Sådan træner du ChatGPT med dine egne data? En guide til at opbygge en tilpasset AI chatbot

544209384_jarvis-ai-chatbot-sitting-on-a-computer-and-helpin_xl-beta-v2-2-2.png

Har du nogensinde ønsket at frigøre din indre Tony Stark?

Godt, ikke præcis at skabe J.A.R.V.I.S., men en specialiseret AI-chatbot, der kender ind og ud af din virksomhed som bagsiden af dens digitale hånd.

Vi taler om en super intelligent ChatGPT chatbot, der utroligt forstår enhver unik aspekt af din virksomhed, mens den håndterer kundeforespørgsler uopslideligt døgnet rundt.

Jep, du læser rigtigt! Du kan nu træne ChatGPT med dine egne data for at opbygge en brugerdefineret AI-chatbot til din virksomhed.

Sæt dig godt til rette og forbered dig på et spændende eventyr ind i AI-verdenen, mens vi afslører de fascinerende teknikker, værktøjer og tips, der kræves for at skabe din egen ChatGPT-chatbot, der potentiel set kan revolutionere, hvordan du interagerer med dine besøgende på din hjemmeside.

Så træd til side, Jarvis!

Fremtiden for AI-chatbots er her, og det starter med dine data

Hvad er ChatGPT?

ChatGPT (forkortelse for Chatbot Generative Pre-trained Transformer) er en revolutionerende sprogmodel, udviklet af OpenAI. Den er designet til at generere menneskelignende svar i naturlig sprogbehandling (NLP) applikationer, såsom chatbots, virtuelle assistenter og mere.

Ved hjælp af en avanceret GPT-arkitektur ligger kernen i ChatGPT, som gør det i stand til at forstå kontekst, generere relevante svar og endda producere kreative udgange i forskellige formater som tekst, kodeeksempler eller punktopstillinger. ChatGPTs styrke ligger i dens store vidensbase, som er opbygget gennem omfattende foruddannelse på et enormt datasæt af tekst fra internettet.

I alt væsentlighed er ChatGPT et AI-drevet sprogmodul, der kan forstå og reagere på brugerindtastninger med bemærkelsesværdig nøjagtighed og sammenhæng, hvilket gør det til et afgørende element i verdenen af samtalebaseret AI.

chatGPT.png

Hvad er en Custom AI ChatGPT Chatbot?

Custom AI ChatGPT Chatbot er en fantastisk fusion af OpenAI's avancerede sprogmodel - ChatGPT - skræddersyet specifikt til dine forretningsbehov. At træne ChatGPT på dine egne data betyder at have en personlig version af ChatGPT, der har fået tilført dine unikke data - som dine virksomhedspolitikker, produkter, services og ofte stillede spørgsmål - for at blive en virtuel assistent til din virksomhed og omdanne den til intet mindre end et hemmeligt superhelte kommandocenter.

Denne personaliserede chatbot, der er drevet af ChatGPT, kan tilpasses ethvert erhverv, om det er sundhedssektoren, detailhandlen eller ejendomme, og tilpasser sig perfekt til kundens behov og virksomhedens forventninger.

Processen indebærer finjustering og træning af ChatGPT på dit specifikke datasæt, herunder tekstdokumenter, FAQ'er, vidensbaser eller kundesupporttransskriptioner. Denne tilpassede chatbot-træning gør det muligt for chatbotten at være kontekstuelt bevidst om din forretningsdomain og sikrer, at den kan engagere sig i meningsfulde og præcise samtaler med brugerne.

Skønheden ved disse tilpassede AI ChatGPT chatbots ligger i deres evne til at lære og tilpasse sig. De kan fortsat opdateres med nye oplysninger og tendenser, da din virksomhed vokser eller udvikler sig, hvilket giver dem mulighed for at forblive relevante og effektive i håndteringen af kundeforespørgsler.

Fortidens statiske chatbots med generiske og uanvendelige svar er forsvundet. Skræddersyede AI ChatGPT chatbots transformerer måden, virksomheder håndterer kundekontakt og oplevelse på, hvilket gør det mere interaktivt, personligt og effektivt.

✋Hej! Vent lige et øjeblik. ChatGPT er bestemt fantastisk, men det har sine ulemper, såsom at generere forældet data. Hvis du er interesseret i at vide om værktøjer, der kan overvinde denne ulempe ved ChatGPT, så tag et kig på ChatGPT-alternativer nu!

5 grunde til, at du har brug for en ChatGPT AI-chatbot trænet specielt til dig

Det første der kommer til tankerne når man diskuterer AI chatbots er kundesupport. Men ved du hvad? Disse skræddersyede ChatGPT-trænede chatbots kan gøre meget mere end det. Lad os kigge på nogle af dem:

1. For at forbedre din kundeoplevelse

Forestil dig dine kunder, der browser din hjemmeside, og pludselig bliver de mødt af en venlig AI-chatbot, som er ivrig efter at hjælpe dem med at forstå din virksomhed bedre. De får alle de relevante oplysninger, de har brug for, i en dejlig, engagerende samtale. Det er, hvad en specialtrænet ChatGPT AI-chatbot kan gøre.

Du ser, ved at integrere en smart, ChatGPT-trænet AI-assistent på din hjemmeside, hæver du i bund og grund hele kundeoplevelsen.

Her er det: en AI-chatbot trænet med ChatGPT kan håndtere komplekse samtaler og sikrer, at dine websitebesøgende får præcise svar på det, de vil vide. Det er som at have en kyndig menneskelig assistent ved deres side.

2. At fange leads som en professionel

Integrer en AI-rådgiver på din hjemmeside, og den vil agere som en kyndig ven, der forsigtigt guider brugerne gennem din hjemmeside.

Lad os sige, at du driver en ejendomsvirksomhed. En nysgerrig kunde snubler over din hjemmeside, og leder efter de bedste kvarterer at købe ejendom i San Francisco. I stedet for at lade dem navigere i det store hav af indhold selv, kommer din AI chatbot flyvende ind og giver dem meget eftertragtet information om de mest passende områder baseret på deres præferencer og budget.

Men det stopper ikke der!

Din specialtrænede ChatGPT AI-chatbot er ikke kun en informationskilde, den er også en lead-generation-superstjerne! Efter at have hjulpet kunden i deres forskningsfase ved den, hvornår det er tid til at foreslå, at de booker en opkald hos dig (eller din ejendomsmægler) for at tage processen et skridt videre.

På denne måde tilbyder du ikke kun værdifuld information, men du fanger også effortless potentielle kunder med hjælp fra din AI-rådgiver. Kunden får personlig vejledning, og du får en potentiel ny klient - det er en win-win situation!

Skærm28.png

3. For at holde dine kunder engagerede

At holde dine kunder eller besøgende på din hjemmeside engagerede er nøglen i dagens hurtige tempo. Det handler om at give dem spændende facts og relevant information tilpasset deres interesser. Lad os tage et øjeblik til at forestille os en situation, hvor din hjemmeside har et bredt udvalg af lækre madopskrifter.

En læser støder på en blogindlæg, der detaljerer trinene til at lave en lækker kage uden æg. Mens de bliver gennemgået på opskriften, aktiverer din brugerdefinerede ChatGPT AI-chatbot sig med en fascinerende besked: "Vidste du, at du kan lave en æggefri kage ved at bruge en banan? Klik her for at lære mere!" Fascineret tager læseren agnen og finder sig selv transporteret til endnu et af dine blogindlæg.

Resultater: De bruger meget længere tid på din hjemmeside.

4. For at forbedre den interne medarbejderoplevelse

Du kan nu træne din egen ChatGPT chatbot med al den essentielle information om din organisation, som f.eks. politikker omkring ferie, forfremmelse, ansættelsesdetaljer og mere, for at bygge en tilpasset AI chatbot til dine medarbejdere.

Denne smarte AI chatbot kan problemfrit agere som en HR executive, guide dine medarbejdere og give dem al den information, de har brug for. Så i stedet for at bruge timer på at søge igennem virksomhedsdokumenter eller vente på email-svar fra HR-teamet, kan medarbejderne simpelthen interagere med denne chatbot for at få de svar, de har brug for.

5. For at optimere din kundesupport

Vi kan simpelthen ikke overse den mest populære anvendelse af en specialtrænet ChatGPT AI-chatbot: at skabe din helt egen kundesupportagent!

En specialtrænet ChatGPT AI chatbot forstår unikt ins og outs af din virksomhed, specielt tilpasset til at imødekomme dine kunders behov. Det betyder, at den kan håndtere forespørgsler, yde assistance og i det hele taget blive en integreret del af dit kundesupportteam.

Det besidder evnen til at lære af dine specifikke data, hvilket gør det til en meget tilpasningsdygtig og altid forbedrende løsning for din virksomhed. Det bliver i essensen en døgnåben kundesupport virtuos, der aldrig bliver træt.

👉Leder du efter flere AI-chatbot-byggere? Disse AI-chatbot-byggere er værd at udforske!

At bygge en tilpasset chatbot trænet af ChatGPT ved hjælp af ChatGPT API

Nu hvor du ved, hvad en brugerdefineret ChatGPT-trænet AI Chatbot-builder kan gøre, hvordan med at udforske, hvordan man træner ChatGPT til at oprette en?!

Vi taler om at skabe en fuldt udviklet videnbase chatbot, som du kan tale med.

Her er en trin-for-trin proces til at skabe din egen AI chatbot med ChatGPT-evner ...

⚠️Advarsel: Følgende proces er meget teknisk og kræver en stor viden om kodning. Hvis du vil vide, hvordan du opbygger en no-code AI-chatbot, skal du rulle ned for at finde en anden nem og ikke-teknisk måde!

At gøre din Custom-Trained ChatGPT AI Chatbot klar: Opsætning af softwaremiljøet

Først og fremmest skal du sætte en softwaremiljø op på din computer for at træne en brugerdefineret ChatGPT AI-chatbot. Her er processen:

Trin 1 - Installer Python

For at komme i gang, installer Python på din computer. Du kan downloade det fra den officielle Python hjemmeside. Kør installationsfilen og sørg for, at "Tilføj Python.exe til PATH" er markeret, da det er afgørende.

Skærmbillede-2023-05-04-kl.-3.34.25-AM.png

Trin 2 - Opgradér Pip

Python kommer med en pakke manager kaldet Pip, som lader dig installere Python biblioteker. Da Pip er installeret sammen med Python, skal du opgradere det til den seneste version ved hjælp af Terminal på din Windows computer eller Command Prompt på macOS.

Trin 3 - Installer essentielle biblioteker

Nu er det tid til at installere de afgørende biblioteker, der vil hjælpe med at træne din brugerdefinerede AI-chatbot. Først skal du installere OpenAI-biblioteket, som vil fungere som det store sprogmodel (LLM) til at træne og oprette din chatbot.

Derefter skal du installere GPT Index (også kaldet LlamaIndex), som tillader LLM at forbinde til din vidensdatabase. Installer nu også PyPDF2, som hjælper med at analysere PDF-filer, hvis du vil bruge dem som datakilde. Derudover skal du installere PyCryptodome.

Til sidst skal du installere Gradio-biblioteket for at oprette en simpel brugerflade til at interagere med den trænede AI-chatbot.

Trin 4 - Hent en kode-editor

For at redigere koden vil du have brug for en kodeeditor. Til Windows anbefaler vi Notepad++. Hvis du er fortrolig med mere kraftfulde IDE'er, kan du bruge VS Code på enhver platform eller Sublime Text på macOS og Linux.

Screenshot-2023-05-04-at-3.42.32-AM.png

Sikre din OpenAI API-nøgle for at træne din tilpassede ChatGPT AI Chatbot

Før du træner og skaber en AI-chatbot, der trækker på en tilpasset vidensbase, skal du have en API-nøgle fra OpenAI. Denne nøgle giver dig adgang til OpenAI's model, så den kan analysere dine tilpassede data og drage slutninger.

 1. Opret en konto på OpenAI eller log ind, hvis du allerede har en.
 2. Klik på din profil i øverste højre hjørne og vælg "Se API-nøgler" i rullemenuen.
 3. Vælg "Opret ny hemmelig nøgle" og kopier API-nøglen. Da du senere ikke vil være i stand til at kopiere eller se hele nøglen, skal du straks gemme den i en almindelig tekstfil.
 4. Endelig skal du holde din API-nøgle hemmelig - den er privat og kun til din konto. Du kan slette API-nøgler og oprette op til fem af dem, hvis det er nødvendigt.
Screenshot-2023-05-04-kl.-3.49.29-AM.png

Nu skal vi træne ChatGPT med dine egne data

Med din softwaremiljø opsat, og din OpenAI API-nøgle klar, er det tid til at træne din AI chatbot på tilpassede data. Du kan bruge enten "gpt-3.5-turbo" modellen eller "gpt-4". Her er hvad du skal gøre næste gang:

 1. Lav en "docs" mappe og tilføj dine træningsdokumenter (tekst, PDF, CSV eller SQL filer) til den. Brug mindre filer i starten (< 100MB) for at lære processen at kende.
 2. Åbn en kode editor (fx Notepad++), skriv koden og gem det som app.py på samme placering som "docs" mappen. Erstat teksten "Din API Nøgle" i koden med den API nøgle genereret fra OpenAI. Gem ændringerne.
 3. Kør koden i Terminalen for at behandle dokumenterne og oprette en "index.json" fil.
 4. Efter behandling vil der blive genereret en lokal URL. Kopier og indsæt den i din webbrowser for at få adgang til din brugerdefinerede ChatGPT AI chatbot.

Det er det! Stil spørgsmål til din chatbot for at få svar baseret på den data, du har angivet.

Screenshot-2023-05-04-at-3.55.36-AM.png

Puh!

Var det ikke for kompliceret?

Hele processen med at opbygge en ChatGPT-uddannet AI chatbot-builder fra bunden er faktisk lang og nervøs.

Og hvis du er en person med ingen kendskab til kodning, kan dette blive endnu sværere for dig.

Men fortvivl ikke. Vi har allerede tænkt på en måde, så du kan bygge en tilpasset AI ChatGPT Chatbot, som du kan tilpasse og personliggøre på få minutter, uden at skulle bruge en eneste linje kode!

Så hold fast i dine hatte, og sig hej til...

Botsonic: En tilpasset ChatGPT AI-chatbot-bygger

Botsonic, den revolutionerende no-code AI chatbot builder fra Writesonic, transformerer verdenen af kundeoplevelse og engagement!

Du kan nu på få minutter skabe hyper-intelligente samtalebaserede AI-oplevelser til dine websidebesøgende uden at have behov for nogen form for kodningsviden. Denne banebrydende ChatGPT-lignende chatbot giver brugerne mulighed for at udnytte kraften fra GPT-4 og naturlig sprogbehandling til at skabe brugerdefinerede AI-chatbots, der løser forskellige behov uden teknisk ekspertise.

I enkle termer kan enhver nu bygge en AI-chatbot til at integrere på deres hjemmeside med blot en indlejrende kode.

Dyk ned i verdenen af Botsonic og opdag en banebrydende tilgang til kundeinteraktioner og dynamiske brugeroplevelser.

Træn ChatGPT på din videnbase

Botsonic forstår og husker grundigt den information, du giver, så den kan hjælpe dine kunder med deres spørgsmål på en mest menneskelige måde.

Du kan oprette en personlig ChatGPT chatbot til din virksomhed ved at indsamle data til Botsonic på to måder:

Dokumenter

Upload dine hjælpedokumenter eller enhver dokumentation, du har relateret til din virksomhedspolitik, returpolitik, produktleveringsregler osv., i form af PDF, PPT, PPTX, DOC og DOCX.

URL'er

Du kan også uploade dine virksomhedsinformationer ved at kopiere og indsætte dine websitelinks. Botsonic kan udtrække information fra din rod-, under- og websidelinks (URL'er).

Tilpas ChatGPT med din egen branding

Etabler en problemfri og ensartet brandidentitet med Botsonic ved at tilpasse enhver aspekt af din AI-chatbot til at harmonere med dit brands visuelle identitet.

For at gøre din ChatGPT chatbot virkelig unik, tilbyder Botsonic følgende tilpasningsmuligheder:

 1. Navngiv din AI-chatbot - Giv din AI-chatbot dit virksomhedsnavn under "Firmanavn" -feltet i tilpasningsafsnittet.
 2. Vælg dine brandfarver - Tilpas Botsonic til din hjemmeside ved at vælge dine brands unikke farver fra Chatbot-farvevalg. Du kan også kopiere og indsætte farvekoden.
 3. Smid en frisk tagline ind - Skriv en opsigtsvækkende tagline til din chatbot, der leder brugeren til at tage handling (som - Lad os tale eller Lyst til en hurtig snak?)
 4. Personalisér med en velkomstbesked - Opsæt en varm velkomstbesked for at hilse dine webstedsbesøgende velkommen.
 5. Tilføj dit brand logo og chatbot-billede - Giv ChatGPT dit brands logo og et venligt chatbot-billede, der vil vises på din widget.
 6. Vælg dit foretrukne ikon - Gennemse de stilfulde knapper, der er tilgængelige under knapstilvalg, for at vælge den, der passer bedst til din hjemmeside.
 7. Giv dine kontaktoplysninger - Indtast din e-mail, så dine besøgende kan kontakte dig for yderligere støtte.
 8. Foreslå forespørgsler - For at guide dine webstedsbesøgende bedre tilføj nogle eksempel forespørgsler her. Vi anbefaler at give de mest stillede spørgsmål her.

Integrer med en simpel og 'no-code' opsætningsproces

Opsætning af Botsonic kræver ingen kendskab til kodning! Når du har sat din egen ChatGPT AI chatbot op, vil Botsonic generere:

 1. En indlejrbar kode - Også tilgængelig på gratis prøveperiode.
 2. Brug af vores API-nøgle - Kun tilgængelig på premium-planer.

Sådan opretter og integrerer du Botsonics egendefinerede AI chatbot?

Det er virkelig nemt at sætte Botsonic op, det tager kun få minutter. Lad os guide dig igennem en 4-trins proces for at komme i gang med denne AI-chatbot uden kodning:

Trin 1 - Gå til Writesonic

Botsonic er en del af Writesonic, og du kan tilgå det gennem dit Writesonic-dashboard. Hvis du endnu ikke har en Writesonic-konto, kan du oprette en nu GRATIS.

Når du er på Writesonic oversigten, naviger til Botsonic. Du kan også bruge søgefeltet til at finde det.

Trin 2 - Upload din vidensdatabase

Nu kan du uploade dine dokumenter og links i "Data Upload" sektionen. Du kan uploade flere filer og links, og Botsonic vil læse og forstå dem alle.

Trin 3 - Opsæt personliggørelse og tilpasning

For at gøre din AI-chatbot helt din egen, kan du give den dit brandnavn, farver, logo, chatbot-billede og ikonstil. Du kan også tilføje en varm velkomstbesked til at byde dine besøgende velkommen samt nogle foreslåede spørgsmål for at guide dem bedre. Klik på "Opdater" når du er færdig.

Trin 4 - Integrer med din hjemmeside

Botsonic vil generere en unik indlejringskode eller API-nøgle til dig, som du bare kan kopiere-indsætte i din websites kode. For mere information om, hvordan og hvor du kan indsætte din indlejringskode eller API-nøgle, læs vores Botsonic hjælpeside.

Var det ikke super nemt?

I blot 4 trin kan du nu bygge, træne og integrere din egen chatbot drevet af ChatGPT ind i din hjemmeside.

Efterlad den traditionelle metode og gå efter en no-code AI chatbot builder, der kan spare dig for så meget tid og kræfter.

Ofte stillede spørgsmål

Er der en gratis AI ChatGPT Chatbot-builder tilgængelig?

Der er flere AI chatbot-buildere tilgængelige på markedet, men kun én af dem tilbyder dig kraften i ChatGPT med opdaterede generationer. Den hedder Botsonic, og den er tilgængelig til gratis test på Writesonic.

Du kan tjekke de førende 9 no-code AI-chatbot-byggere, som du kan prøve i 2023.

Kan du fodre ChatGPT med data?

Selvfølgelig, hvorfor ikke?! Du kan føde ChatGPT med dine egne data ved hjælp af OpenAI's API. Men det er en lang og kompliceret proces. Der er også en simpel kodefri måde. Gå til Writesonic nu for at oprette en kodefri ChatGPT-uddannet AI-chatbot gratis.

Kan jeg bruge ChatGPT som en chatbot?

Du kan bruge ChatGPT som en chatbot på din hjemmeside ved hjælp af Botsonic, som er en AI chatbot builder uden kode. Det er virkelig som at træne ChatGPT med dine egne data.

Hvordan importerer jeg data til ChatGPT?

For at importere dine data til ChatGPT, skal du have en API-nøgle fra OpenAI, som du kan bruge til at oprette din egen ChatGPT. Derefter kan du nemt importere data til din version af tilpasselig ChatGPT ved hjælp af noget kodning. Hvis du imidlertid har brug for et værktøj, der gør nøjagtigt det samme uden behov for kodning, så prøv Botsonic nu!

Relaterede Artikler

Vis mere >>