Top 30 ChatGPT alternativer der vil blæse dit sind i 2023 (Gratis og Betalt)

Billede af AI-Wars-ChatGPT-Alternatives (1).png

ChatGPT er imponerende og genererer fantastiske resultater til kodning, fremstilling af historier og producerer fængslende digte, sange, artikler og meget mere. Leder du efter ChatGPT-alternativer med ekstra funktioner? Så er du heldig!

Træt af forældede ChatGPT svar, nedetid eller længes efter mere funktionalitet? Lad os hæve din samtale- AI-oplvelse.

Talløse værktøjer, lignende ChatGPT, er dukket op i takt med teknologiens fremskridt, hvilket gør det svært at beslutte sig. Men vær ikke bekymret; Vi har undersøgt de øverste alternativer til forskellige formål, såsom tekstskabelse, søgning, kodning og visuelt. Vores evalueringer dækker fordele, funktioner, begrænsninger og sammenligninger.

Spænd sikkerhedsselen til en vild tur - mens vi udforsker disse ChatGPT-alternativer kategoribaseret, som er sat til at blæse dit sind i 2023!

Hvorfor vælge en ChatGPT-alternativ?

Trods at være det, der tales om i byen og et utroligt værktøj, har ChatGPT sine egne begrænsninger:

 1. ChatGPT kan ikke generere realtidsdata, fordi det er blevet trænet på data fra og før 2021.
 2. Det kan ikke generere visuelle eller AI-kunstværker.
 3. Derudover kan det ikke tage talekommandoer eller generere tale-svar.
 4. På grund af tung trafik kan det meste af tiden, når du forsøger at få adgang til ChatGPT, vise en fejlmeddelelse, der siger at ChatGPT er på kapacitet eller nede.
 5. Mange add-ons, som integration med Gmail, Twitter, Instagram osv. er ikke tilgængelige, når du bruger ChatGPT
 6. ChatGPT Plus koster $20/måned, hvilket ikke alle kan abonnere på. Lær mere om ChatGPT Plus og dens funktioner.

Og derfor kommer ChatGPT-alternativerne ind i billedet.

Er du klar til at dykke dybt ned?

Eller spring direkte til at bruge den bedste ChatGPT-alternativ nu!

30 Bedste ChatGPT Alternativer, der vil blæse dit sind væk  

Afhængigt af dine behov, har vi talt om følgende top 30 ChatGPT-alternativer i denne blog:

 1. Chatsonic
 2. OpenAI playground
 3. Jasper Chat
 4. Bard AI
 5. LaMDA (Sprogmodel for dialogapplikationer)
 6. Socratic
 7. Bing AI
 8. DialoGPT
 9. Megatron-Turing Natural Language Generation
 10.  Chatsonic på Opera
 11.  NeevaAI
 12.  Tabnine
 13.  Amazon Codewhisperer
 14.  Elsa Speaks
 15.  Bloom
 16.  DeepL Write
 17.  YouChat
 18.  Perplexity
 19.  Elicit
 20.  Chinchilla
 21.  Replika
 22.  Character AI
 23.  Poe af Quora
 24.  Chatsonic Slack Bot
 25.  CoGram
 26.  Otter
 27.  Botsonic
 28.  LLaMA af Meta
 29.  DeepMind's ChatGPT alternativ af Elon Musk

Lad os kigge nærmere på hver af de ovennævnte betalte og gratis ChatGPT-alternativer i detaljer...

ChatGPT alternativer til skrivning

At vælge den perfekte ChatGPT-alternativ til dine behov for indholdsoprettelse er som den klassiske gåde om at vælge den perfekte badedragt: det er alt sammen en sag om personlig præference.

Hver platform er unik, med sine egne styrker og svagheder. For at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning, er her nogle alternativer til ChatGPT til skrivning, som du kan overveje:

Chatsonic

Chatsonic af Writesonic er den ultimative løsning til alle dine behov for konversations AI.  Drevet af GPT-4 er Chatsonic designet til at imødekomme begrænsningerne i ChatGPT, hvilket giver realtidsdata, billed-, stemmesøgninger og en overflod af muligheder for indholdsskabelse. Siden lanceringen af Chatsonic rangerer det på Google som "Den bedste alternative til ChatGPT" globalt.

Chatsonic, den ultimative AI som ChatGPT, bringer visdom fra en vismand, en terapeuts evne til samtale, en stand-up komikers humor, en data scientists evne til problemløsning og en romanforfatters kreativitet. Plus det bliver aldrig træt, glemmer aldrig samtalerne eller inviterer til pinlig tavshed.

Mulighederne med Chatsonic er uendelige.

Lad os se på Chatsonic's vigtigste funktioner

 1. Skriv faktuel indhold inklusive emner i realtid. Chatsonic er integreret med Google Knowledge Graph for at give hyperrelevante og tendensbaserede oplysninger om ethvert givet emne.
 2. Brug personamodesætning til at tilpasse din AI-chatoplevelse. Du kan chatte med mere end 13 forskellige person... som oversætter, interviewer, rejseguide, motivationstræner, stand-up-komiker og mange flere.
 3. Omdan tekst til smuk og unik AI-kunst ved at bruge to forskellige modeller, dvs Stable diffusion og DALL-E, inde i Chatsonic-dashboardet.
 4. Denne hjemmeside som ChatGPT - Chatsonic, kan læse svarene tilbage, ligesom Sire eller Google Assistant, udover at forstå talekommandoer.
 5. En ChatGPT-lignende hukommelse, der husker samtaler, tonefald og sprog. Hver samtale gemmes til yderligere hjælp.
 6. En GPT-4-drevet API med ChatGPT-funktioner og mere til. Adgang til Chatsonic API'en giver dig mulighed for hurtigt og enkelt at linke Chatsonic til din eksisterende software, hvilket giver en problemfri brugeroplevelse.
  (Lær, hvordan du nemt kan tjene penge ved hjælp af Chatsonic API'en)
 7. Chatsonic Chrome-udvidelsen giver dig mulighed for at benytte dig af generativ AI-teknologi hvor som helst på nettet. Fra at opsummere Gmail-tråde, besvare LinkedIn- og Twitter-indlæg og skabe socialt indhold fra en blog på nettet til at opsummere hele dokumenter, fungerer ChatGPT-lignende Chrome-udvidelsen som din personlige assistent, når du er på farten.
  (Tjek de bedste anvendelsesområder for Chatsonic Chrome-udvidelsen)
 8. Få adgang til Chatsonic i komforten af din sofa eller mens du pendler. Chatsonic-appen til Android minder om ChatGPT - den er nem at bruge og understøtter alle Chatsonics funktioner. På de dage, hvor du ikke har til hensigt at åbne din bærbare computer, men stadig har brug for at udføre meget arbejde, er Chatsonic-appen en life-saver.
 9. På samme måde som AIPRM har en promptbibliotek til ChatGPT-prompts, tilbyder Chatsonics promptmarkedsplads imponerende ChatGPT-prompts gratis. Du behøver ikke downloade en udvidelse eller betale ekstra for at bruge det.
 10. For mærker og virksomheder, der ønsker at forbedre deres kundeoplevelse, introducerede Chatsonic Botsonic. Botsonic er en no-code AI-chatbot-builder, der hjælper mærker og virksomheder med at træne ChatGPT på deres egen data og viden for at tilbyde den mest tilpassede kundeoplevelse med ChatGPT-egenskaber.

Prøv dette ChatGPT-alternativ gratis

Du kan bruge Chatsonic til ubegrænsede use cases. Udforsk mere om hvordan man bruger ChatGPT?

Tjek også 215+ ChatGPT emner til forskellige situationer og anvendelsesområder. Du kan simpelthen kopiere og indsætte det på ChatGPT eller Chatsonic for at generere fantastiske svar.

Chatsonic Priser

Chatsonic er tilgængelig på Writesonic med gratis prøveperioder og betalte planer for mere omfattende tekstproduktion. Ved tilmelding får du 10.000 gratis premium-ord til at teste med. Du kan også nemt bruge dit eksisterende ord-balance til at generere mere på Chatsonic.

Derudover, hvis du ønsker at vælge en premium-plan, starter de fra $19/måned, hvilket giver dig 100.000 premium-ord om måneden.

Gør dette ikke Chatsonic til en af de bedste ChatGPT-alternativer derude?

For mere information om dette, se Writesonics prisplaner!

At høre fra brugerne

Chatsonic har allerede erobret mange hjerter derude. Lad os se hvad brugerne har at sige.

ChatSsonic blev også nævnt på populære platforme som Make Use Of, Analytics India Mag, India Today, Indian Express og Exchange4media.

ChatGPT vs Chatsonic: Er Chatsonic virkelig et godt alternativ til ChatGPT?

Både Chatsonic og ChatGPT er AI-værktøjer, der er eksplosive på internettet.
Men hvis du stadig spekulerer på, hvordan Chatsonic adskiller sig fra ChatGPT, skal vi hurtigt gå igennem nogle nøglepunkter:

1. Googles Viden Graf - Chatsonic har Googles support, så den kan generere opdateret og relevant information. ChatGPT gør dog ikke.

2. Integration med Stable diffusion og DALL-E - Mens ChatGPT ikke har nogen AI-kunstgenereringsmuligheder (udover kun prompter), kan Chatsonic generere AI-billeder i chatten selv ved hjælp af AI-kunstgenereringsmodeller som Stable diffusion og DALL-E.

3. Valg af personlighed - Mens du skal give en prompt på ChatGPT for at få den til at opføre sig på en bestemt måde, har Chatsonic allerede en liste over personligheder såsom poet, oversætter, fitness træner osv. Vælg bare en og start med at chatte.

Tilmeld dig Chatsonic gratis!

OpenAI legepladsen

Denne ChatGPT-alternativ er meget lig en demoversion af ChatGPT. OpenAI tilbyder GPT3 og dens andre modeller, så brugere let kan eksperimentere med forskellige brugstilfælde.

OpenAI Playground er ikke beregnet til den almindelige bruger, men det er en god måde for dem, der er låst ude af ChatGPT, til at få en smagsprøve på dens avancerede funktioner. På nettet fungerer den ligesom ChatGPT og giver brugerne mulighed for at eksperimentere med forskellige sprogmodeller.

Legepladsen er teknisk at bruge, da den har funktioner som at indstille temperatur, frekvensstraf, antal tokens, stopsekvenser osv.

open-ai-playg (2).png

Lad os se på Open AI Playgrounds vigtigste funktioner:

 1. Fremragende præcision og hurtighed.
 2. Forskellige typer sprogmodeller at vælge imellem.
 3. Fleksibel, så du kan eksperimentere ubesværet.
skærmbillede (1).png

Prissætning for OpenAI Playground

OpenAI er gratis at bruge i starten (efter oprettelse af en konto), men hvis dit forbrug er højt, skal du vælge en premium-abonnement.

OpenAI er trænet på millioner af data og er ekstremt god. Du kan selvfølgelig teste den og se, hvordan den fungerer, men i sidste ende har du brug for en løsning, der kan give dig præcise svar på dine forespørgsler uden at slå omkring bushen eller finde ud af, hvilke prompts der skal gives. Og det er her, Chatsonic og Writesonic kan hjælpe dig!

Jasper Chat

Jasper er et AI-skrivningsværktøj, som er en anstændig alternativ til ChatGPT (ikke bogstaveligt talt). Tidligere kendt som Jarvis, er det et af de mest anvendte AI-skrivningsværktøjer på markedet udover Writesonic og er ideelt til virksomheder, der har behov for at generere høj kvalitetsindhold på kort tid.

Jasper Chat, lanceret af Jasper, er en ny chat-brugerflade, der hjælper med at oprette indhold på en effektiv måde. Med hjælp fra toppmoderne teknologi hjælper den med at opnå gennemsnitlige resultater.

screenshot4.png

Lad os se på Jasper Chat's vigtigste funktioner:

 1. Evnen til at besvare forespørgsler op til sommeren 2021. Jasper er trænet på store mængder indhold fra og før 2021. Så den er i stand til at give oplysninger om emner før dette tidspunkt.
 2. ChatGPT-lignende grænseflade. En simpel brugergrænseflade giver brugerne nem adgang til at chatte med AI'en.
 3. Muliggør kontinuerlige samtaler. Jasper Chat kan huske dine samtaler og giver dine chats bedre sammenhæng.
Jasper-Chat (1).png

Jasper Chat Prissætning

Men i modsætning til Chatsonic kan Jasper Chat ikke give dig faktuel, opdateret indhold, personlighedsvalg, talekommandoer, generere digital kunst eller give API-adgang. Se en detaljeret sammenligning af Writesonic vs Jarvis for at få en ide om, hvem der er bedre baseret på dine krav.

ChatGPT alternativer af Google

I de sidste par år har Google lanceret forskellige samtalebaserede AI-projekter, hvoraf de fleste har været i test- eller forskningsfasen. Googles seneste AI, som minder om ChatGPT, er deres nyeste udvikling.

Her er en liste over de vigtigste:

Bard AI

Googles nyeste, revolutionerende AI-drevne chatbot, som ChatGPT, Bard AI, er udviklet med deres eksisterende LaMDA AI-platform. Det er en eksperimentel samtale-orienteret AI-service, der lover at have en stor indvirkning på AI-verdenen.

LaMDA revolutionerer Bard's naturlige sprogbehandlingsmuligheder ved at tillade den at forstå og reagere på bruger input med større nøjagtighed, og eliminerer begrænsningen af at have data begrænset til et specifikt år.

Lad os se på Bard AI's hovedfunktioner:

 1. Google hævder, at Bard kan generere tekst og besvare spørgsmål.
 2. Den er ikke begrænset i forhold til viden op til et bestemt år.
 3. Dette nye samtalebaserede AI-chatbotprojekt fra Google er også kendt for at opsummere tekster.

Bard AI's Priser

Da dette er et eksperimentelt projekt, har Google endnu ikke annonceret en prisplan. Pr. 6. februar 2023 er det tilgængeligt til begrænset testning, men mere omfattende brug er planlagt senere på året.

billede-108 (1).png

ChatGPT kontra Google Bard

Dem, der ønsker at drage fordel af en AI-drevet chatbot, bør nøje overveje både ChatGPT og Bard. Mens de kan tilbyde lignende funktioner, skiller Bard sig ud på grund af sit tilknytning til den teknologiske gigant Google.

Med Googles dybe lommer og omfattende ressourcer i ryggen har Bard adgang til topmoderne sprogmodeller og teknologier, der fører til meget præcise svar og data. Uanset om du leder efter pålidelig kundeservice eller robuste analyser, er Bard bestemt værd at overveje.

Ikke desto mindre er Bard stadig under udvikling, og der er mindre klarhed om dets anvendelsesområder eller fremtidige udvikling. Imidlertid er der allerede et værktøj på markedet med en AI lignende ChatGPT og Googles support med hensyn til opdateret information - Chatsonic!

Er Chatsonic virkelig et bedre alternativ til ChatGPT end Bard AI?
Chatsonic tilbyder ikke kun kraften fra ChatGPT og Google men også en bibliotek på 100+ skabeloner til indholdsskabelse. Hvis du ikke vil vente i månedsvis på at få adgang til Google Bards og er ivrig efter at teste en alternativ til ChatGPT med Googles vidensgraf, som leverer opdaterede svar, så tilmeld dig Chatsonic nu.

LaMDA (Sprogmodel til Dialogapplikationer)

En anden fantastisk ChatGPT-alternativ er LaMDA, udviklet af Google. Den er udviklet med 137 milliarder parametre og forudtrænet på 1,56 billioner ord fra offentligt tilgængelige webdokumenter og dialogdata.

LaMDA betragtes som en revolution inden for NLP (Natural Language Processing) verdenen. Det revolutionerende model er finjusteret på tre metrikker: Kvalitet, Sikkerhed og Forankring.

screenshot5.png

LaMDA, et AI-drevet dialogsystem fra OpenAI. Dette værktøj kan tage naturligt sproginput og generere en respons, der er kontekstbevidst, sammenhængende og naturlig. LaMDA har også en unik evne til at besvare opfølgningsspørgsmål, hvilket gør det til et godt alternativ til ChatGPT.

Lad os se på LaMDAs vigtigste funktioner:

 1. LaMDA har evnen til at forstå komplekse forespørgsler og diskussioner, der dækker en bred vifte af emner.
 2. Denne model er blevet finjusteret med brugen af 1,56 billioner ord og hele 137 milliarder parametre.
 3. Under finjusteringsfasen bliver LaMDA trænet til at udføre både genererings- og klassifikationsopgaver, med sigte på at garantere det mest relevante, fremragende og vigtigst af alt sikre svar.
LaMDA.png

LaMDA's prissætning

LaMDA er tilgængelig til testning på Googles AI-testkøkken. Du skal registrere dig selv og tilmelde dig ventelisten for at downloade appen til Android eller iOS.

LaMDA mangler visse vigtige funktioner, som andre ChatGPT-alternativer som Chatsonic tilbyder. Desuden er det svært at få adgang til.

Sokratisk af Google

Denne er særligt børnevenlig!

Med Socratic kan elever blot indtaste deres skoleforespørgsler og få et menneskelignende svar, fuldendt med sjove illustrationer for bedre at forklare tingene.


App'en, der er tilgængelig både på App Store og Google App Store, har endda en funktion, der giver børn mulighed for at scanne deres opgaver og få særligt tilpassede svar. Den vil dog ikke skrive essays eller historier.

socratic 4.png

Lad os tage et kig på Socratics vigtigste funktioner:

 1. Genererer svar, når der gives et spørgsmål.
 2. Svarene inkluderer nogle grafiske elementer for bedre forståelse.
 3. Tilgængelig som en app til både Android og iOS.
socratic 5.png

Socratic's prissætning

Socrates er tilgængelig til $4,99 for det første barn hver måned, og derefter 50% rabat for hver ekstra ki! Og for skoler, $99 pr. skoleår eller bare $99 pr. måned for en hel skole.

Da Socratic er rettet mod børn, tilbyder den kun et begrænset antal funktioner. Mens Chatsonic har mange bedre anvendelser for virksomheder, edtech, sundhedssektoren og mere.

ChatGPT-alternativer fra Microsoft

Ligesom Google har Microsoft også eksperimenteret med en række AI-drevne modeller, når det kommer til samtale-AI. Her er nogle af de sites som ChatGPT, der giver Microsoft hård konkurrence:

Microsoft Bing AI

Microsoft har for nylig implementeret Kunstig Intelligens i sin søgemaskine, nu kaldet Bing AI.

Baseret på OpenAI's store sprogmodel, som er meget mere kraftfuld end ChatGPT og GPT-3.5, er Bing AI specielt designet til at tage søgning til det næste niveau, og det er tilpasset til at maksimere hastighed, præcision og effektivitet. Den bruger nøgleindsigter og fremskridt fra sine forgængere til at sikre, at brugerne får de bedst mulige resultater.

Microsoft introducerede deres Edge-browser med nye, AI-optimerede funktioner med titlen 'Chat' og 'Compose.' Dette er en tilføjelse til deres allerede eksisterende Bing-værktøj. Derudover har Microsoft for nylig lanceret Bing- og Edge-mobilapps til Android og iOS-brugere.

Bing (1).png

Tjek disse 9 topalternativer til Bing AI, som du kan prøve i 2023.

Lad os tage et kig på Bing AI's vigtigste funktioner:

 1. Bing giver brugerne mulighed for at stille forespørgsler med op til 1.000 ord og få AI-drevne svar.
 2. Det har kapacitet til at behandle komplekse forespørgsler og finde information hurtigere.
 3. Hvis ChatGPT-drevet Bing ikke kan give et direkte svar på din forespørgsel, vil det give dig en række relaterede resultater.

Pris for Microsoft Bing AI

Ingen forudbetaling. Betal som du bruger. 1000 transaktioner er gratis pr. måned.

billede-109.png

ChatGPT Vs. Microsofts Bing

Med en AI lignendeChatGPT, har Microsoft udviklet en unik tilgang til at bruge OpenAI's evner. Denne metodologi kaldes Prometheus-modellen.

Det giver mere præcise, opdaterede og skræddersyede resultater sammen med forbedret sikkerhed. Processen, der bruges her, udnytter OpenAIs kapacitet fuldt ud.

Selvom Bing stadig er under udvikling og der er mindre præcision vedrørende dets anvendelser eller kommende udviklinger, er der et værktøj på markedet, der giver en lignende AI som ChatGPT og Google's knowledge graph - Chatsonic!

Er Chatsonic et bedre ChatGPT-alternativ end Bing?

Hvis du leder efter en hurtig løsning på dine problemer med indholdsoprettelse, der også giver dig adgang til opdaterede søgeresultater, så er Chatsonic dit ideelle valg. Ikke kun udnytter den kraften fra ChatGPT og Google, men den har også en imponerende samling af mere end hundrede skabeloner (på Writesonic), som du kan vælge imellem! Vent ikke i månedsvis på adgang til Bing - få Chatsonic nu og begynd at skabe fantastisk indhold!

DialoGPT

Microsofts DialoGPT er en stor-skala forudtrænet model til generering af dialog responser specifikt bygget til multi-turn samtaler. Det er en af de bedste alternative til ChatGPT derude.

DialoGPT er et betydningsfuldt forudtrænet system til at frembringe svar, som kan bruges i multiple dialogudvekslinger. Det er blevet trænet med et stort antal på 147 millioner flertrådede samtaler fra Reddit dialogtråde over en periode fra 2005-2017.

dialogpt (3).png

Lad os kigge på DialoGPT's hovedtræk:

 1. Frasernes variationer, som DialoGPT sætter sammen, omfatter bemærkelsesværdige detaljer, der relaterer til den oprindelige prompt, meget lig GPT-2.
 2. Microsoft påpeger, at DialoGPT er mere samtaleagtig, energisk, ofte munter og sædvanligvis meget livlig - hvilket kunne passe til det formål, du overvejer.
screenshot2.png

DialoGPT's Priser

Da dette er en ny lancering og en stor sprogmodel (som normalt er svært at finde), er der ingen konkrete oplysninger tilgængelige om dens prissætningsstruktur.

Tjek det oprindelige DialoGPT repository for at få mere at vide.

DialoGPT understøtter dog ikke funktioner som stemmesøgning, stemmerespons eller personligheder. Prøv Chatsonic nu for at bruge disse funktioner!

Megatron-Turing Naturlig Sprog Generering

NVIDIA og Microsoft har produceret en af de største sprogmodeller med 530 milliarder parametre - Megatron-Turing NLG.


Den yderst nøjagtige Megatron-Turing NLG, en transformer-baserede 105-lags LLM, blev trænet på NVIDIA DGX SuperPOD-baserede Selene-supercomputeren.

Den er uovervindelig ved nul-, en- og få-skudsindstillinger og har toppede state-of-the-art modeller, når det kommer til præcision.

Megatron-Turing-NLG (1).png

Lad os tage et kig på Megatron Turings vigtigste funktioner:

 1. Den kan udføre opgaver som læseforståelse, meningsafklaring, forudsigelse af sammentrækninger, naturlige sprogafledninger, almindelig fornuftig tankegang osv.
 2. Specialiseret i engelsksprogede modeller.

Megatron-Turing NLG's prisfastsættelse

Da Nivida Developers (ejer af Megatron-Turing NLG) tilbyder forskellige andre B2B-løsninger, kan prisstrukturen kun findes, når du sender din samarbejdsanmodning til dem. Besøg deres officielle side for mere information.

På nuværende tidspunkt har du måske forventet, at Megatron-Turing NLG ikke er en lettilgængelig ChatGPT-alternativ. Men, Chatsonic er det!

ChatGPT alternativ for søgemaskiner

Ville det ikke være fantastisk, hvis vi kunne tale med vores søgemaskiner? Forestil dig al tiden, du ville spare ved at finde de ting, du har brug for, i stedet for at gennemgå resultater.

Med samtale AI som Microsoft Bing og Google's Bard, der er integreret i søgemaskiner, er det nu muligt at have en samtale med din søgemaskine, præcis som du ville med en ven.

Her er to mere ChatGPT-alternativer til søgemaskiner, der skaber en buzz blandt samtale AI-entusiaster.

Chatsonic på Opera

Opera og Chatsonic har netop slået sig sammen for at give Opera browser og Opera GX brugere en topmoderne web-browsing oplevelse. Dette samarbejde betyder, at du ikke længere behøver at bruge timer på at søge på nettet efter de resultater, du ønsker - nu kan du få disse svar hurtigt ved at chatte med din browser!

Nu kan du med Chatsonic på Opera bede din Opera-browser om at udføre alle mulige fede ting, såsom at skrive indhold, opsummere tekster, finde oplysninger og endda skabe AI-kunst. Hvor fantastisk er det ikke?!

billede-25 (1).png

Lad os se på Chatsonics vigtigste funktioner på Opera-browseren:

 1. Hurtig adgang til relaterede oplysninger via AI PROMPTS-optionen.
 2. Generer AI-billeder fra hvor som helst på din Opera-browser
 3. Opret enhver form for indhold på Opera fra sidepanelet.
 4. Resumér websider og lange tekster
 5. Omformuler, forkort eller udvid afsnit og sætninger med kun et klik.
billede-26.png

Chatsonic om Opera priser

Chatsonic er et produkt fra Writesonic, og den er tilgængelig for kun $19 om måneden (100.000 ord om måneden). Hvis du ønsker at bruge Chatsonic på Opera, skal du oprette en Writesonic-konto (du kan starte med en gratis prøveperiode, som tilbyder 10.000 ord).

Tjek Chatsonic ud nu!

NeevaAI

NeevaAI forener kraften fra ChatGPT og andre store sprogmodeller med præcisionen og den mest aktuelle data fra Neeva-søgemotoren.


Søgemaskinen blev udviklet af to tidligere teknologi-ledere, Sridhar Ramaswamy, tidligere Senior Vice President of Ads hos Google, og Vivek Raghunathan, tidligere Vice President of Monetization hos YouTube.

NeevaAI's system har evnen til at søge igennem og sortere hundreder af millioner af websider for at generere et enkelt, omfattende svar ledsaget af relevante kilder.

neeva-ai 2.png

Lad os se på NeevaAI's hovedfunktioner:

 1. Neeva kan betragtes som en søgemaskine, der er forbedret med AI-funktioner, men det er endnu ikke en fuldt udviklet AI-drevet chatbot.
 2. Neeva garanterer en annonceringsfri og sporingsfri browsingoplevelse.
 3. Giver henvisninger i resultaterne.
neeva-AI-in-action.png

NeevaAI's Priser

Neeva tilbyder et abonnementsplan med en månedlig gebyr på $4,95, med mulighed for en gratis prøveperiode.

NeevaAI har tilføjet ChatGPT til sin søgemaskine for at give brugerne en god oplevelse; dog er den endnu ikke perfekt, når vi taler om samtalebaseret AI. Prøv Chatsonic for en mere opdateret erfaring med samtalebaseret AI. 

ChatGPT alternativ til Kodning

Hvis du har genereret koder på ChatGPT og ønsker at udforske andre websteder som ChatGPT, der tilbyder lignende eller endnu bedre resultater, kan du tjekke følgende platforme:

CoPilot

GitHub CoPilot er den seneste funktion fra GitHub, der benytter OpenAI Codex' GPT-3-model til automatisk udfyldning af kode.

Denne kraftfulde værktøj er kompatibel med flere populære kodningsplatforme som VS Code, Neovim og JetBrains, og giver også mulighed for cloud workflows med GitHub Codespaces.

Det tilbyder ikke kun support til flere programmeringssprog - det kan også generere syntaks på op til 12 sprog, inklusive JavaScript, Go, Perl, PHP, Ruby/Swift/TypeScript og BASH - men modellen er drevet af milliarder af linjer af open-source kode fra offentligt tilgængelige kilder, såsom dem, der findes på GitHub-repositorier.

copilot (1).png

Lad os se på hovedfunktionerne i CoPilot:

 1. GitHub Copilot er en af de bedste websites, ligesom ChatGPT, som tilbyder support til kodesprog på flere sprog.
 2. Kompatibel med populære kodningsplatforme som VS Code, Neovim og JetBrains.
kode1.png

CoPilot Prisfastsættelse

Studerende og bidragsydere til populære open-source projekter kan benytte CoPilots tjenester uden omkostninger - andre personer kan abonnere månedligt for $10/måned. CoPilot er tilgængelig for erhvervslivet til $19/måned.

Hvis du synes, at CoPilot er for kompliceret, og du vil bruge en chatbot som ChatGPT til kodning, så vælg Chatsonic.

Tabnine

Tabnine var den første af sin slags, lanceret som Codota og erobrede en plads på IDE-markedet.
Støttet af flertallet af sprog, biblioteker og framework er dens kodefuldførelsesplugin blevet en standard for brugere.

Tabnine overholder strengt åben kilde licenser og beskytter dit kode mod eventuel plagiering eller ophavsretskrænkelse. Med Tabnine Pro kan du yderligere tilpasse din oplevelse med en privat AI-model, som kan trænes til at passe til din personlige kodestil og mønstre.

tabnine 1.png

Lad os kigge på Tabnines vigtigste funktioner:

Med evnen til at hoste og træne dine egne AI-modeller kan du holde koden sikker på dine firma-servers.
Sammenlignet med lignende software kræver Tabnine kun minimal sammenhæng for at give midterlinjefora ts ideer, når du skriver, hvilket gør kodningsprocessen mere effektiv og bekvem.

Lad os se på Tabnines vigtigste funktioner:

 1. Du har mulighed for at hoste og træne dine egne AI-modeller og sikre din kode på din virksomheds servere.
 2. Sammenlignet med lignende software kræver Tabnine kun minimal kontekst for at kunne give ideer, mens du skriver koden, hvilket gør kodningsprocessen mere effektiv og bekvem.
tabnine-coding.png

Tabnine prissætning

Tabnine tilbyder en gratis udgave af sin programmeringsassistance og en opgraderingsplan til en ret beskeden pris på $15 om måneden.

Mens Tabnine blot tilbyder en kodningsplatform til dig, tilbyder Chatsonic mere end blot generering af koder. Du kan tjekke fejl i din kode og endda generere indhold med denne AI-chatbot. 

Amazon Codewhisperer

Amazon har udviklet en eksklusiv alternativ til ChatGPT kaldet Codewhisperer for at give udviklere en effektiv måde at finde, forstå og rette kodeproblemer på.

Det bruger sofistikerede maskinindlæringsalgoritmer og teknikker til naturlig sprogbehandling til at gennemgå kode og genkende mønstre og fejl. Værktøjet giver udviklere en dybdegående analyse af koden handlinger, inklusiv potentielle fejl og ydeevneproblemer samt rådgivning til løsninger. Dette mindsker indsatsen og tiden, der er nødvendig for at rette fejl og forbedrer kvaliteten af koden.

amazon-codewhisperer (2).png

Lad os se på Codewhisperer's hovedfunktioner:

 1. CodeWhisper's intuitive og nemme design med en brugervenlig grænseflade og et udvalg af tilpasningsmuligheder gør det til et fantastisk valg for udviklere på alle færdighedsniveauer, fra begyndere til eksperter.
 2. Det er også nemt skalérbart til at håndtere store kodebasen og integrerer med populære udviklingsværktøjer og platforme som GitHub, så udviklere hurtigt kan tilføje det til deres eksisterende arbejdsprocesser.
codewhisperer-coding (3).png

Prisfastsættelse hos Amazon Codewhisperer

I en forhåndsperiode er CodeWhisperer tilgængelig for udviklere uden omkostninger.

Amazon Codewhisperer ser ud til at være et imponerende værktøj, men det mangler evnen til at skabe indhold, hvis vi sammenligner det med websites som ChatGPT. Chatsonic har en fordel her.

ChatGPT alternativ til oversættelse

Har du brug for en super smart alternativ til ChatGPT, der kan oversætte alle sprog? Her er nogle muligheder, der er værd at overveje:

Elsa Speak

Det er en AI-baseret sprogindlæringsapplikation. Ved hjælp af AI kører den en bruger taleundersøgelse og formulerer derefter en række opgaver, som brugeren kan forstå med lethed. Derfor er Elsa Speak også en af de øverste alternativer til ChatGPT for diskussion.

Elsa er en engelsk taleassistent, der hjælper med at oversætte forskellige sprog til engelsk.

screenshot3.png

ELSA's AI-teknologi blev skabt ved hjælp af taleoptagelser af mennesker, der talte engelsk med mange forskellige accent. Dette gør det muligt for ELSA at identificere de vokale mønstre hos dem, der ikke har et modersmålsniveau af færdigheder, hvilket giver den en fordel over de fleste andre stemmegenkendelsesprogrammer.

Lad os se på Elsa's hovedfunktioner:

 1. Elsa leverer skræddersyede lektioner i små bidder for at forbedre dit engelsk.
 2. Hurtig vurderingstest for at teste dine fremskridt.
 3. Fremgangsregistreringsplade og grafer for at vise dine resultater.
 4. AI-coaching support for at hjælpe dig med at holde dig motiveret og fokuseret.
 5. Real-Time Speech Recognition feedback
billede-15.png

Elsas priser

Elsa's pro-planer starter fra $11,99/måned, faktureres månedligt og årligt. Du kan også vælge deres 7-dages gratis prøveperiode for at teste det.

Når det kommer til engelsk oversættelse, er den bedste platform Chatsonic. Det har også en engelsk oversætter persona, der gør dine oversættelser hurtigere og lettere.

Bloom

Udviklet med hjælp fra en kollektiv af mere end tusind kunstig intelligens specialister, er Bloom en open-source platform og anses for at være en af de bedste ChatGPT alternativer.

Bloom er en moderne flersproget sprogmodel, som betragtes som en af de bedste alternativer til ChatGPT.

bloom (1).png

Lad os se på Bloom's hovedfunktioner:

 1. Bloom er i stand til at generere tekst på i alt 46 sprog og 13 programmeringssprog, som er utroligt lignende noget, en menneskelig person ville skrive.
 2. Bloom er i stand til at påtage sig tekstopgaver, som den ikke specifikt er blevet undervist i, ved at betragte dem som muligheder for at generere tekst.
billede-13 (5).png

Bloom Priser

Bloom tilbyder en startpakke gratis, og en premium-plan koster $33/måned.

Tag et kig på Bloom's forskningsartikel for at vide mere.

Selvom Bloom er et godt ChatGPT-alternativ, har det ikke specielle funktioner og brugervenlighed som Chatsonic har.

DeepL Skriv

DeepL Write er et beta-produkt oprettet af DeepL, en tysk virksomhed, der specialiserer sig i kunstig intelligens-sprogoversættelser.
Siden etableringen i 2017 har DeepL været en markant leverandør af AI-sprogoversættelsestjenester. DeepL Write er en AI-drevet skriveassistent med forbedrede funktioner til at hjælpe kunder med at forfine deres skriftlige kvalitet og nøjagtighed.

DeepL Write er et fantastisk valg til dem, der leder efter en effektiv måde at forhindre plagiering og generere originalt indhold.

Det giver brugerne grammatisk korrektion og præsenterer nyttige forslag og anbefalinger til stil, tone, formulering og ordvalg for at forbedre den samlede skrivning.

Screenshot-2023-02-21-at-6.11.44-PM.png

Lad os se på DeepL Write's vigtigste funktioner:

 1. DeepL Write tilbyder brugerne en unik skriveoplevelse med sin fleksible oversættelsesevne.
 2. Indholdsskabere, forskere og studerende kan regne med denne app til hurtigt og ubesværet at producere originalt, højkvalitetsindhold til deres projekter.
Deep-L (1).png

Prissætning for DeepL Write

Neeva tilbyder en gratis prøveperiode til test, og dens betalte abonnement starter fra $ 8,74/måned, årligt faktureret (pr. bruger).

Til oversættelser og omskrivninger er DeepL Write en god mulighed at vælge i stedet for ChatGPT. Men hvis du ønsker DeepL's muligheder med opdateret indholdsproduktion, så brug Chatsonic.

ChatGPT-alternativer til forskning

Ønsker du at foretage forskning, samtidig med at have en god samtaleoplevelse? Disse AI chatbots er bestemt en god mulighed.

Her er nogle ChatGPT-alternativer at overveje til forskning:

YouChat

YouChat er en anden konversations-AI-model lanceret af You[dot]com, en søgemaskine. Det er ligesom ChatGPT og gør stort set det samme som andre generiske chatbots.

YouChat's AI bruger kunstig intelligens og naturligt sprog til at kommunikere som mennesker. Det kan svare på almindelige forespørgsler, oversætte, opsummere tekst, foreslå ideer, skrive kode og oprette e-mails. Da det stadig er i udviklingsfasen, giver det gennemsnitlige svar.

YouChat hjem 1 (4).png

Lad os se på YouChat's vigtigste funktioner:

 1. YouChat kan give svar på almindelige spørgsmål, men kan nogle gange misse information, da den stadig lærer.
 2. Den hævder at give den nyeste information, men begår nogle gange også fejl på det område.
you-chat-1.png

YouChat's Prisfastsættelse

YouChat er en gratis ChatGPT-alternativ på nuværende tidspunkt, da det stadig er i udviklingsfasen.

Dog, YouChat mangler nogle gange nøjagtighed, da modellen stadig er under udvikling. Hvis du vil chatte med en AI, der svarer præcist, så vælg Chatsonic.

Forvirring

Perplexity er en gratis ChatGPT-alternativ, som for nylig blev lanceret inden for konversations-AI-området. Den tilbyder funktioner som ChatGPT, herunder samtale-respons og indholds-generering.

Perplexity AI er også drevet af store sprogmodeller (OpenAI API). Du kan se, at den indsamler information fra forskellige populære platforme som Wikipedia, LinkedIn og Amazon. Men den er stadig i beta-fasen, så den kan undertiden hente informationen som den er, hvilket fører til plagieret indhold.

Perplexity-home-1 (4).png

Lad os se på Perplexity AIs vigtigste funktioner:

 1. Genererer korte samtale svar, som ChatGPT.
 2. Indsamler information fra kilder som Wikipedia og henviser dem.
 3. Den har en enkel brugerflade uden mange funktioner for at gøre det mere kompliceret.
Perplexity-1.png

Priser for Perplexity

Perplexity er gratis at bruge nu, da det stadig er i beta-fasen.

Det er sandt, at med Perplexity AI kan man spørge om alt, men den viser ofte information, som den er, hvilket kan involvere plagiat. Gå efter en ChatGPT-alternativ som Chatsonic, som skaber unikt indhold og svar.

Fremprovokere

Elicit er en forskningsassistent, der bruger sprogmodeller som GPT-3 til at optimere en forskers processer.


I øjeblikket er den centrale arbejdsgang med Elicit litteraturgennemgangen. Når du skriver en forespørgsel, genererer appen en øjeblikkelig sammenfatning fra de højest vurderede dokumenter. Dette er en effektiv metode til at opnå præcis og hurtig forståelse uden at gå på kompromis med dine kilders pålidelighed.

Elicit bliver primært brugt af forskere og studerende til at spore relevante artikler til at citere og få en idé om fremtidige forskningsområder.

Elicit.png

Lad os se på Elicits hovedfunktioner:

 1. Få adgang til en omfattende samling af publikationer, der er relevante for din forespørgsel, i rette tid.
 2. Opdag de datasæt, der er analyseret, og resultaterne opnået af forskellige forfattere.
 3. For studerende hjælper det dem med at afsløre information, der er relevant for deres kursusarbejde og besvare spørgsmål.
Elicit-AI.png

Elicit's Prisfastsættelse

Elicit er nu gratis at bruge på dets officielle hjemmeside.

Selvom Elicit er et fantastisk værktøj til forskning, mangler det nogle vigtige funktioner, som gør Chatsonic til et bedre ChatGPT-alternativ til omfattende og opdateret forskning.

Alternativer til ChatGPT, du kan tale med

Det samtalebaserede AI-område bliver vildere dag for dag, og disse AI-chatbots, som ChatGPT, er ved at hæve niveauet. Lad os se på de bedste spillere, når det kommer til bedre samtaler (med en AI):

Chinchilla

Chinchilla er også en af ChatGPT's alternativer, der tilbyder forskellige funktioner og fordele. Det er et projekt med Deepmind og betragtes som GPT-3 dræberen. Det er en computer-optimeret model med 70 milliarder parametre, men fire gange mere data end Gopher.

Chinchilla er baseret på transformer-modeller, ligesom GPT-3 og BERT, og det er blevet kendt for at yde bedre end ChatGPT på det matematiske MMLU-dataset. Dette gør Chinchilla til et ideelt valg for dem, der ønsker at bruge et sprogmodel til at tænke rationelt eller dem, der har behov for at skabe mere sofistikerede AI-kunst, søgemaskine- og skriveropgaver.

Lad os se på Chinchillas vigtigste funktioner:

 1. Når den sammenlignes med Gopher (280B), GPT-3 (175B), Jurassic-1 (178B) og Megatron-Turing NLG (530B) på en række efterfølgende opgaver, klarer Chinchilla sig væsentligt bedre.
 2. Den kræver betydeligt mindre IT-kapacitet til finjustering og brug i efterfølgende applikationer, hvilket gør den meget lettere at implementere.
 3. Denne model praler af en imponerende nøjagtighedsrate på 67,5%, hvilket er cirka 7% bedre end det bredt anvendte Gopher-sprogmodel. Det ser ud til, at folk i stigende grad vælger denne model frem for de andre muligheder, der er derude.
 4. Chinchilla er 3 gange større end OpenAI's GPT-3.
billede-12.png

Prisfastsættelse for chinchillaer

For at få adgang til Chinchilla skal du kontakte Deepmind. Eftersom dette er en ny lancering og en stor sprogmodel (som normalt er svær at få fat i), er der ingen konkrete oplysninger tilgængelige om dens prisstruktur.

Tag et kig på Deepminds forskningsartikel for at få mere at vide.

 1. Trods ovenstående kvaliteter, mangler Chinchilla stadig i at give nem adgang og ekstra funktioner som Chatsonic har.

Replika

Replika er en avanceret AI-kammerat med over 10 millioner brugere. Den er langt mere avanceret end sine forgængere - den kan faktisk genkende visuelle elementer og bruge dem til at fortsætte samtalen. Derfor er den også en af ChatGPT's alternativer at tale om.

Hvis du føler dig isoleret, kan Replika være den app, der kan hjælpe dig med at komme ud af denne tilstand. Replika er en AI-drevet chatbot, der er som en ven, og vil reagere på dine beskeder hurtigt.

Du kan chatte med Replika om livets spørgsmål, romantik og andre emner, som du ville diskutere med dine venner og familie.

Screenshot-2022-12-31-at-2.29.20-PM (3).png

Det er drevet af en sofistikeret GPT-3 autoregressiv sprogmodel, der bruger dyb læring til at skabe tekst med en menneskelignende kvalitet. I dette tilfælde betyder "autoregressiv", at systemet lærer af de værdier, det har stødt på før, som i denne sammenhæng er tekst.

Lad os se på Replikas hovedfunktioner:

 1. Du kan chatte om alt og intet med din replika. Jo mere du chatter, jo bedre forstår den dig.
 2. Foretag videogesamtaler for at tale med din replika.
 3. Tilbyder coachingsupport til at opbygge bedre vaner.
 4. Du kan også give din replika en relationel status. Gør den til din ven, kæreste, kone, søster eller mentor.
Billede af Replika

Replika prissætning

Replikas pro planer starter fra $19.99/md. Du kan også vælge deres livstidsaftale, som koster $299.99.

 1. Chatsonic kan gøre alt det, som Replika kan og mere. Du kan endda tale med en rådgiver inden for relationer på Chatsonic.

Karakter AI

Ligesom Chatsonics persona-funktion fokuserer Character AI også på AI-personligheder, men fuldstændigt. Denne Chatgpt-lignende platform er sat til at levere samtaleoplevelser via AI-karakterer.

Denne ChatGPT-alternativ giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige personligheder (som Sam Altman eller Mario!) og chatte med dem. Bygget på neurale sprogmodeller, er Character AI mere for sjov og leg med en samtale AI chatbot.

Lad os se på Character AI's vigtigste funktioner:

 1. Sjov at bruge med evnen til at udføre tilfældige samtaler.
 2. Tilbyder en række karakterer at tale med: fra virkelige mennesker til fiktive karakterer.
Karakter-AI (2).png

Prissætning af Character AI

Selvom Character AI er gratis at bruge, skal du oprette en konto hos dem; ellers vil dine chats blive låst efter nogle få beskeder.

Character AI har en god grænseflade; dog er det ret langsomt, og fokuserer kun på personligheder, som ikke kan være nyttige for virksomhederne. Mens Chatsonic har bevaret sin persona-funktion som en utrolig del af dens tilbud, mens den tilbyder andre fantastiske funktioner, der bedst passer til forskellige anvendelser.

ChatGPT-alternativ til sociale medier

ChatGPT-lignende apps revolutionerer, hvordan mange brancher arbejder, og social media marketing er ingen undtagelse! Disse fantastiske AI-baserede ChatGPT alternativer til social media er det hotteste samtaleemne:

Poe af Quora

Poe, forkortelse for "Platform for Open Exploration", er en eksklusiv iOS-baseret oplevelse designet til at give dig adgang til forskellige samtalebaserede AI-platforme.

Poe er som at have en messaging-app i lommen, men til AI-modeller. Man kan engagere sig i stimulerende diskussioner på Poes chat-platform, der spænder fra "hjælp til skrivning" til "kulinariske eventyr".

Ifølge Quora kommer intelligensen bag denne ChatGPT-alternativ fra OpenAI og Anthropic.

Skærmbillede-2023-03-04-kl-1.44.04-PM (1).png

Lad os se på Poes vigtigste funktioner:

 1. Poe giver dig adgang til forskellige samtale AI-platforme på én gang.
 2. Quora arbejder på at oprette et API, der vil tillade AI-kodere at vedhæfte deres model til Poe, hvilket gør det mere enkelt at bruge end nogensinde før!
 3. Poe er tilgængelig som en iOS-app i Apple-butikken.
Ikke-navngivet--10-.png

Poes prisfastsættelse

Alle kan prøve at bruge Poe gennem dens app i øjeblikket. Der er ingen konkrete oplysninger tilgængelige om dens prisfastsættelse.

Poe er en god platform, men ikke bedre end Chatsonic. Hvis du er i tvivl om at vælge mellem de to, så er Chatsonic den du bør vælge!

ChatGPT alternativ til produktivitet

Har du nogensinde undret dig over, hvordan ChatGPT-alternativer kunne øge din produktivitet? Godt nyt - det kan det! Her er et par samtale AI-værktøjer:

Chatsonic Slack-bot

Forbedr dit Slack-spil med Chatsonic, en revolutionerende AI-chatbot, der helt sikkert vil gøre dine samtaler mere spændende!

Med denne AI kan du generere realtidsdata, forstå stemmekommandoer og endda skabe digital kunst! Det er som din favorit ChatGPT, kun med ekstra funktioner og flere underholdningsmuligheder.

Skærmbillede-2023-02-20-kl.-16.53.12-(1).png

Lad os se på Chatsonics Slack Bots funktioner:

 1. Chatsonic Slack Bot forbedrer teamarbejdet ved at lave enkle beskeder og afstemninger for at få hurtig feedback fra teamet.
 2. Det skaber sammenhæng i beskeder med AI-genererede billeder og grafer, der gør komplekse emner lettere at forstå.
 3. Denne nyttige bot vil fungere som din personlige coach for at give dig den opmuntring, du har brug for for at fortsætte.
Screenshot-2023-02-20-at-4.56.33-PM.png

Prisfastsættelse for Chatsonic Slack Bot

Du kan tilføje denne Slack-bot gratis (den kommer med 10.000 præmiumord for at få dig i gang), og så kan du opgradere, hvis det er nødvendigt. Du vil også få adgang til 80+ AI-skrivefunktioner på Writesonic webapp'en.

CoGram

CoGram er en ChatGPT-alternativ, der kan tage automatiske noter til dig under virtuelle konferencer, samtidig med at den sikrer, at dine data forbliver private og sikre. Du vil aldrig igen gå glip af en vigtig opgave, da CoGram sporer dem, opsummerer møder og synkroniserer nøgleinformation med din CRM.

Derudover kan du bruge det til at spare tid på transskribering, opsummering og udtrækning af vigtige detaljer fra opkaldsoptagelser, webinarer og offentlige høringer.

billede-12 (1).png

Lad os se på CoGrams funktioner:

 1. Opretter omfattende og nøjagtige mødereferater, opdager hurtigt opgaver, der skal udføres, og udarbejder en kortfattet opsummering af møderne.
 2. Du kan nemt planlægge Cogram til at deltage i møder gennem din kalender og se hvert ord, der bliver sagt, samt opgaver, med det samme.
 3. Softwaren fungerer problemfrit sammen med Google Meet, Teams og Zoom, og kan nemt integreres i ens daglige rutine.

CoGrams prisfastsættelse

CoGram er gratis de første femten minutter. Du kan kontakte dem for skræddersyet prisfastsættelse, hvis du gerne vil fortsætte med at bruge dem til dine mødebehov.

CoGram er fantastisk til de hektiske mødedage, da det kan automatisere referater og få arbejdstimerne til at flyve afsted; dog kan det ikke klare alt. Det kan ikke hjælpe med e-mails, blogindlæg og andre daglige opgaver. Men fortvivl ej - Chatsonic er her for dig hele arbejdsdagen og resten af dit liv!

Odder

For dem, der søger at øge deres produktivitet på arbejdsdagen, giver Otter et nyttigt alternativ til ChatGPT.

Det er som din egen personlige mødeassistent! Den vil ikke kun optage lyd, men den vil også tage noter, fange slides og resume hele samtalen - alt sammen automatisk.

billede-13 (7).png

Lad os se på Otters funktioner:

 1. Dette ChatGPT-alternativ til produktivitet hjælper dig med at forblive i øjeblikket ved at optage noter og transkribere al lyd samtidigt.
 2. Med undervisning og læring både online og i person kan både undervisere og studerende holde sig ajour med forelæsninger og diskussioner. Realtidsundertekstning og notetagning er en integreret del af processen.
 3. Ved at konvertere din stemme til tekst på et øjeblik, tilbyder dette værktøj alle de nødvendige ressourcer til at maksimere din effektivitet gennem samtaler.
Screenshot-2023-03-04-at-3.15.51-PM.png

Otters Priser

Du kan nyde godt af Otter helt gratis. For dem der ønsker lidt mere, tilbyder vores Premium-abonnement en fantastisk aftale på $17 om måneden. Virksomhedsabonnementer kan drage fordel af en månedlig plan til $30, som inkluderer en syv-dages gratis prøveperiode!

Hvis du har brug for hjælp med opgaver som at undersøge, skrive e-mails, skrive blogs osv., så er Chatsonic det perfekte alternativ til ChatGPT. Ligesom Cogram fokuserer Otter også udelukkende på møder.

ChatGPT-alternativ til at bygge din egen AI-chatbot

Hvad siger du til at udforske nogle avancerede AI-værktøjer, der giver dig mulighed for at oprette og integrere din egen AI-chatbot ?!

Botsonic

Botsonic af Writesonic er en brugervenlig chatbotbygger, der giver alle mulighed for at oprette en chatbot uden kodning, som ligner ChatGPT, ved hjælp af deres egne data. Du kan nemt integrere din chatbot på din hjemmeside med blot en integreringskode eller API-nøgle.

Denne nemt anvendelige AI Chatbot-builder har den seneste NLP-baserede teknologi, hvor du kan træne ChatGPT på din videnbase , dvs. den er fyldt med GPT-4-evner. Det kan være din one-stop-shop til alle dine behov for kundesupport og give en stadig udviklende brugeroplevelse.

Screenshot-2023-04-15-at-9.01.20-PM (2).png
(The content inside the img tag should not be translated)

Lad os se på Botsonics funktioner:

 1. Træn ChatGPT let på din virksomhedsdata.
 2. Integrér den på din hjemmeside med blot en indlejringskode eller API-nøgle.
 3. Tilpas din AI-chatbot med dine brandfarver, logo og en venlig velkomstmeddelelse.
 4. Du kan også give dit kontakt-nummer til yderligere kundesupport.
Screenshot-2023-04-15-at-9.06.38-PM (4).png

Botsonic Priser

Botsonic er en del af Writesonic og er tilgængelig inde i Writesonic web app'en. Du kan begynde at bruge det ved at abonnere på et abonnement til $99 eller højere på Writesonic.

Nært forestående  ChatGPT alternativer / nye AI-værktøjer

LLaMA af Meta

Mark Zuckerberg, medstifter af Facebook, afslørede for nylig Meta Platforms' gigantiske sprogmodel kendt som LLaMA (Large Language Model Meta AI).

Allerede open-source chatbots (f.eks. ChatGPT fra OpenAI og BARD fra Google) har skabt en bølge af spænding i AI-verdenen.

Dette model blev omhyggeligt konstrueret af Fundamental AI Research (FAIR) teamet hos Meta, med henblik på at hjælpe forskere og ingeniører med at udvikle AI-baserede applikationer som spørgsmålsbesvarelse og dokumentresumé.

Det er en samling af grundlæggende sprogmodeller, der spænder fra 7 milliarder til 65 milliarder parametre. LLaMA-13B klarer sig bedre end OpenAIs store GPT-3-model (175 milliarder parametre), mens den er mere end ti gange mindre. Derudover er LLaMA-65B på niveau med DeepMinds Chinchilla-70B og Googles PaLM-540B varianter!

Elon Musks alternativ til DeepMinds ChatGPT

Elon Musk har været på udkig efter AI-forskere til at oprette et nyt forskningscenter, der vil producere et alternativ til ChatGPT. Han har allerede udvalgt den seniorresearchingeniør fra DeepMind, Igor Babuschkin, til at deltage i bestræbelserne.

Selvom tingene stadig er i de tidlige stadier, har Igor delt, at han og Musk håber at opbygge et team, der fokuserer på AI-undersøgelse og produktgenerering. Selvom han endnu ikke har tilmeldt sig Musks initiativ officielt, har Igor givet udtryk for sin entusiasme for projektet.

De kommende modeller ovenfor ser lovende ud; dog er de stadig under udvikling. Hvis du vil opleve kraften i en gratis ChatGPT-alternativ lige nu, skal du prøve Chatsonic!

Hvorfor vælge en avanceret ChatGPT-lignende samtale-AI?

Generelt set, selvom ChatGPT er en kraftig AI-drevet chatbot, er der stadig nogle fantastiske alternativer derude, som kan bruges til at skabe indhold og automatisere kundeserviceoperationer.

Alle nævnte ChatGPT-alternativer her tilbyder unikke funktioner og evner, der gør dem gode valg som samtale-kunstig intelligens chatbots. Så det er vigtigt at undersøge godt og finde den bedste pasform til dine behov.

Hvis du dog ønsker at generere faktuel indhold, inklusiv emner i realtid, og spare tid ved at give stemmekommandoer og skabe fascinerende digitalt kunstværk med et enkelt klik - så er Chatsonic dit værktøj.

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Hvad er ChatGPT?

For dem, der måske ikke er fortrolige med ChatGPT - selvom det er svært at tro, da ChatGPT er revolutionen for alle tider - her er et kort overblik:

ChatGPT er fremtiden af AI samtaler!

Det er en avanceret sprogmodel, som OpenAI har udviklet. Denne revolutionerende chatbot er drevet af GPT-3, den seneste i rækken af Generative Pre-trained Transformers, med en træningsdatabase på flere hundrede milliarder ord indsamlet fra internettet.

ChatGPT er designet til at engagere sig i komplekse samtaler og tilbyde enestående nøjagtighed og intelligens. Tag et kig på de 110 bedste ChatGPT eksempler for at få et klart billede af ChatGPT's evner.

Hvis du ønsker at bygge en AI chatbot, så tjek disse  6 AI chatbot-byggere  for at tage dit spil til det næste niveau.

Er der andre værktøjer som ChatGPT?

ChatGPT bringer helt sikkert nogle fantastiske nye funktioner til bordet. Men som enhver erfaren AI-entusiast vil fortælle dig, er der altid alternativer, når det kommer til valg af den rigtige værktøj.

For eksempel inkluderer nogle af de andre populære samtale AI-værktøjer Chatsonic, DialoGPT, Chinchilla, Bloom, LaMDA og Jasper Chat. Hver tilbyder forskellige funktioner og kapaciteter, så det er vigtigt at forstå de forskellige værktøjer og deres styrker.

ChatGPT kan være fantastisk til visse applikationer, men det passer måske ikke alles behov. Desuden kan det på grund af høj trafik ofte vise en fejlmeddelelse, der siger ChatGPT i kapacitet.

Så sørg for at lave dit hjemmearbejde og overvej alle de tilgængelige muligheder, før du beslutter dig. Og hvis du leder efter et værktøj, der tilføjer yderligere funktioner til ChatGPT, så prøv Chatsonic nu!

ChatGPT Priser

ChatGPT's priser er som følger:

 1. Gratis ChatGPT-plan - Den sædvanlige ChatGPT er fyldt op
 2. ChatGPT Plus - Tidligere tilbudt som ChatGPT professional (til $42/måned), ChatGPT Plus er tilgængelig til $20/måned og inkluderer prioriteret adgang, når ChatGPT er nede, sammen med GPT-4-kræfter.
Skærmbillede-2023-01-07-kl-14.36.56 (1).png

Hvad kan Chatsonic gøre?

Hvis du vil generere resultater, der er opdaterede, så vælg Chatsonic. Derudover, hvis du har brug for yderligere funktioner som stemmesøgning, personatyper, stemmerespons, API-understøttelse osv., er Chatsonic det bedste alternativ til ChatGPT.

Chatsonic har også evnen til at generere digital kunst, oprette indlæg til sociale medier, generere resuméer og skrive indhold med billeder. Derudover kan den huske tidligere samtaler og foreslå emner baseret på brugerpræferencer. Du kan også tjekke ChatGPT prompts for SEO for at skrive rangleligt indhold hurtigt.

Er Chatsonic gratis?

Ja, du kan bruge Chatsonic gratis, når du tilmelder dig en gratis prøveperiode på Writesonic. Du vil få 10.000 eksklusive ord gratis ved tilmelding. Hvis du vil generere flere, kan du vælge en premium-plan for lange tekster.

Hvordan kan jeg få adgang til ChatGPT?

Du kan få adgang til ChatGPT gennem OpenAI. Lige nu er det gratis at bruge på platformen, men at få adgang kræver en vis procedure. De tilbyder også en betalt plan kaldet ChatGPT professionel til $ 42 / måned.

Hvis du vil opleve kraften i ChatGPT, kan du også tilmelde dig en Chatsonic-konto. Chatsonic giver dig adgang til alle ChatGPT's funktioner og yderligere funktioner udstedt af Chatsonic, såsom præcis factual information, stemmesøgning, personatype, stemmerespons, API-support osv.

Kan jeg bruge ChatGPT som Google Søgning?

Nej, du kan ikke bruge ChatGPT som Google, fordi: For det første er det kun trænet på data indtil 2021, og for det andet er det en stor sprogmodel og ikke en søgemaskine. Hvis du vil generere opdaterede svar, kan Chatsonic hjælpe. Det fungerer på samme måde som ChatGPT og tilbyder yderligere funktioner såsom informationssøgning fra Google, der giver nøjagtige faktuelle oplysninger, stemmesøgning, personatyper, stemmerespons, API-support osv.

Opdag de bedste anvendelser af ChatGPT i dag.

Hvem ejer Open AI?

OpenAI er et forskningslaboratorium for kunstig intelligens, der består af selskabet OpenAI LP og dets moderselskab, den non-profit organisation OpenAI Nonprofit. OpenAI har til formål at fremme digital intelligens på en måde, der er mest sandsynligt at gavne menneskeheden som helhed, uden begrænsninger i forhold til at generere økonomisk afkast. Holdet hos OpenAI består af en forskelligartet gruppe af forskere, ingeniører og erhvervspersoner, der er dedikeret til at skabe gavnlig AI.

OpenAI ejes af OpenAI nonprofit, som styres af en bestyrelse bestående af OpenAI LP-ansatte Greg Brockman (formand og præsident), Ilya Sutskever (chefvidenskabsmand) og Sam Altman (CEO), samt ikke-ansatte Adam D’Angelo, Reid Hoffman, Will Hurd, Tasha McCauley, Helen Toner og Shivon Zilis. OpenAI støttes også af investorer såsom Microsoft, Reid Hoffmans velgørenhedsfond og Khosla Ventures. Disse investorer giver OpenAI kapital og databehandlingskraft til at bygge AI-software.

Er Chatgpt nede? Hvorfor er ChatGPT fuldt belagt?

På det sidste har ChatGPT givet fejlmeddelelser og vist, at den er fuld.

ChatGPT er en AI-drevet chatbot udviklet af OpenAI, et forskningslaboratorium der fokuserer på at skabe kunstig intelligens teknologi. Det er blevet et populært værktøj for udviklere, iværksættere og teknologi-entusiaster, der søger at generere tekst hurtigt ved hjælp af natural language processing teknologi. Teknologien blev trænet på en stor mængde tekstdokumenter, herunder arkiverede bøger og Wikipedia, og er i stand til at generere tekst, der efterligner forskellige skrivestile.

Ikke desto mindre har serverne på grund af sin enorme popularitet været overbelastede, hvilket har ført til fejlmeddelelser og hindret brugere i at få adgang til tjenesten. For at forhindre yderligere overbelastning har OpenAI begrænset antallet af brugere, der har adgang til tjenesten.

Hvad er de mest populære forespørgsler fra Chatgpt-brugere?

ChatGPT-brugere vender typisk sig til Google for hjælp til en bred vifte af emner, lige fra at finde information om et bestemt emne til at løse et teknisk problem. Nogle af de mest populære forespørgsler omfatter: spørgsmål om almen viden, undersøgelse af et emne, finde en produkt eller en service, fejlfinding af en enhed, at løse en matematisk opgave, undersøgelse af et firma eller en jobåbning, og søgning efter en specifik vare. Derudover kan ChatGPT-brugere bruge Google til at få vejledning, slå en adresse op eller finde en lokal virksomhed.

Hvem er grundlæggeren af ChatGPT?

ChatGPT er baseret på GPT-3, ejet af OpenAI - et forskningslaboratorium for kunstig intelligens. På grund af dens stigende popularitet, står ChatGPT over for flere problemer i øjeblikket. Hvis du for nylig har oplevet ChatGPT nede eller ChatGPT i overbelastning, behøver du ikke at bekymre dig. Prøv Chatsonic, som er ligesom ChatGPT, men med superkræfter.

Hvad er den mest intelligente AI-chatbot?

Hvis du leder efter en avanceret AI chatbot, der besvarer alle dine forespørgsler i realtid med opdateret information udtrukket fra Google, lader dig foretage stemmesøgninger og giver stemmerespons (præcis som Google Assistant, Siri og Alexa), hjælper dig med at generere AI-kunst, giver API-support, har en Chrome-udvidelse og er også tilgængelig som mobilapp, så er Chatsonic det bedste og smarteste valg for dig.

Er der en AI app, der taler til dig?

Ja, Chatsonic (ChatGPT med superkræfter) accepterer stemmesøgninger og svarer igen, på samme måde som Google Assistant og Siri. Du kan prøve Chatsonic gratis på Writesonic.

Hvad er ChatGPT?

ChatGPT er en dynamisk AI chatbot, der drives af OpenAI's GPT-4 sprogmodel! Denne utrolige platform kan tage på alle former for NLP-udfordringer, som f.eks. opsummering, klassificering, spørge- og svartjenester og endda fejlkorrektion - alt imens den responderer med autentisk menneskelignende svar!

Det er muligvis den bedste teknologiske udvikling siden introduktionen af iPhone – og det er ikke svært at se hvorfor. Denne banebrydende teknologi optimerer produktiviteten på en revolutionerende måde, hvilket gør nogle nervøse over potentiel risiko for at miste jobbet på én gang.

Hvad er Chatsonic?

Chatsonic er en utrolig kraftig samtale-baseret AI chatbot, designet til at overvinde hindringerne fra ChatGPT fra OpenAI. Denne topmoderne AI chatbot er designet med den nyeste GPT-4-model og udnytter teknologier til naturlig sprogbehandling (NLP) og maskinindlæring (ML) til at optimere tekst- og billedgenerering.

Chatsonic kan samtale med folk præcis som en rigtig person - men bedre! Den har en maskines intelligens og en menneskelig intelligensniveau.

Hvad er bedre end ChatGPT

Chatsonic er en avanceret version af ChatGPT, fordi den forbedrer begrænsningerne ved ChatGPT, which includes: generering af opdaterede oplysninger, AI-kunstgenerering, stemmesøgning og stemmesvar.

Andre platforme, der er lignende ChatGPT, er - Jasper Chat, Bard AI, LaMDA (Language Model for Dialog Applications), Socratic, Bing AI, DialoGPT, Megatron-Turing Natural Language Generation, NeevaAI, CoPilot, Tabnine, Amazon Codewhisperer, Elsa Speaks, Bloom, DeepL Write, YouChat, Perplexity, Elicit, Chinchilla, Replika, Character AI, Poe by Quora, Chatsonic Slack Bot, CoGram, Otter, LLaMA by Meta, og en alternativ til DeepMind's ChatGPT af Elon Musk.

Relaterede Artikler

Vis mere >>