nødt til at søge efter ressourcer som rapporter, whitepapers, autoritetsblogs og alt, hvad du kan få fat i.

Med Chatsonic kan du trække enhver ressource for at få den nødvendige information. Og du behøver ikke spilde din tid på at læse hele bloggen eller rapporten for at forstå den. Chatsonic vil opsummere og præsentere den information, du har brug for. Det vedhæfter også reference-links til sine svar, hvis du vil læse mere.

Chatsonic er ikke kun begrænset til tekst og genererer AI-billeder, der kan fuldføre dit indhold.

Trin 4 - Emneideer (ChatSonic)

Du satte dig fredeligt ned med din bærbare computer for at få alle emne-ideerne ned på papiret, men desværre appellerer ingen af dem til dig eller giver mening.

Du har sandsynligvis også prøvet flere emne genererende sider for at finde det rette emne til din blog. Men alt hvad du finder er generiske og irrelevante emneideer. Det er ikke overraskende, da emne generatoren mangler kontekst omkring din skrive dagsorden.

Nogle bloggere noterer enhver idé, de får midt på dagen. Det lyder som en god idé, men det vil kræve meget arbejde. Hvis du glemmer at notere emne-idéen, er den væk for evigt.

Hvorfor er det så svært at generere emneideer?

Fordi dine evner til at læse, vide og huske er begrænsede som menneske. Selvom maskiner kan hjælpe, er emne-genereringsværktøjer ikke smarte nok til at gøre det.

Men Chatsonic, ChatGPT-alternativet, kan generere engagerende emneidéer på få sekunder.

Her er nogle gode emneidéer genereret af Chatsonic uden besvær og værd at skrive om.

Trin 5 - Blog Oversigt (ChatSonic)

Hvad skal jeg tale om i bloggen? Hvor lang skal den være? Hvor mange underoverskrifter skal jeg bruge? Hvordan kan jeg opretholde flowet i indholdet til slutningen?

Disse er de næste spørgsmål, der dukker op i enhver forfatters hoved, efter at have afsluttet emnet til et blogindlæg. Men du kan nemt generere en blogkontur, som inkluderer de søgeord, der blev genereret i søgeordsundersøgelsesprocessen.

Vi vil bruge vores første eksempel, '7 tips til at optimere indhold med AI-skrive software' ved hjælp af nøgleordene.

Du kan også forbedre bloggens oversigt ved at tilføje flere nøgleord, der vil hjælpe blogindlægget med at rangere.

Trin 6 - Lang artikel / Blogindlæg - (Writesonic - Artikelskaber)

Her kommer den mest udfordrende del, hvor de fleste forfattere bruger deres tid på at stirre på en blank skærm, som er kendt som forfatterblokering eller blank side-syndrom.

Erfarne forfattere som Stephen King siger, “At læse meget er den eneste måde at skrive bedre og overvinde en skriveblokering”

Vi har en bedre mulighed. Brug Writesonics AI-artikelskribent, som skriver langt indhold på under et minut. Du kan generere en imponerende 2000-ords SEO-optimeret blog ved at tilføje en emne-ide. Det er så simpelt 😄

Først skal du logge ind på din Writesonic-konto, hvis du ikke har gjort det endnu, og vælge Article Writer 4.0 fra Writesonic-biblioteket.

Første trin: Kend søgeordene til et emne, du ønsker at skrive om. Indtast blogindlæggets emne. Du kan enten søge efter søgeord her, eller indtaste de søgeord, du genererede fra ChatSonic.

Andet trin: Nu hvor du har listen med nøgleord til din idé, vil Writesonic Artikel Forfatter hjælpe dig med nogle emneforslag. Du kan angive tone of voice, synspunkt og CTA, der vil hjælpe med præcis det, du leder efter.

Tredje trin: Valg af titel Writesonic vil generere en oversigt baseret på dine input. Igen kan du vælge at bruge en genereret af Article Writeren. Eller, redigere den baseret på den genererede af ChatSonic.

Fjerde Trin: Nu vil du have en fuldgyldig artikel med et blog-banner på under et minut, når du har valgt omridset. (Vi har vedlagt en video til din reference om, hvordan det ser ud).

Du kan senere redigere den genererede artikel ved hjælp af Writesonics redigeringsværktøj, som minder om Google Docs - Sonic Editor.

Der har du det! Du har en langvarig blogpost i fuld størrelse, som er SEO-optimeret. Men for at være sikker på, at bloggen rangerer på første side, lad os tjekke den gennem Surfer.

Ja! Writesonic integrerer med Surfer.

Writesonic AI indholds-generering fungerer problemfrit sammen med to af de bedste SEO-værktøjer, Surfer og Semrush. Du kan nemt opdage nye søgeord, der er relevante for din niche, med deres søgeordsforslag. Desuden kan du se, hvilke søgeord der får mest trafik og få en fornemmelse af, hvor meget søgeordstæthed du har brug for, for at få din indhold til at rangere godt på resultatsiderne af søgemaskinerne.

Mens Writesonic kan gøre alt det tunge arbejde med at researche information og brainstorme idéer til dig, kan det ikke erstatte forfattere. Det kan kun supplere dem ved at øge produktiviteten og hjælpe med deres første udkast.

Tjek disse ChatGPT-alternativer ud og se, hvordan du kan øge produktiviteten.

Trin 7 - On-page SEO-optimeringer (Writesonic)

At inkorporere relevante søgeord i en blogpost er kun halvdelen af historien om at optimere den til søgemaskiner. Mens det er vigtigt at inkludere relevante søgeord, kræver optimering af en blogpost meget mere end blot placering af søgeord, såsom tilføjelse af relevante meta-tags.

Meta-tags: Det er HTML-tags, der giver information om en webside til søgemaskiner og brugere. Nogle af meta-tags'ene er titel-tags og beskrivelse-tags.

Writesonic meta tag generator kan på få sekunder skabe passende SEO-meta-tags til et blogindlæg.

Alt, hvad du skal gøre, er at indtaste titlen, beskrivelsen og fokusnøgleordet i SEO-metataggens generator (til blogindlæg).

No follow links: Når du tilføjer eksterne links til dit blogindlæg, deler Google din webstedsautoritet med den eksterne hjemmeside. For at undgå dette kan du tilføje en no-follow-tag til det eksterne link for at stoppe videregivelse af et link juice. For at generere taggen kan du spørge ChatSonic -

Schema-kode: Kendt som schema markup, er en type mikrodata, som kan tilføjes til en websides HTML for at give yderligere oplysninger om blogindhold til søgemaskiner. Schema-koden indeholder detaljer som indholdstype, overskrift, billedadresse, forfatternavn og beskrivelse, offentliggørelsesdato osv. Du kan generere schema-kode på sekunder med ChatSonic.

Trin 8 - Ofte stillede spørgsmål til blogs

FAQ, som står for Ofte Stillede Spørgsmål, er en vigtig del af at optimere en blogpost for søgemaskiner og mennesker.

 • At besvare almindelige spørgsmål i et par sætninger forbedrer læserens brugeroplevelse.
 • Du kan også målrette ekstra søgeord ved at besvare FAQ'er, hvilket øger bloggens chancer for at rangere.
 • At inkludere en liste over ofte stillede spørgsmål i et blogindlæg kan opfordre læserne til at engagere sig med indholdet og bruge mere tid på siden.
 • Du kan demonstrere din viden og ekspertise med disse FAQ'er og etablere dig selv som en betroet autoritet inden for feltet.

Du kan enten finde disse ofte stillede spørgsmål i afsnittet ‘Mennesker spørger også’ og ‘relaterede søgninger’ eller bruge ChatSonic til at generere FAQ-listen på ingen tid.

Trin 9 - Plan for indholdsdistribution (ChatSonic)

At distribuere indhold betyder at gøre dit indhold tilgængeligt for en bred målgruppe på tværs af forskellige kanaler og platforme. Det er vigtigt at øge synligheden og rækkevidden, hvilket kan føre til mere trafik til din hjemmeside, forbedrede resultater i søgemaskinerne og i sidste ende hjælpe dig med at opnå dine marketingmål.

En af de nemmeste måder er at linke til andre blogindlæg, hvilket hjælper dine eksisterende læsere med at opdage nye blogindlæg. De almindelige kanaler for indholdsfordeling er sociale medier, engagements på trendende indlæg, e-mail markedsføring, social deling og tags osv.

Chatsonic kan hjælpe dig med at udvikle forskellige strategier for distribuering af indhold.

Trin 10 - Strategi for tilbagekobling (ChatSonic)

At skaffe links fra andre hjemmesider, som peger på din hjemmeside, kaldes for en Backlink strategi. Disse links betragtes som "backlinks", fordi de linkes til din hjemmeside.

Backlinks hjælper med at forbedre din websites placering i søgemaskinerne. Søgemaskiner som Google bruger backlinks som en måde at måle en websites autoritet og troværdighed på. Hvis du har mange høj-kvalitets backlinks som peger mod din side, vil søgemaskinerne se din side som mere værdifuld og pålidelig, hvilket resulterer i højere placeringer i søgemaskinerne og øget synlighed.

Hvis du ikke opretter tilbagekoblinger, kan dine websitets placering i søgemaskine resultaterne lide, da Google måske ikke betragter dit site som pålideligt. Dette kan begrænse den mængde trafik og leads, som dit website genererer.

ChatSonic kan give de bedste hjemmesider til at skaffe tilbagekoblinger baseret på nøgleordene. Det kan også komme med tips og anbefalinger om, hvordan man opbygger relationer med andre hjemmesider og dyrker tilbagekoblinger gennem outreach, samarbejde og andre taktikker.

Trin 11 - Indlæg på sociale medier (ChatSonic + Writesonic)

Sociale medier er den foretrukne strategi for hurtig opmærksomhed og engagement. Men det er blevet temmelig konkurrencepræget i de sidste par år. Den eneste måde at vinde spillet på de sociale medier er ved at skabe kvalitetsindhold i stor skala.

De primære sociale medieplatforme er Instagram, LinkedIn og Twitter. Værdibaserede "reels" og sjove memes fungerer godt på Instagram, mens LinkedIn elsker historier. Engagementet med case-study-indhold, der er baseret på historier, kan skyrockte engagementet ligesom ”Hvordan vi voksede 10 gange denne kvartal?”

Mens Twitter er hjemmet for værdibaserede tråde og sarkastiske mini-tweets.

ChatSonic kan hjælpe dig med at udvikle indholds ideer og opbygge en indholdskalender, men Writesonic udvikler disse ideer til underholdende sociale medieopslag.

Writesonic har individuelle funktioner til at skabe indhold på sociale medieplatforme som Instagram billedtekst generator, LinkedIn indlæg generator og Twitter generator. Ligeledes har vi også for Tiktok og andre trendende sociale medieplatforme.

Her er et eksempel på, hvordan du kan generere en Twitter-tråd ved at give emnet 'Hvordan AI kan forbedre social media marketing' til Writesonics Twitter-trådgenerator.

Chatsonic har gjort oprettelse af blogindlæg lettere end nogensinde ved at automatisere alle trin fra forskning til distribution og promovering af indhold. For at gøre det endnu bedre, kan Chatsonic også hjælpe dig med markedsføringsstrategier.

Nysgerrig på, hvad Chatsonic er i stand til? Det kan hjælpe dig med at finde et job med høj indtjening, styre dine finanser og meget mere.

Prøv vores 110+ ChatGPT oplæg for at opleve kraften af Chatsonic.

Derfor er ChatSonic ChatGPT for Indholdsoprettelse

At skrive en blog kan være en uendelig opgave, med mange ting at tage hensyn til, før du offentliggør den. Du skal undersøge emnet, komme med en fantastisk idé, skrive det hele ned og derefter finde ud af, hvordan du får folk til at læse det. Det er meget at håndtere!

Men vores fantastiske duo, ChatSonic + Writesonic, gør det ikke kun lettere at skrive din blog, de hjælper dig også med at lave en distributionsplan, marketingstrategier og meget mere for at få mest mulig opmærksomhed på din blog eller indhold.

Hvis du ønsker at forenkle din proces i forhold til at skabe indhold og ønsker at give din blog de bedste muligheder for succes, kan du prøve ChatSonic og Writesonic.

Relaterede Artikler

Vis mere >>