Sådan bygger du en AI-chatbot som ChatGPT? En guide til at bygge din egen chatbot (uden kode)

billede15.png

Uanset om du driver en stor eller enmandsvirksomhed, vil du sandsynligvis bruge en masse tid og ressourcer på at forbedre kundeoplevelsen, det være sig ved at besvare forespørgsler eller personalisere køberens rejse.

Forestil dig nu, hvis du kunne gøre det til en brøkdel af prisen. Ja, vi taler om at integrere AI chatbots som ChatGPT i din virksomhed. Med en tilpasset chatbot vil du spare penge og tid og ændre, hvordan kunder interagerer med din platform eller applikation.

Men hvordan kan jeg oprette en bot som ChatGPT? Du spørger måske.

Du kan oprette din egen bot, som ChatGPT, ved at bruge det samme GPT-4 sprogmodel til at træne tilpassede data. Du kan udnytte modellets API og undgå at opbygge infrastrukturen selv.

I denne blog vil vi dække:

 • Hvad er ChatGPT
 • Fordele ved at bruge chatbots i din virksomhed
 • Hvad der skal til for at bygge chatbots som ChatGPT
 • Sådan kan du bygge chatbots uden kodning

Lad os dykke ned!

Hvad er ChatGPT?

ChatGPT er en multimodal samtale AI-chatbot fra OpenAI, bygget på den nyeste transformermodel GPT-4. Den kan behandle tekst og billeder og låse op for en ny dimension i AI-menneskelig interaktion. ChatGPT er også mere avanceret end andre chatbots, med mere udvidet kontekst-hukommelse og avanceret logisk tænkning.

GPT-4-modellen introducerede endda finjustering af AI-adfærd til ChatGPT. Dette betyder, at du kan skabe en personlighed til din chatbot, og den vil forblive konsekvent under hele samtalen. Disse nye funktionaliteter, som er bragt af GPT-4, gjorde ChatGPT til et kraftfuldt værktøj, hvilket resulterede i, at virksomheder som Stripe og Morgan Stanley udforsker forretningsmæssige anvendelser.

Kort sagt, ChatGPT er en AI-chatbot oprettet af OpenAI, der har bemærkelsesværdige evner til at syntetisere information og generere menneskelignende svar, der kan anvendes i mange virkelige anvendelser.

image12.png

Fordele ved at bruge AI-chatbots som ChatGPT

ChatGPT er en superkraft. Du kan bruge den udover dagligdags brugssituationer. Du kan integrere den i din applikation eller website for at forbedre brugerinteraktioner og reducere tid brugt på repetitive opgaver.

Som resultat kan din virksomhed opleve en stigning i konverteringsrater, åbne op for nye produkttilbud og strømline interne operationer. Lad os dykke ned i hver af disse fordele for at forstå i detaljer fordelene ved at bruge AI-chatbots som ChatGPT i din virksomhed.

1. Øger Flere Konverteringer

Et lavt konverteringsrate skyldes normalt en dårlig brugeroplevelse, når en kunde lander på din platform. Enten mister du på grund af manglende reaktionsevne eller mangel på personalisering. Med ChatGPT til din rådighed kan du øjeblikkeligt overvinde disse problemer.

Du kan bruge ChatGPT til at forbedre din kundesupport. I stedet for at have en medarbejder besvare spørgsmål, kan du indsende dine data til ChatGPT og lade robotten håndtere alle henvendelser. Da det er en samtalebaseret AI med forretningsviden, vil det holde kunderne engagerede og give dem handlingsrettede indsigter.

Derudover kan ChatGPT hjælpe med at forenkle købsoplevelsen for kunderne ved at være en personlig AI-guide. Lad os for eksempel sige, at du driver en D2C-tøjboutique. Uden en AI-guide kan det tage tid at opdage produkter, og kunderne kan endda gå glip af vigtig information som rabatter og tilbud. Med en AI-guide kan kunderne angive, hvad de søger efter, og robotten giver produktanbefalinger.

2. Optimerer interne operationer

Når du opererer i stor skala, vil du sandsynligvis opleve friktion i visse interne operationer som onboarding, planlægning og fakturering. Med ChatGPT behøver du ikke længere menneskelig assistance til at varetage disse opgaver.

For eksempel lad os sige, at du for nylig har ansat en udvikler. Normalt skal udvikleren gennemgå al dokumentationen for at forstå, hvordan alt fungerer i organisationen. Alligevel kan han/hun være forvirret. Men når du bruger ChatGPT, som har al udviklerdokumentation, kan han/hun let finde svar og blive oplært på en glidende måde.

3. Udvider produkttilbud

AI-æraen er over os. Det vil ikke være nok at hæve niveauet med hensyn til brugeroplevelse alene, men du skal også hæve niveauet for dine produkttilbud for at have en konkurrencefordel.

For eksempel, hvis du bygger et spil, kan du prøve at inkorporere AI for at gøre hver spillers oplevelse unik. Dette kunne betyde at gøre interaktioner med ikke-spilbare karakterer (NPC'er) mere personlige baseret på spillernes adfærd.

Du kan også anvende ChatGPT til uddannelsesplatforme. I stedet for blot at give svar kan du bruge ChatGPT til at blive en personlig tutor for elever. Duolingo og Khan Academy er blandt virksomhederne, som anvender ChatGPT på denne måde.

Hvad kræves for at bygge en AI-chatbot som ChatGPT?

Du forstår fordelene ved chatbots for din virksomhed og vil gerne bygge en. Men ved du, hvordan processen ser ud, og hvad slags ressourcer du skulle bruge for at bygge en applikation som ChatGPT? Lad os finde ud af det!

1. Indsamling af data

Det første skridt til at opbygge en AI-chatbot som ChatGPT er at fastlægge, hvilke data du vil fodre din maskinlæringsmodel med. Nøglen her er at finde legitime datakilder. Hvis du leder efter generelle data, der er tilgængelige på nettet, kan du prøve at bruge trænede data fra eksisterende sprogmodeller.

Når det kommer til data relateret til din virksomhed, skal du være ultraprecis og detaljeret. Dette skyldes, at din chatbot kun vil være pålidelig, når den har al information for at besvare en brugerforespørgsel. Datasættet kan omfatte dine firmapolitikker, ofte stillede spørgsmål, tekstdokumenter osv. Vigtigere er det også nødvendigt at sikre, at private og personlige data er forbudt, fordi en AI chatbot ikke altid er forudsigelig.

2. Dataforberedelse

Før du træner din model, skal du rense eller forbehandle dine data. Dette involverer tokenisering og kodning af inputdata til unikke faste heltalssekvenser. Tiden til forbehandling varierer også baseret på størrelsen af din datamængde.

3. Træningsløkke

Når datamodellen er forbehandlet, kan du starte træningsløkken for at finjustere modellen til dine behov. Finjustering ville gøre din machine learning model i stand til at tilpasse sig nye opgaver uden at skulle træne fra bunden. For eksempel træner du din model på produktanbefalingsopgaver, men den kan også udføre produktbeskrivelsesopgaver.

Det vigtigste at overveje under træning er beregningsomkostninger. Du skal købe mange high-quality grafikkort (GPU'er), som kan koste hundredtusinder af dollars for at kunne køre en enkelt træning. Så træningsomkostningerne kan hurtigt spise din kapital op. Men at eje din AI-infrastruktur på lang sigt er altid godt.

4. Bygning af App-Brugerflade

Efter finjustering og test af din model, skal du bygge et app-interface med dit branding, som brugere kan interagere med for at indtaste input og se output. I tilfældet ChatGPT er websiden, du bruger, en interface, der giver dig mulighed for at tappe ind i kræfterne fra OpenAI's GPT-4 sprogmodel.

Vigtigste pointe: At opbygge AI-infrastruktur er dyrt og tidskrævende. Og du har måske ikke engang brug for det på dag 1. Så du kan bygge dine egne AI-chatbots som ChatGPT ved at bruge dens underliggende sprogmodel GPT-4 gennem en API.

Introduktion af Chatsonic's GPT-4 aktiverede API

Chatsonic er en AI chatbot drevet af GPT-4. Det er en af de bedste alternativer til ChatGPT, der er mere pålidelige og præcise. Chatsonic er en ægte multimodal AI chatbot, der kan generere billeder og tekst.

Ligesom ChatGPT har Chatsonic også en API, der kan bruges til at bygge tilpassede chatbots til forskellige anvendelser. I denne sektion vil vi dykke ned i, hvad Chatsonic's API tilbyder, og hvordan du kan få adgang til det.

Hvorfor vælge Chatsonics API over ChatGPTs API

Mens Chatsonic og ChatGPT bruger samme GPT-4 sprogmodel, giver Chatsonic en mere alsidig API, der er mere pålidelig at bruge i virkelige scenarier. Her er hvorfor:

1. Giver Real-Time Indsigter

ChatGPT har fået en opgradering med GPT-4. Det har hjulpet med resoneringsevner og kontekst-hukommelse. Men det, der ikke ændrede sig, er træningsdataene. ChatGPT's træningsdata er kun frem til 2021, så den kan ikke levere realtidsindsigter.

Chatsonic kan give hyper-relevante indsigter om ethvert emne på en hvilken som helst dag, da den er integreret med Google-søgning. Set fra en forretningsmæssig synsvinkel er en chatbot, der kan trække information i realtid, nyttig, fordi kunder kan bruge din AI-bot til realtidssøgning og fortsætte på deres købsrejse.

2. Billedgenerering er muligt

GPT-4 har gjort ChatGPT multimodal. Men det gælder kun for inputindstillingen, hvilket betyder, at du kan indsætte billeder som input og generere tekst som output. Så du kan stadig ikke generere billeder ved hjælp af ChatGPT.

Med Chatsonic API kan du generere fantastiske billeder, der er skabt ved hjælp af Stable Diffusion eller DALL-E. Dette kan være en stor tilføjelse til mange billedredigeringsapplikationer, da det kan øge kreativiteten og samarbejdet blandt kunstnere.

3. Talekommando er aktiveret

AI chatbots ændrer online-søgning, som vi kender det. Og ved du, hvilket medium forbrugerne foretrækker, når de søger online? Stemme!

Ifølge tal om stemmesøgning fra Think with Google anvender 27% af den globale online befolkning stemmesøgning på mobile enheder. Derfor bør din chatbot muliggøre stemmekommando og appellere til alle mulige brugere. Dette vil også gøre din platform eller mobilapplikation mere brugervenlig, da brugere undgår at skrive.

4. Det er lettere at opbygge personligheder

Når du ønsker at opbygge en karakterramme på ChatGPT, skal du give systemet en klar og detaljeret prompt. ChatGPT kan blive inkonsekvent og gå off-topic, hvis karakteren eller personligheden, du prøver at skabe, ikke er beskrevet præcist. Dette sker ikke med Chatsonic.

Chatsonic giver dig 16 foruddefinerede personligheder at vælge imellem. For eksempel, hvis du vil lære et koncept og har brug for at din chatbot bliver en personlig tutor, kan du vælge tutor fra personlighedsmenuen og begynde at lære. Det er så simpelt at styre personligheder med Chatsonic API.

Sådan får du adgang til Chatsonic API

For at begynde at bygge din egen skræddersyede AI chatbot ved hjælp af Chatsonic API, følg nedenstående trin:

1. Opret en Writesonic-konto: Hvis du ikke allerede har en, kan du oprette en på writesonic.com.

2. Abonnér på en betalt plan: API-adgang er ikke tilgængeligt i den gratis plan. Så du skal vælge den betalte "Pro"-abonnement, der starter ved $19 om måneden. Du skal også tage højde for kvaliteten af output, da det i høj grad bestemmer prisen.

3. Gå til API-dashboardet: Nu hvor du har API-adgang, er det tid til at aktivere den. Først skal du gå til API-dashboardet.

4. Afslør din API-nøgle: Når du er på API-dashboardet, vil du se en mulighed, der hedder "Afslør API-nøgle". Klik på den og kopier nøglen. Nu kan du integrere nøglen i din kode og begynde at foretage API-opkald.

Efter at have fået API-adgang, er det nødvendigt at starte træningen af chatbotten med dine egne data. Dette indebærer at oprette en softwaremiljø, skrive kode, tilføje API-nøgler og behandle data i Terminalen eller Command Prompt.

Lyder det kompliceret? Vi har dig dækket! Ikke alle har kodningsviden og -erfaring til at navigere gennem API-nøgler og kodeeditorer.

Derfor har vi skabt Botsonic - en tilpasset AI-chatbot-builder, som gør det muligt at oprette tilpassede ChatGPT-chatbots uden at skrive en eneste linje kode.

Sådan bygger du din egen brugerdefinerede AI-chatbot (uden kode) der er ChatGPT-trænet?

Botsonic er en tilpasset AI chatbot builder uden kode af Writesonic, der sigter mod at give enhver bruger eller virksomhed mulighed for at opbygge en AI chatbot baseret på deres data. Det abstraherer væk kompleksiteterne ved træningsdata og opbygning af et chatbot interface, så du kan forbedre kundeengagement og oplevelse.

På få minutter kan du nu skabe hyperintelligente, samtalebaserede AI-oplevelser for dine hjemmesidebesøgende. Denne banebrydende chatbot, der minder om ChatGPT, gør det muligt for brugere at udnytte kraften i GPT-4 og naturlig sprogbehandling til at skræddersy brugerdefinerede AI-chatbots, der imødekommer forskellige anvendelser uden teknisk ekspertise.

Botsonic Funktioner i et øjeblik

En brugertilpasset AI-chatbot, der ikke kræver kodning og fungerer som en super-personaliseret ChatGPT ... lyder for godt til at være sandt?! Lad os se nærmere på nogle af dens funktioner:

Træn ChatGPT med dine data

Botsonic lærer effektivt af den information, du giver, hvilket gør det muligt for den at assistere dine hjemmesidebesøgende naturligt og intelligent. Opret en personlig ChatGPT chatbot til din virksomhed ved at give Botsonic data på to måder:

 • Dokumenter - Upload relevante dokumenter såsom hjælpeguider, firma-politikker, retur procedurer, eller leveringsregler i formater som PDF, PPT, PPTX, DOC, og DOCX.
 • URL'er - Alternativt, del dine website links for at Botsonic kan ekstrahere information fra dit rod-domæne, subdomæne eller bestemte websider (URL).

Personalisér ChatGPT med dit brand

Skab en forenet og konsistent brandoplevelse med Botsonic ved at tilpasse din AI-chatbot fuldt ud til din brands visuelle identitet. Botsonic tilbyder en række muligheder for at gøre din ChatGPT virkelig unik:

 • Giv din chatbot et navn - Indtast dit forretningsnavn under "Virksomhedsnavn" i tilpasningsafsnittet.
 • Vælg mærkefarver - Vælg dine brands karakteristiske farver fra Chatbot farve muligheden eller indtast farvekoden.
 • Tilføj en fængende tagline - Skab en engagerende tagline, der opfordrer brugerne til at interagere (fx "Lad os tale" eller "Klar til en hurtig chat?").
 • Byd besøgende velkommen på en varm måde - Opret en venlig velkomstbesked til dine websidebesøgende.
 • Indsæt dit logo og chatbot billede - Upload dit brand logo og et tiltalende chatbot billede til din widget.
 • Vælg en stilfuld ikon - Vælg mellem forskellige knap stile for at finde det perfekte match til din hjemmeside.
 • Del kontaktoplysninger - Indehold din e-mail, så besøgende kan kontakte dig for yderligere støtte.
 • Tilbyd foreslåede forespørgsler - Forbedrer brugeroplevelsen ved at give eksempler på ofte stillede spørgsmål.

Problemfri integration med en ikke-kode-tilgang

Nemt etablere Botsonic uden at have brug for nogen kodelæsning! Efter at have oprettet din ChatGPT AI-chatbot, leverer Botsonic:

 • Indlejrbar kode (tilgængelig under den gratis prøveperiode)
 • API-nøgle mulighed (eksklusivt for Pro-planer)

7 måder, du kan bruge Botsonic til kundetilfredshed på din hjemmeside

Botsonic er ikke blot en gennemsnitlig kundesupport-chatbot. Den tilbyder flere funktionaliteter udover de sædvanlige supportopgaver. Her er nogle spændende måder, du kan udnytte Botsonic på:

 1. Forbedr kundeoplevelsen på dit websted - Lad AI-chatbots hurtigt give besøgende relevante oplysninger, hjælpe dem med at forstå din virksomhed og forbedre deres samlede oplevelse.
 2. Øg lead generation med en AI-rådgiver - Integrer problemfrit en AI-rådgiver på din hjemmeside for at guide brugere gennem søgninger og booke samtaler med dig.
 3. Hold kunder engagerede - Engager brugerne ved at tilbyde interessante faktorer og informationer relateret til deres interesser, hvilket opmuntrer dem til at bruge mere tid på dit websted.
 4. Udfør regnskabs- og finansopgaver - Ansæt Botsonic til komplekse beregninger, skatteanslag, investeringsafkast og mere. Med kommende funktioner som XLS- og CSV-upload kan den også styre specifikke regnskabstasks.
 5. Fasthold opmærksomheden med AI-drevne exit-intention popups - Brug Botsonic til at fange brugerens opmærksomhed med popups, når de er ved at forlade dit websted, og opmuntrer dem til at tilmelde sig eller fortsætte med at browse.
 6. Forbedr den interne medarbejderoplevelse - Inddrag Botsonic i din HR-afdeling ved at træne den med virksomhedspolitikker og lade den fungere som en ressource for dine medarbejdere.
 7. E-handel produktanbefalinger - Brug din brugerdefinerede AI-chatbot til at anbefale produkter til dine besøgende på din e-handelsbutik.

Sådan bygger du en brugerdefineret AI-chatbot uden kode ved at bruge Botsonic

Det er super nemt og hurtigt at oprette og integrere en AI-chatbot uden kodning med Botsonic. Her er en trin-for-trin-proces for dig:

Trin 1: Upload dine data

Som tidligere nævnt er dataindsamling det første skridt i opbygningen af AI chatbots. Så træk og slip alle de nødvendige dokumenter, filer og links, som kan hjælpe chatbot'en med at blive mere pålidelig.

Du skal tage hensyn til flere scenarier fra en kunde perspektiv med hensyn til, hvilke spørgsmål de kan stille. Du kan bruge gamle kundebilletter eller forespørgsler for at forstå mønstret af spørgsmål og inddrage den rigtige datamængde ved at arbejde baglæns.

Trin 2: Tilpas med dit branding

Din arbejde er 80% færdig efter at have uploadet data. Det næste skridt er at tilføje dit branding til chatbotten. Dette omfatter brandfarver, brand-logoer og kontaktinformation. Du kan yderligere tilpasse chatbotten ved at give den et navn og tilføje eksempel forespørgsler.

Trin 3: Integrer Widget på din hjemmeside

Når du tilføjer dit brand, tilpasser Botsonic automatisk widgeten, så den giver en fornemmelse af, hvordan din chatbot vil se ud. Du kan integrere denne widget ved at kopiere det indlejrede kode givet af Botsonic og indsætte det i din websites kode.

Det var det! Nu har du din egen tilpassede ChatGPT chatbot til at besvare spørgsmål og forbedre den samlede kundeoplevelse.

Afsluttende tanker

Chatbots er ikke noget nyt i erhvervslivet. De har eksisteret i årevis til kundesupport. Men med generativ kunstig intelligens er disse chatbots nu blevet mere samtaleagtige med avancerede resonnementsevner, hvilket muliggør en række anvendelser.

Som følge heraf udnytter du en chatbot på en helt ny måde. I stedet for kun at bruge den som en bot, der besvarer grundlæggende spørgsmål, kan du tænke på den som en personlig assistent, der er fremragende til at udføre flere opgaver inden for kundetilfredshed med den rette træning.

Ydermere bliver det mere strømlinet at skabe AI-chatbots som ChatGPT med værktøjer som Botsonic. Snart kan vi se enhver virksomhed integrere tilpassede AI-chatbots i nogen kapacitet, og gøre det til den branchestandard.

Relaterede Artikler

Vis mere >>