Sådan skaber du fantastisk AI-kunst med ChatGPT?

106313830_AI_art_billeder__digital_kunst.png

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det føles at have en ven ved din side, som altid er klar til at besvare alle dine spørgsmål, give råd og hjælpe dig med dit skriftlige arbejde og programmering?

Det er præcis hvad dette banebrydende AI-dialogsystem fra OpenAI - ChatGPT gør!

Det vinder meget frem i nyhederne og på sociale medier, hvor folk over hele verden prøver det af og deler deres oplevelser.

Lad os komme direkte til sagen.

Hvis du ikke har levet under en sten, har du sandsynligvis hørt om ChatGPT - en AI-baseret konversationschatbot, der bruger naturlig sprogbehandling til at generere samtaler. ChatGPT blev udviklet af Sam Altman, grundlægger af OpenAI.
Screenshot-1944-11-03-kl-23.24.39.png

Drives af GPT-3.5 og Forstærkningsindlæring med menneskelig feedback, producerer ChatGPT svar, der lyder næsten som om, de er skrevet af et menneske, givet de enorme mængder data, AI'en blev trænet på. I modsætning til traditionelle chatbots er ChatGPT en maskinindlæringsmodel, der kan interagere på en mere naturlig og samtalepræget måde. Se, hvordan man bruger ChatGPT og dens bedste chatGPT brugstilfælde for at vækste din virksomhed.

Mens ChatGPT er et kraftfuldt chatbot-system baseret på AI, har det nogle begrænsninger. For eksempel kan det kun give svar baseret på data, den er blevet trænet på, det vil sige indtil 2021, hvilket betyder, at den ikke kan søge efter information på internettet. Derudover kan det ikke oprette billeder og forstå talekommandoer. Endelig kan det muligvis ikke give detaljerede oplysninger eller forstå kontekst eller nuancer i en samtale.

Udover det kan det på grund af høj trafik ske, at når du prøver at tilgå ChatGPT, vil den vise en fejlmeddelelse, der siger "ChatGPT er fyldt op", hvilket er super skræmmende, når du har brug for det til noget akut.

Ingen flere begrænsninger med ChatGPT Plus, men hvad tilbyder det mere? Tjek ChatGPT Plus vs ChatSonic.

Og her kommer ChatSonic - Ligesom ChatGPT, men med en avanceret version af ChatGPT med flere funktioner.

Screenshot-1944-11-03-at-11.22.06-PM.png

Derudover er den nye ChatSonic app til Android og iOS til rådighed, som kan hjælpe med at generere tekst og billeder fra komforten af sofaen. Den har også en Chrome-udvidelse, der strømliner indholdsskabelsesprocessen. Dette gør ChatSonic til en af de bedste ChatGPT alternativer på markedet.

Du kan også udforske de bedste chatGPT Chrome-udvidelser for at anvende chatGPT effektivt.

Sådan skaber du fantastisk digital AI-kunst med ChatGPT?

ChatGPT er et kraftfuldt tekstbaseret værktøj, der kan hjælpe dig med at generere alt fra kode snipper til blogindlæg og artikler. Men hvad med når det kommer til at generere digital kunst? Kan ChatGPT generere visuelt indhold?

Svaret er simpelthen - NEJ!

Du kan generere tekstprompter ved hjælp af ChatGPT og derefter bruge en AI-kunstgenerator som DALL-E, Midjourney, Stable Diffusion, Photosonic og flere til at generere billeder. Men dette involverer også konstant at skifte fra den ene app til den anden, hvilket kan være super frustrerende og tidskrævende.

Tag et kig på over 50 AI-mellemstation introduktioner, som du kan prøve i 2023.

Er der så nogen genveje eller bedre alternativer?

Nå, der er - ChatSonic!

Integreret med både DALL-E og Stable Diffusion, kan ChatSonic hjælpe dig med at generere fortryllende AI digital kunst på bare få sekunder. Så du behøver ikke længere at skifte mellem apps og gå på kompromis med din effektivitet.

Lad dine kreative tanker flyde og omdan dine ord til kunstværker, der aldrig vil blive glemt - med ChatSonic. Fra enkle til komplekse udtryk - denne avancerede GPT-3 chatbot kræver ingen teknisk viden og kan generere alt fra abstrakte designs til realistiske grafikker.

Nu kan du få adgang til dette fantastiske AI-værktøj på farten med ChatSonic AI mobil app til Android. Udfold kraften af ChatSonic og skab i sekunder højt detaljerede og forbløffende digitalt artwork.

Sådan skaber du AI-kunst med ChatGPT-alternativet - ChatSonic?

Trin 1: Vælg ChatSonic fra Writesonic's bibliotek

Er du klar til at træde ind i AI-kunstgeneratorernes verden og begynde at skabe unikke og tankevækkende visuelle effekter med ChatSonic?

Du kan simpelthen logge ind på din Writesonic-konto og vælge "ChatSonic" fra biblioteket.

Du kan også få fat i ChatSonic AI - ChatGPT Appen til Android fra Google Play Butikken og starte din rejse i dag!

Og vupti! Du er klar til at begynde!

Screenshot fra 3. november 1944 kl. 22:48

Trin 2: Opdag de uendelige muligheder i ChatSonic

Tid til at åbne op for en helt ny verden af indholdsproduktion med ChatSonic!

Det kraftfulde værktøj, med dets utrolige evner, hjælper med at generere faktuel indhold med tekst eller stemme, skabe fantastisk visuel kunst og udvikle omfattende anvendelser på ingen tid.

Udfold potentialet af ChatGPT-alternativet, ChatSonic, og se hvad du kan skabe!

Screenshot 1944-11-03 klokken 10.49.15 PM.png

Trin 3: Begynd at generere kreative digitale kunstværker

Fra realistisk til abstrakt, kan ChatSonic generere forskellige typer digital kunst.

Men sørg for at give så mange detaljer som muligt om, hvad du gerne vil generere - jo mere information du giver, desto bedre vil resultatet være.

For at spare mere tid, så prøv at give stemmekommandoer! Og se, hvor hurtigt ChatSonic genererer digital kunst.

Skærmbillede 1944-11-03 kl. 22.50.19.png

Trin 4: Tryk på generér

Efter du er tilfreds med anvisningen eller kommandoen og er klar til at gå i gang, skal du trykke på "generer" og se ChatSonic udføre magien.

Og så har du det - et fantastisk og unikt digitalt kunstværk skabt af ChatSonic på ingen tid. Prøv det selv og se, hvor fantastisk det er.

Kæmper du med at generere fortryllende AI-kunst? Lær at skrive perfekte prompts.

Skærmbillede 1944-11-03, kl. 22.51.37.png

Brugstilfælde for Kunstig Intelligens

I takt med at kunstig intelligens (AI) bliver mere og mere avanceret, bliver den også mere og mere integreret i vores dagligdag. AI bliver brugt til en række opgaver, fra at sortere emails til selvkørende biler, og nu bliver den endda brugt til at skabe kunst.

AI-værktøjer revolutionerer måden, vi skaber og oplever kunst på. Det giver kreative muligheder, der var umulige før, og bliver hurtigt et uvurderligt værktøj for kunstnere og designere.

Hvis du er interesseret i at udforske ChatGPT AI-billeder selv, er det nu det perfekte tidspunkt at komme i gang og se, hvordan ChatSonic - en AI som ChatGPT - kan generere billeder.

Fra at skabe visuelle elementer til marketing- og reklamekampagner til at generere billeder til historiebøger kan ChatSonic hjælpe dig med at skabe unikke billeder helt fra bunden eller skabe helt nye kunstværker. Lad os dykke ned i ChatSonic - en AI ligesom ChatGPT kunstanvendelse:

ChatSonic til digitale kampagner

AI kunst har gjort bølger i verden af digitale kampagner. Med AI-drevne værktøjer kan markedsførere hurtigt og nemt generere kunstværker ved hjælp af datapunkter såsom demografi, interesser og mere for at skabe visuelle elementer, der er tilpasset målgruppen.

Ved at udnytte kunstig intelligens til at skabe fantastiske visuelle effekter, kan brands skabe indhold hurtigt og omkostningseffektivt. AI-billedgenereringsværktøjer kan hjælpe med at bringe kampagner til live på en måde, der tidligere var umulig.

De kan også bruges til at personalisere visuelle elementer for hver bruger, hvilket gør det nemmere at skabe indhold, der rammer målgrupperne. AI-kunstgenereringsværktøjer er en god måde at gøre digitale kampagner mere engagerende og effektive.

Er du klar til at skabe visuelle elementer, der skiller sig ud i en overfyldt digital verden?

Eksempel: Generer et billede af en brand-kampagne, der viser en flaske shampoo.

Screenshot-1944-11-04 kl. 9.55.52

ChatSonic til Blog-bannere

Klar til at generere blogbannere og engagere dit publikum? ChatSonic kan hjælpe!

Den utrolige AI-værktøj kan hjælpe dig med at generere blogbannere hurtigt og nemt, hvilket gør processen med at skabe visuelt slående blogbannere til en leg.

Med AI-kunstgeneratorene kan du generere en række visuelt tiltalende design med minimal indsats og på en brøkdel af den tid, det ville tage dig at skabe noget mere komplekst. Disse værktøjer er en fantastisk måde at tilføje et unikt og moderne touch til dine blogbannere og få dem til at skille sig ud fra mængden.

Tid til at generere visuelt imponerende blogbannere med ét klik.

Eksempel: Generér et billede af en person, der sidder på sofaen og arbejder på sin bærbare computer.

Skærmbillede-1944-11-04-kl-10.11.49-AM.png

ChatSonic til Sociale Medier Indlæg

AI-kunstgenereringsværktøjer er en fantastisk måde at skabe unikke og iøjnefaldende billeder til opslag på sociale medier.

Med AI-værktøjer til kunstgenerering kan du hurtigt og nemt generere billeder, der skiller sig ud fra mængden og fanger opmærksomheden fra dine følgere. Det er en fantastisk måde at engagere dit publikum og præsentere dit brand.

Fra stilfulde abstrakte designs til mere traditionel kunst, kan AI-generatorværktøjer hjælpe dig med at skabe en række billeder, der passer til tone og æstetik i dit brand. Med AI-kunstgenereringsværktøjer kan du være sikker på, at dine indlæg på sociale medier vil se professionelle og øjenfavnende ud.

Fremstil AI-billeder, der virkelig er unikke for din virksomhed.

Eksempel: Generer et smukt og betagende billede af en solnedgang

Screenshot 1944-11-03 kl. 22.40.35

ChatSonic til Nyhedsbreve

Tilføj et strejf af kreativitet til din nyhedsbrev ved at generere unikke billeder hurtigere end nogensinde før med ChatSonic.

Du behøver ikke længere bekymre dig om at finde de rette billeder og illustrationer til at understøtte dit budskab. I stedet kan du lade AI-algoritmer skabe smukke visuelle effekter, der fanger din målgruppes opmærksomhed og holder dem engageret.

AI-kunstgenereringsværktøjer giver dig også mulighed for hurtigt og nemt at tilpasse det visuelle til dine præcise specifikationer, så du kan skabe en unik nyhedsbrev, der skiller sig ud fra mængden.

Gør dig klar til at spare tid og tilføje kreativitet til dine nyhedsbreve.

Eksempel: Generer et billede af en stue med vel-afstemt møblering.

Screenshot-1944-11-04-at-10.06.28-AM.png

Ville det ikke være fedt at have et job, hvor man skaber digital kunst? Måske er der det! Chatsonic kan hjælpe dig med at finde de bedste job i kunstbranchen til dig.

ChatSonic til Historiebøger

Kunst er en integreret del af fortællinger, og AI kunstgenereringsværktøjer kan hjælpe med at bringe historier til live på en engagerende og interaktiv måde.

Med disse værktøjer kan forfattere nemt skabe livlige og fantasifulde væsner og landskaber for at give læseren en dybere forståelse af historien. AI-kunstværktøjer kan også bruges til at skabe unikke og sjove figurer, rekvisitter og indstillinger for at tilføje et strejf af kreativitet og originalitet til narrativet.

Desuden kan værktøjer til generering af AI-kunst anvendes til at skabe visuelt appellerende illustrationer, der vil give historien liv på en måde, som kun ord alene ikke kan. Med værktøjer til generering af AI-kunst har forfattere mulighed for at give historier liv på en mere indsættende måde, hvilket gør dem mere engagerende og fængslende for læsere.

Tid til at skabe unikke og visuelt imponerende historier.

Eksempel: Generer en animeret smuk Disney-prinsesse, der går.

Screenshot fra 3. november 1944 kl. 23.02.13 PM.png

Ville det ikke være dejligt, hvis digital kunst, der er skabt ved brug af ChatSonic - en AI ligesom ChatGPT, kan tjene penge? Lær mere end 20 måder at tjene penge på ved at bruge ChatSonic, en ChatGPT-alternativ!

For at lære mere om, hvordan mennesker udnytter ChatSonic - en AI som ChatGPT til at vækste deres forretning, kan du tjekke 110 bedste ChatGPT eksempler i 2023.

I en nøddeskal...

AI-kunstgenereringsværktøjer er en utrolig effektiv måde for alle at udtrykke deres kreativitet. Med hjælp fra AI kan du skabe unikke kunstværker, der ellers ville være umulige at lave.

Med AI-værktøjer til kunstgenerering behøver kunstnere ikke at starte fra bunden for at skabe noget nyt - man kan bruge værktøjerne til at generere ideer og billeder og derefter bruge dem som udgangspunkt for deres egen kreative proces.

Er du klar til at udforske nye muligheder inden for AI-genereret kunst og skabe mesterværker, der er sikre på at fange og inspirere? Tilmeld dig og begynd at skabe unikt indhold!

Relaterede Artikler

Vis mere >>