Sådan downloader du ChatGPT gratis til Windows 10

Hvis du foretrækker at bruge Google Chrome som din foretrukne browser, vil du blive glad for at vide, at du også kan tilføje ChatGPT som en naturlig app ved hjælp af Chromes "Opret genvej" funktion. Dette gør det muligt for dig at nyde fordelene ved en selvstændig ChatGPT-app, der tilbyder en strømlinet og indlevelsesrig AI chatbot-oplevelse. I denne artikel vil vi guide dig igennem trinnene om, hvordan man henter ChatGPT til Windows 10 gratis, så du kan få en problemfri og effektiv interaktion med chatboten.

Sådan downloader og installerer du Chat GPT på Windows 10

For at downloade og installere ChatGPT på din Windows-computer skal du følge de hurtige trin nedenfor:

 1. Hent den nyeste ChatGPT installer fra dette Github link: https://github.com/lencx/ChatGPT/releases/download/v0.12.0/ChatGPT_0.12.0_windows_x86_64.msi.
 2. Dobbeltklik på den downloadede fil med .msi for at åbne den og starte installationsprocessen. Klik på knappen Næste på ChatGPT Setup-interface for at fortsætte. Vælg derefter en placering til installation af ChatGPT på næste side.
 3. Klik på Installér knappen for at starte installationsprocessen. Klik på Ja for at fortsætte, når du ser brugerkontrol interface.
 4. Installationen skal afsluttes hurtigt. Hvis du vil starte ChatGPT med det samme, skal du markere Launch ChatGPT valgmuligheden i bunden af ​​ChatGPT Setup Wizard vinduet og derefter klikke på knappen Afslut. Hvis du vil åbne det senere, skal du lade den være umarkeret og klik på Afslut.

Læs også: Sådan downloader du ChatGPT Appen til Android, iPhone og PC

Tilpasning og lancering af ChatGPT-appen på Windows 10

Nu hvor ChatGPT er installeret som en Windows-app, lad os udforske nogle tilpasningsmuligheder og lære, hvordan man starter den.

 1. Efter installationen vil ChatGPT appen automatisk starte. Du kan finde den i Start-menuen eller søge efter den ved hjælp af Windows søgefeltet.
 2. For at gøre appen nemt tilgængelig kan du knytte den til proceslinjen eller Start-menuen. Højreklik på app-ikonet, vælg "Fest til proceslinjen" eller "Fest til Start", og den vil vises på den ønskede placering.
 3. Desuden kan du oprette en skrivebords-genvej for endnu hurtigere adgang. Højreklik på app-ikonet og vælg "Opret genvej". Genvejen bliver placeret på dit skrivebord.
 4. Hvis du ønsker, at ChatGPT skal starte automatisk, når du logger ind på din enhed, skal du gå til app-indstillinger og aktivere "Auto-start ved enhedslogon" muligheden.

Udforskning af ChatGPT app på Windows 10

Med ChatGPT installeret som en Windows-app kan du nu nyde dens funktioner og kapaciteter. Her er nogle nøglepunkter at huske på:

 1. Ligesom webversionen kan ChatGPT bede dig om at logge ind, hvis din session udløber. Indtast simpelthen dine kontaktoplysninger for at fortsætte brugen af appen.
 2. ChatGPT-appen arver nogle browserfunktioner. For at få adgang til dem skal du klikke på menuen med de tre prikker inde i appen og udforske sektionen "Flere værktøjer". Her finder du muligheder såsom udskrivning, casting af medier til en enhed, zoom og kopiering af links.
 3. Brug appens søgefunktionalitet for hurtigt at finde og hente tidligere samtaler eller specifik information.
 4. Deltag i samtaler med ChatGPT og udforsk det brede udvalg af opgaver, den kan hjælpe dig med. Fra at besvare spørgsmål til at give anbefalinger er ChatGPT din AI-kammerat for forskellige opgaver.

Afinstaller ChatGPT Windows 10 Appen

Hvis du nogensinde beslutter dig for at fjerne ChatGPT Windows 10-appen fra din computer, følg disse enkle trin:

 1. Tryk på Windows-tasten på dit tastatur for at åbne Start-menuen.
 2. Skriv "ChatGPT" i søgefeltet for at finde appen.
 3. Højreklik på ChatGPT-app-ikonet og vælg "Afinstaller".
 4. Bekræft afinstallationen ved at klikke på "Afinstaller" igen i promptboksen, som vises.

Ved at følge disse trin kan du nemt fjerne ChatGPT Windows-app'en fra din enhed, når du ønsker det.

Lås op for kraften af ChatGPT med Microsoft Edge

Microsoft Edge tilbyder en fantastisk funktion kaldet "Installer denne side som en app", som giver dig mulighed for at køre websider som selvstændige Windows-programmer. Dette betyder, at du kan omdanne ChatGPT-webappen til en app, der fungerer uafhængigt, uden rod fra typiske webelementer såsom bogmærker og faner. Sådan gør du:

 1. Begynd med at åbne ChatGPT-siden på din Microsoft Edge-browser og log ind med dine kontokredentialer.
 2. Når du er på siden, skal du klikke på tre-punkts menuikonet øverst til højre på browser vinduet. Dette vil åbne en dropdown-menu med forskellige muligheder.
 3. Vælg “Apps” på menuen, og vælg derefter “Installer den her side som app”. Denne handling vil fremkalde et pop op-vindue.
 4. I pop-up-vinduet skal du angive et navn til appen. For eksempel kan du skrive “ChatGPT”. At tildele et navn vil gøre det nemmere at finde og genkende den installerede app senere.
 5. Hvis du ønsker at bruge et tilpasset ikon til appen, skal du klikke på “Rediger”-knappen under “Installer App” og vælge et ikon fra dit lokale drev. Du kan dog lade det som standardikon, hvis du foretrækker det.
 6. Når du er tilfreds med navnet og ikonet, skal du klikke på “Installer” og vente på, at Windows fuldfører installationsprocessen.
 7. Efter installationen er færdig, vil ChatGPT-appen automatisk starte. Du kan nu vælge at pinne den til proceslinjen eller Start-menuen, oprette en genvej på skrivebordet og endda aktivere auto-start ved enhedslogon. Vælg dine foretrukne indstillinger og klik “Tillad”.
 8. Tillykke! Du kan nu få adgang til ChatGPT-appen ligesom enhver anden applikation på din computer. Hvis sessionen udløber, skal du logge ind igen for at fortsætte med at bruge Chatbot’s tjenester. Når du er inde, er du velkommen til at engagere dig i samtaler eller udforske de spændende muligheder, som ChatGPT har at tilbyde.

Læs også: Sådan bruger du ChatGPT på Windows

Chrome: Din Gateway til ChatGPT som en Genvej

Hvis du er mere tilbøjelig til at bruge Google Chrome, så frygt ikke; den tilbyder også en bekvem måde at tilføje ChatGPT som en genvej og bruge den som en nativ app. Her er en trin-for-trin guide til at opnå dette:

Tilføj ChatGPT som en genvej med Chrome

Google Chrome giver en simpel metode til at tilføje enhver hjemmeside som en genvej og bruge den som en naturlig app. Sådan kan du tilføje ChatGPT som en genvej ved hjælp af Chrome:

 1. Åbn Google Chrome og naviger til ChatGPT-siden. Log på din konto, hvis det er påkrævet.
 2. Klik på tre-punkts menuen øverst til højre i browser-vinduet.
 3. Vælg "Flere værktøjer" og vælg derefter "Opret genvej" blandt menuvalgene.

Nu har du succesfuldt oprettet en genvej for ChatGPT ved hjælp af Google Chrome. Du kan finde og starte ChatGPT-genvejen fra din Start-menu. Hvis du foretrækker det, kan du også højreklikke på genvejen og vælge at fastgøre den til Start-menuen eller proceslinjen for hurtig og nem adgang.

Tilpasning af ChatGPT-genvejstasten

Efter at have startet genvejsoprettelsesprocessen kan du tilpasse ChatGPT-genvejen efter dine præferencer. Følg disse trin for at tilpasse genvejen:

 1. I ”Opret genvej” popup'en, skal du indtaste et navn til genvejen, f.eks. ”ChatGPT”.
 2. For at sikre den bedste brugeroplevelse, skal du vælge ”Åbn som vindue”-optionen. Dette gør, at ChatGPT-genvejen åbner i sit eget vindue i stedet for en ny Chrome-fane.
 3. Klik ”Opret” for at fuldføre processen.

Tilgå ChatGPT genvejen

Når du først har oprettet ChatGPT-genvejen, bliver det nemt at få adgang til den. Sådan åbner du ChatGPT-genvejen fra startmenuen og tilføjer den til proceslinjen:

 1. Åbn Start-menuen på din Windows-enhed.
 2. Find ChatGPT-genvejen og højreklik på den.
 3. Vælg muligheden "Fastgør til Start" eller "Fastgør til proceslinjen" for hurtig og nem adgang.

Afinstallere ChatGPT Chrome-genvej

Hvis du beslutter at fjerne ChatGPT Chrome genvejen fra din Windows-enhed, følg disse trin:

 1. Tryk på “Win”-tasten på dit tastatur.
 2. Indtast “ChatGPT” for at finde Chrome-genvejen.
 3. Højreklik på ChatGPT-genvejsikonet.
 4. Vælg “Afinstaller” fra genvejsmenuen.

Kontrolpanelvinduet åbnes og viser ChatGPT-appen. Bekræft handlingen ved at klikke på "Afinstaller" og genvejen til Chrome til ChatGPT fjernes fra din enhed.

Forbedr din brugeroplevelse med ChatGPT som en Windows 10-app

At tilføje ChatGPT som en Windows-app giver talrige fordele, da det tillader dig at få adgang til chatbots tjenester direkte fra din computer. Ved at køre ChatGPT gennem Microsoft Edge eller Google Chrome, kan du nyde en mere strømlinet og rodfri brugerflade, der giver dig frihed til at fokusere kun på samtaler og opgaver for hånden.

Nu hvor du ved, hvordan du kan køre ChatGPT som en Windows 10-app ved hjælp af disse browsere, så udnyt denne mulighed og udforsk de omfattende evner, som ChatGPT har. Indgå i meningsfulde samtaler, søg hjælp eller udfold din kreativitet med kraften af ​​AI lige ved hånden.

Husk at processen kan variere lidt afhængigt af din browser-version eller opdateringer, men de grundlæggende trin bør forblive konsistente. Ved at udnytte disse teknikker kan du optimere din brugeroplevelse og låse op for det fulde potentiale af ChatGPT-appen på Windows 10.

Relaterede Artikler

Vis mere >>
 • Sådan opretter du en ChatGPT-plugin

  Lær hvordan du opretter en ChatGPT-plugin og tager dine samtaler til det næste niveau. Med trin-for-trin vejledning, byg en API, opret en plugin-manifest, registrer pluginet og aktiver det.

 • Sådan bygger du en ChatGPT Slack-bot med Zapier

  Lær hvordan du bygger to forskellige typer af ChatGPT Slack-bots, der lader dig få adgang til AI's kraft uden at forlade Slack.

 • Hvordan trænes Chat GPT?

  Chat GPT er trænet på en stor mængde data, hvilket giver den evnen til at svare på stort set alt, du spørger om. Dog har den sine begrænsninger.