10 Mest Populære ChatGPT-Apps Til Mobil, Der Er Værd At Prøve I 2023

billede4.png

Automatisering af rutineopgaver

Forbedring af kundeoplevelsen

Forenkle processen med at oprette indhold

Og mere... blev lige blevet nemmere!

ChatGPT har fået internettet til at eksplodere, og det er ikke svært at forstå hvorfor! Den utrolige AI-chatbot, som er drevet af kunstig intelligens, kommer med en masse fantastiske kapaciteter. Fra at generere blogindlæg på ingen tid til at agere som en kodeekspert, er der meget, du kan gøre med ChatGPT.

Men der er en stor begrænsning - ChatGPT kan kun bruges på computere gennem dets websted. Siger stemmerne i dit hoved "Åh nej!"?

Godt, du behøver ikke at bekymre dig!

Som Travis Kalanick sagde, "Hvert problem har en løsning. Du skal bare være kreativ nok til at finde den."</p>

Hvis du vil have adgang til ChatGPT på iOS eller Android-telefoner, så er du heldig! I dette blogindlæg vil du se, hvordan du får ChatGPT på dine mobile enheder, plus du vil udforske nogle ChatGPT-baserede apps og se, hvorfor de er en god erstatning for den oprindelige ChatGPT. Så lad os komme til sagen!

Men inden vi kaster os ud i 10 af de mest populære ChatGPT-apps til mobil, lad os se, hvad ChatGPT er.

Hvad er ChatGPT?

ChatGPT af OpenAI er en AI chatbot udviklet af Sam Altman. Den utroligt kraftfulde AI chatbot er bygget på GPT-3.5 (Generative Pre-trained Transformer), en sprogmodel, der bruger overvåget og forstærkende læring til at generere svar, når den præsenteres for en forespørgsel.

Lad os bryde det ned på almindeligt dansk.

Først lad os se, hvad overvåget læring er.

Forestil dig, at du er en mentor, der underviser studerende i at skrive essays. Først giver du hundreder af essays til eleverne og beder dem om at læse og fordøje dem.

Dette vil træne dem i forhold til skrivestil, tone of voice og mere. Dog kan alle essays ikke være gode, så mentees' output kan være middelmådigt.

Nu er det her, hvor forstærkning med læring med menneskelig vejledning (RLHF) kommer ind i billedet!

Som mentor vil du give mentees feedback om, hvor de kan forbedre sig. Dette vil i sin tur hjælpe mentees med at skærpe deres færdigheder over tid.

Dette er præcis, hvad der sker, når det kommer til ChatGPT.

Efter at have fået masser af data fra internettet, producerer modellen output, der ikke altid er perfekt. Menneskelige trænere giver derefter nogle fantastiske tilbagemeldinger for at forfine modellen og øge dens ydeevne.

ChatGPT er super nem at bruge. Lær mere om hvordan du bruger ChatGPT her.

ChatGPT app er designet til at give dig en interaktiv oplevelse og give dig omfattende svar på enhver henvendelse, du måtte have.

Det vigtigste at fokusere på er at tilføje en god prompt. Trods alt afhænger dit output af dit input. Det er bedst at bruge en erklæring i stedet for et spørgsmål, hvis du vil have de mest detaljerede svar.

Er der en officiel ChatGPT mobil app?

Lad os starte med det samme - der er ingen officiel ChatGPT-app til Android- eller iOS-enheder.

Hvis du vil bruge chatbotten på din mobil, skal du åbne websitet i din browser. Det er selvfølgelig ærgerligt, men det er den eneste måde at få mest muligt ud af dens funktioner.

Hvis du stadig er fast besluttet på at finde en app, skal du ikke bekymre dig - der er et par udviklere derude, der har lavet deres egne versioner af ChatGPT som en mobilapp. Du kan blot downloade den på din mobiltelefon og oprette indhold, mens du er på farten!

Denne blogpost lister nogle af de bedste Chat GPT apps til mobil, som man kan tjekke ud. Men først lad os se på hvorfor du bør gå efter ChatGPT alternativer.

Hvorfor vælge alternativer til ChatGPT?

ChatGPT tilbyder ikke en mobilapp, så det er bedst at se efter alternativer. Derudover har ChatGPT forskellige begrænsninger -

Kan ikke komme med faktuelle oplysninger

ChatGPT er blevet trænet op til data fra 2021 og er derfor ikke i stand til at generere faktuel indhold eller komme med nutidige fakta.

Hvis du leder efter indholdsideer baseret på de nyeste tendenser og emner, så er ChatGPT ikke det bedste valg. Det er som om, ChatGPT kun har fået lært nogle få koncepter, og kan ikke give dig andet end det.

Hvis du sigter efter den nyeste information, trends og mere, er det klogere at søge ChatGPT muligheder.

Kan ikke generere AI-billeder

Selvfølgelig kan ChatGPT være til stor hjælp, når det kommer til at generere tekst, men hvad med visuelle elementer? Nå, ChatGPT fungerer ikke på det område!

Hvis du vil generere visuelle billeder, kan du besøge DALL-E fra OpenAI eller Midjourney. ChatGPT kan kun hjælpe dig med at lave tekst prompts til billeder, som du kan indsætte i DALL-E eller Midjourney og få billederne. Men det er at rode for meget rundt mellem apps... Og det er ikke sjovt!

Hvorfor ikke vælge en alternativ løsning til ChatGPT, som giver dig mulighed for at oprette billeder - og spare noget af din dyrebare tid?

Fejl med “ChatGPT ved fuld kapacitet”

Forestil dig dette: Du skal afslutte en indholdsenhed i dag. Med alle forhåbninger går du til ChatGPT, men der vises en fejlmeddelelse, der siger, "ChatGPT er fuld i øjeblikket!"

Utrolig frustrerende, ikke sandt? Ja, det er det!

Det viser sig, at ChatGPT har oplevet nedbrud på grund af et stort antal brugere og en overdreven serverbelastning. Det ser ud til, at du hurtigt skal finde en anden mulighed - fordi ChatGPT ikke altid vil være i stand til at hjælpe dig ud.

Understøtter ikke stemmekommandoer

Hvis du foretrækker stemmestyret tekst, er ChatGPT sandsynligvis ikke det bedste valg for dig. ChatGPT kan hverken forstå talekommandoer eller reagere som Siri eller Google Assistent.

Så hvis du vil spare tid ved at give stemmekommandoer, er det bedre at finde ChatGPT-alternativer.

Nu lister vi de bedste ChatGPT-alternativer, der har en mobilapp til Android eller iOS eller begge dele. Med en ChatGPT-mobilapp kan du automatisk oprette indhold fra komforten af din sofa.

De 10 mest populære ChatGPT apps til Android og iOS

Er du klar til at opdage, hvad der ellers er på ChatGPT-app-markedet? Fra intuitive dashboards til hurtige svar, forskellige ChatGPT-apps til mobil kan være perfekte til dig.

Ønsker du at chatte med en bestemt person? Eller har du brug for mere knald for pengene? Du har et utal af muligheder - så gør dig klar til at foretage en seriøs rundtur for at finde den, der passer til dine behov!

De tilføjer hver deres egen unikke kvalitet - så lad os komme ud og begynde at udforske en chatgpt-app til Android og iOS.

 1. ChatSonic
 2. Alissu: Chat med AI
 3. Rapid ChatGPT
 4. ChatOn - AI Chat med GPT-3
 5. Frank: AI Chat-assistent
 6. Open Chat – GPT AI med GPT-3
 7. Chat GPT: GPT-baseret AI ChatGUD
 8. Open Chat: AI Chatbot App
 9. Chat AI: Personlig AI-assistent
 10. AI Chat: Skrive-chatbot

Klar til at udforske? Lad os komme i gang!

ChatSonic

Starte listen er ChatSonic af Writesonic! En helt ny, fantastisk samtale AI chatbot - meget mere cool end ChatGPT af OpenAI. Det er som ChatGPT, men en forbedret version med 10 gange flere funktioner - hvilket gør det til et perfekt ChatGPT alternativ.

Den avancerede AI-chatbot kan forbløffe dig med sin evne til at oprette data-, billede- og stemmesøgninger i realtid. Desuden udnytter ChatSonic AI - ChatGPT mobilappen kraften fra ChatGPT og hjælper med at oprette indhold på farten.

ChatSonic har deres ChatGPT-android-app live. iOS-brugere kan skrive sig op på ventelisten for at få tidligere adgang til ChatSonic iOS-appen.

Her er hvorfor du skal tjekke ChatSonic-appen ud lige nu:

 • Nem at installere.
 • Hjælper med at forbedre effektiviteten.
 • Øger produktiviteten øjeblikkeligt og sparer tid, hvilket gør det til det bedste ChatGPT-alternativ for produktivitet.
 • Har en brugervenlig og intuitiv grænseflade.

Derudover kan du tjekke ChatGPT til e-handel for at se, hvordan den revolutionerer e-handelsbranchen.

Gør dig klar til at opleve den næste generation af AI-chatbot-teknologi. Lad os dykke ned i de fantastiske funktioner, som ChatSonic mobilappen til android tilbyder:

 • Generer faktaoplysninger efter behov

ChatSonic kan give dig de fakta, du har brug for! Ved at udnytte Googles og NLP's kraft kan ChatGPT appen til Android give dig præcis indsigt og opdateret information om alle de buzz-værdige begivenheder lige ved hånden. Så du behøver ikke bære din bærbare computer overalt; bare download den bedste Chat GPT-app - ChatSonic AI.

 • Giv stemmekommandoer og spar tid

ChatSonic har nogle fantastiske superkræfter - takket være NLP. Den kan forstå dine talekommandoer og tale tilbage til dig som en AI-kammerat - præcis som Google Assistant eller Siri! Og med ChatGPT-appen til Android skal du blot samle din telefon op og give talekommandoer.

 • Gør ord til fantastiske digitale kunstværker

Udfold kunstneren i dig og skab uforglemmelig digital kunst på farten med ChatSonic mobilappen. Med ChatSonic behøver du ikke at være en teknologiekspert for at skabe mesterværker - fra skøre til realistiske vil ChatSonic sikre, at dit kunstværk skiller sig ud fra mængden. Se mere om hvordan du bruger ChatGPT AI kunstgenerator.

 • Tal med din egen virtuelle assistent

Frigør kraften ved at have en virtuel assistent lige ved hånden - Få ChatSonic mobil-appen! Dette avantgarde samtale-AI-værktøj giver dig bekvemmeligheden ved en rigtig person uden udgifterne. Fra forholdsproblemer til jobsamtaleforberedelse, er ChatSonic den chatapp, du har ledt efter.

 • Føles som at have en rigtig samtalepartner

ChatSonic giver en oplevelse så autentisk, at det er svært at skelne forskellen. Med AI-chatbotten behøver du ikke at bekymre dig om at konstant gentage dine tanker - den fanger endda nuancerne i din tale. Klar til en ultimativ samtaleoplevelse? Download ChatSonic mobilappen.

Anvendelsesområder for ChatSonic

ChatGPT's forespørgsel til blogging: Kan du give mig nogle ideer til blogindlæg omkring <dit valg af emne>??

billede1.jpg

ChatGPT udfordring til studerende: Agér som Steve Jobs og hjælp mig med at udvikle en forretningsplan for ChatGPT til studerende.

billede2.jpg

ChatGPT giver en social medieopgave: Kom med 5 Instagram Reels-ideer til at promovere <emne> inden for <målgruppe>

billede3.jpg

ChatSonic Prisfastsættelse

ChatSonic tilbyder en gratis prøveversion, hvor du får adgang til 10.000 ord. Hvis du vil generere mere, kan du gå efter en premium-plan, der starter fra $19/måned.

Alissu: Chat med AI

Dernæst kommer Alissu - en anden AI-chatbot baseret på OpenAI's GPT-3-model.

Alissu svarer ubesværet på alle former for prompter og der er næsten ingen forsinkelse mellem svar. Lad os udforske nogle seje funktioner:

 • Få svar på spørgsmål, der vækker din nysgerrighed! Alissu er en rigtig whiz med matematikproblemer og programmering - men det kan også svare på andre forespørgsler.
 • Alissu kan også være en livredder, når du har brug for hjælp til at forberede dig til en jobsamtale eller fuldføre en college-opgave. AI-chatboten kan hjælpe dig med at skrive.
 • Lad Alissu gøre det hårde arbejde for dig - forklar blot, hvad du har brug for, og se, hvordan den opretter en kode eller SQL-anmodning med lethed.

Denne ChatGPT app er en af de mest populære i Google Play Store og giver dig de samme superkræfter som den ægte vare. Og gæt hvad? Alt du skal gøre er blot at installere app'en og begynde at tale med AI-chatbot'en!

Dog har appen også nogle ulemper. Lad os sige, at tekstbeskederne til AI-chatbotten ofte bliver afkortet. Løsningen? Send kortere tekster! Et andet problem er, at appen viser et stort antal reklamer.

Hvis du gerne vil undgå alle disse problemer, kan du vælge en anden ChatGPT app - ChatSonic AI - som genererer svar på lynhurtig tid. Desuden irriterer den dig ikke med reklamer hele tiden. Er det ikke en bedre løsning?

Rapid ChatGPT

Føler du dig eventyrlysten? Du skal prøve Rapid GPT - et smart lille interface med stort potentiale bygget med OpenAI's API.

Bare download denne ChatGPT app, log ind og gør dig klar til at blive overrasket. Det er som en kunstig intelligens lige ved hånden til alle slags ting, ligesom WhatsApp chat, undtagen at du vil chatte med en robot!

Lad os se nogle af dens funktioner:

 • Rapid ChatGPT App har dig dækket, fra vitser til gåder og historier.
 • Derudover har de tilføjet gamification! Se nogle få annoncer, og du vil blive belønnet med mønter. Brug dem til at få ubegrænsede svar - fedt!

Du kan downloade Chat GPT: Rapid, ligesom ChatGPT, fra Google Play Butikken.

Ikke desto mindre er Rapid ChatGPT ikke så hurtig, som navnet antyder. Hvis du ønsker øjeblikkelige svar, kan du vælge andre ChatGPT-apps som f.eks. ChatSonic AI.

ChatOn - AI Chat med GPT-3

ChatOn er endnu en super AI-chatbot baseret på GPT-3 teknologi. ChatGPT-appen har en simpel brugergrænseflade, hvilket gør den nem at bruge.

Her er nogle sjove funktioner:

 • Pålidelig AI-chatbot, der kan give hurtige svar på spørgsmål.
 • Høst fordelene ved en pålidelig korrekturlæser, især når du skriver et forretningsbrev eller en jobansøgning. Bare skriv det og lad ChatGPT-appen - ChatOn klare resten!
 • Gør brug af AI-skriveassistenten til at forfatte en opgave eller endda en digt.

Bedste del? Det er gratis med køb i appen, og du kan komme i gang med de grundlæggende funktioner!

Få fat i ChatOn - ChatGPT-appen er nu på App Store og Google Play!

Desuden, hvis du leder efter en ChatGPT app til at hjælpe dig med mere end bare indhold, kan du prøve at bruge ChatSonic. Fra at generere indhold i realtid til fortryllende billeder kan det hjælpe dig med alt.

Frank: AI Chat Assistant

Frank tilbyder dig en masse muligheder inspireret af OpenAIs GPT-3 Chat.

Lad os udforske disse:

 • Lav ægte menneskelignende tekster og oplæsninger om ethvert emne, som f.eks. enkle spørgsmål eller endda digte!
 • Generér fortryllende billeder med hjælp fra AI.
 • Hjælper med at skrive manuskripter - et must-have for enhver YouTuber eller blogger!
 • Ændrer, omskriver eller omformulerer ethvert svar øjeblikkeligt.

Du skal have mindst 50 MB ledig lagerplads til installation på din enhed. Frank er tilgængelig både på App Store og Google Play.

Ikke desto mindre er denne ChatGPT-app - Frank - usikker, så det er bedst ikke at give Frank nogen personlige eller fortrolige oplysninger. Dette skyldes, at appen måske er tilbøjelig til at lave uhøflige eller upassende kommentarer. Så hvis du er bekymret for dit privatliv og vil være på den sikre side, kan du vælge andre ChatGPT-apps som ChatSonic AI.

Åben Chat - GPT AI med GPT-3

Her er en anden utroligt kraftfuld ChatGPT-app til mobil - Åben Chat

Udstyret med den nyeste teknologi og en smart design, kan AI-chatbotten hjælpe dig med at opleve realtidssamtaler med et klik.

Lad os se nærmere på, hvad Open Chat tilbyder:

 • Ingen emner er tabu - stil bare alle de spørgsmål, der måtte dukke op i dit sind, og du vil få øjeblikkelige, nøjagtige svar.
 • Fremskynder din researchproces! Når du har brug for et svar øjeblikkeligt, men ikke vil gennemsøge internettet, er Open Chat det bedste at stole på.
 • Gør brug af chatbotten til forretningsformål. Den er perfekt, når kunder og klienter har brug for gentagne svar.

Desuden fungerer det sikkert uden at indsamle nogen af dine data. Du kan nemt downloade appen på Google Play Butikken.

Open Chat kan hjælpe dig med bare tekstbaserede forespørgsler. Hvis du vil have en app til at hjælpe dig med billeder og meget mere, så vælg ChatSonic!

Chat GPT: GPT-baseret kunstig intelligens ChatGOD

Næste app på ChatGPT's liste er Chat GPT: GPT-baseret AI ChatGUD! Den kan bogstaveligt talt svare på alle dine spørgsmål øjeblikkeligt.

At komme i gang er en leg. Når du har downloadet appen, kan du kigge på kategorierne. Find emnet, der interesserer dig mest. Derefter skal du skrive din forespørgsel og sende den til chatboten. Inden for øjeblikke vil du få et svar. Svaret er baseret på den information, som AI'en har indsamlet fra internettet.

Lad os se på nogle fantastiske funktioner, som Chat GPT tilbyder: GPT-baseret AI ChatGOD:

 • Husk den tidligere samtale, som hjælper dig med at undgå at spørge robotten igen og nyde en problemfri samtale.
 • Fremstil unikke billeder med hjælp fra kunstig intelligens.
 • Opret en kompleks adgangskode for at holde andre fra at nysgerrigt snoke rundt i dine chats.

Men i øjeblikket er det kun tilgængeligt på Google Play. Så hvis du er en iOS-bruger, skal du finde andre alternativer på markedet.

Chat GPT: GPT-baseret kunstig intelligens, ChatGOD, er kun tilgængelig for Android-brugere. Hvis du er en iOS-bruger, kan du vælge alternativer som ChatSonic App, som er tilgængelig som en ChatGPT app til Android og har en venteliste til iOS.

Åben Chat: AI Chatbot App

Dernæst kommer Open Chat, en ultimativ AI-chatbot baseret på GPT-3-teknologi. Den kan hjælpe dig med at automatisere forskellige ting og øge din produktivitet øjeblikkeligt.

Lad os se på dens funktioner:

 • Har du brug for en chat-ven? Med Open Chat behøver du ikke lede længere! Chat øjeblikkeligt med dets bot drevet af GPT-3 teknologi for at få tiden til at gå eller få nyttige råd.
 • Glem alt om kedelige websøgninger - med den GPT-3-drevne Open Chat kan du finde det, du har brug for, hurtigere end nogensinde før.
 • Skriveproblemer? Ikke mere! Du behøver ikke bekymre dig om stavefejl - Open Chat har dig dækket med sin autokorrekturfunktion.

Men for nuværende er ChatGPT appen - Open Chat kun tilgængelig på Google Play.

ChatGPT-appen - Åben Chat kommer med en forvirrende brugergrænseflade. Derudover mangler den yderligere funktioner, som ChatSonic understøtter, fx stemmegenkendelse, personlighedstilstand og mere. Så hvis du leder efter en app, der kan hjælpe dig med alt, kan ChatSonic være din go-to ChatGPT-app til mobil.

Chat AI: Personlig AI-assistent

Ingen at tale med? Hent Chat AI - Den perfekte AI-assistent!

Med hjælp fra GPT-3 er Chat AI blevet skabt til at give dig fornuftige og hjertevarme svar.

Precis som enhver anden app, som WhatsApp, alt hvad du skal gøre er at sende din besked og få et hurtigt svar øjeblikkeligt.

Her er fordelene ved Chat AI:

 • Tal med en robot med det samme! Du kan tale om hvad som helst i verden og få fantastisk rådgivning fra din virtuelle assistent.
 • Få fantastiske og hurtige resultater. Det er svært at skelne Chat AI fra et rigtigt menneske, når du taler med det!
 • Har en intuitiv interface og er super nem at bruge.

ChatGPT app er gratis at downloade på App Store. Hvis du dog bruger Android, kan du kigge på andre ChatGPT-apps som ChatSonic AI.

AI Chat: Skrive Chatbot

Har du svært ved at skrive fængende tekster og kunne du tænke dig nogen til at analysere og give dig forslag eller feedback?

Dit ønske er gået i opfyldelse! AI chat er en chatbot, der faktisk kan hjælpe dig med at skrive.

Lad os se hvordan det kan hjælpe:

 • AI Chat kan være din spøgelsesskribent! Uanset om det gælder at skrive et ansøgningsbrev, et langt essay eller en digt, kan chatbotten gøre det hele.
 • AI chatbotten kan se på din skriftlige tekst, analysere den og give feedback vedrørende eventuelle fejl. Så dette værktøj kan være en vidunderlig tilføjelse, hvis du er forfatter.
 • Den kan agere som din virtuelle ven og give dig svar, der er menneskelignende.

Men hvis du leder efter et værktøj, der kan hjælpe dig med mere end bare skrivning, så vælg ChatSonic AI. Fra at generere indhold i realtid til AI-billeder kan det hjælpe dig med alt.

Få ChatGPT app på din mobil

At bruge ChatGPT til mobilapps på Android- og iOS-enheder er nu blevet meget nemmere.

Ikke sandt?

Er du klar til at dykke ned i den fængslende verden af AI-chatbots? Tjek 110+ af de bedste ChatGPT-eksempler for at se, hvordan folk får mest ud af ChatGPT apps.

Få fat i den bedste Chat GPT-app - ChatSonic AI - og lad dine kreative safter flyde! ChatSonic AI overkommer alle begrænsninger i ChatGPT og giver en samtalebaseret AI-chatbot, der fungerer som din personlige assistent.

Relaterede Artikler

Vis mere >>