Sådan (og hvorfor) abonnerer du på ChatGPT Plus

billede5.jpg

Da ChatGPT blev introduceret i november, var det gratis for alle at bruge. Dets hurtige popularitetsstigning førte dog nogle gange til længere ventetid for brugerne. Som resultat tilføjede OpenAI en abonnementsplan, som ville hjælpe nogle brugere med at undgå ventetiden og få adgang til andre praktiske fordele.

Også: Bard vs. ChatGPT: Kan Bard hjælpe dig med at kode?

ChatGPT's abonnement kaldes ChatGPT Plus, og det koster $20/måned. Betalingsmodellen garanterer brugerne generel adgang, selv i travle tider, hvor den gratis version er på kapacitet, og det giver også hurtigere svartider.

Plus-abonnenter får også prioriteret adgang til nye funktioner og forbedringer, herunder OpenAI's nyeste og bedste opdateringer såsom GPT-4, tilgængeligt for Plus-abonnenter nu, og ChatGPT-plugins, som vil prioritere Plus-brugere ved udrulning.

Hvordan du abonnerer på ChatGPT Plus

Hvis du vil udvide din brug af ChatGPT og opleve alt hvad chatbotten har at tilbyde, sådan kan du abonnere på ChatGPT Plus.

1. Opret eller log ind på din OpenAI-konto

Besøg ChatGPT's login side. Når du er der, kan du enten logge ind på din konto eller oprette en ny. For at oprette en ny konto kan du enten bruge din e-mail, Google-konto eller Microsoft-konto.

Også: De bedste AI chatbots at prøve

Hvis du ikke har oprettet en konto, skal du klikke på Tilmeld dig. Ellers log ind med dine OpenAI-legitimationsoplysninger.

2. Klik på knappen 'Opgrader til Plus'

Efter du har logget ind på din konto, vil du blive ført til chatbots hovedside, hvor du normalt ville starte med at chatte. I stedet skal du rette din opmærksomhed mod højre side panel og finde hvor der står "Opgradér til Plus". Når du har fundet knappen, skal du klikke på den, og den vil føre dig til næste trin.

3. Klik på "Opgradér plan" i pop-up-vinduet

Efter du har klikket på knappen "Opgradér til Plus", vises en pop-up, hvor der dobbelttjekkes, om du ønsker at fortsætte. Hvis du stadig er klar til at kaste dig ud i det, efter at have set forskellen mellem priser og funktioner på de gratis og Plus planer, skal du klikke på den grønne knap "Opgrader plan".

4. Fuldfør købet

Efter bekræftelse bliver du ført til en betalingsside for at afslutte dit køb. Denne side kræver al den typiske information, som en normal betaling ville, herunder din e-mail, betalingsoplysninger og faktureringsadresse.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg stadig bruge ChatGPT gratis?

Ja, den gratis version er stadig tilgængelig for offentligheden. Med den gratis plan får du stadig fuld adgang til chatbotten. Ulemperne ved den gratis plan er, at du ikke vil være i stand til at få adgang til robotten i perioder med høj efterspørgsel og ikke vil have adgang til de nyeste opdateringer såsom GPT-4.

Hvor meget koster ChatGPT Plus-medlemskabet?

ChatGPT Plus-medlemskabet koster i øjeblikket $20/måned. Selvom dette beløb kan virke højt, er det stadig halvdelen af, hvad tidlige adgangsbrugere betalte, nemlig $42/måned. Den oprindelige pris blev afsløret, da en tidlig adgangsbruger delte en video på Twitter, der viste prisen for hans Plus-abonnement.

Hvad er fordelene ved ChatGPT Plus medlemskab?

De største fordele ved et ChatGPT Plus medlemskab inkluderer prioriteret adgang til de nyeste opdateringer, såsom GPT-4 og ChatGPT-plugins, samt omgåelse af ventetider og hurtigere svartider.

Relaterede Artikler

Vis mere >>