Top 6 ChatGPT Alternativer til sociale medier i 2023

billede6.png

I det sidste år er der tilføjet 137 millioner brugere til sociale medier. Det betyder, at du har 137 millioner muligheder for at finde din næste kunde fra sociale medier.

Mærker og personer har allerede begyndt at udnytte sociale medier til at få deres virksomheder til at vokse eksponentielt. Hvorfor skulle du gå glip af chancen?

Med ChatGPT fra OpenAI er det nu nemmere end nogensinde at opbygge en brand på sociale medier for at booste din virksomhed

Ja! ChatGPT kan udtænke idéer, oprette sociale medie-kalendere, skrive posts til enhver social medie-platform og hjælpe dig med at engagere dig med trending-posts. Du kan tjekke disse ChatGPT forslag til sociale medier for at maksimere dit engagement.

Selvom ChatGPT er fantastisk til det den gør, er det ikke bygget specifikt til sociale medier. Som et resultat har det visse begrænsninger.

I denne artikel vil vi tage dig igennem disse begrænsninger og ChatGPT-alternativer til sociale medier, der er lige så kraftfulde som ChatGPT og overvinder begrænsningerne.

Hvorfor vælge en ChatGPT-alternativ til sociale medier?

Inden vi dykker dybt ned i ChatGPT-alternativer til sociale medier, lad os undersøge hvorfor vi har brug for en ChatGPT-alternativ.

ChatGPT's evner kan være imponerende, men den er ikke fejlfri. Der er visse begrænsninger, der kan resultere i irrelevante og dårlige svar.

 • ChatGPTs træningsdata går kun op til 2021. Hvis du opretter indhold på sociale medier om tendenser som AI, finans osv. og har brug for opdaterede oplysninger om aktuelle begivenheder, kan ChatGPT ikke hjælpe dig med at oprette indhold på sociale medier.
 • Men ChatGPT kan ikke generere AI-billeder, hvilket kan være en stor begrænsning for at oprette indhold på platforme som Instagram.
 • ChatGPT understøtter ikke talekommandoer eller -svar. Uanset hvor langt anmodningen er, er det kun muligt at få et svar ved at skrive den ind.
 • Du skal jonglere mellem flere faner for at bruge ChatGPT til sociale medier, da den ikke har en Chrome-udvidelse.
 • Enten har en stationær / bærbar computer eller bliv afklaret med at bruge webversionen af ​​ChatGPT på din mobile browser, da ChatGPT ikke tilbyder en mobilapp.
 • ChatGPT introducerede sin API, men den har de samme begrænsninger som ChatGPT.
 • ChatGPT-servere kan ikke håndtere den stigende trafik, hvilket resulterer i, at ChatGPT er nede eller ChatGPT er kapacitet mesteparten af tiden.
 • Italien forbød ChatGPT, hvilket gør det endnu vigtigere at tjekke disse alternativer ud.

Hvorfor nøjes med ChatGPT, når du kan få bedre alternativer til ChatGPT til sociale medier?

Lad os starte med at udforske!

6 ChatGPT-alternativer til social medier

Internettet er fyldt med AI-værktøjer, men det kan være en udfordring at finde den bedste ChatGPT-alternativ til sociale medier baseret på dine krav.

Så vi har gjort det tunge arbejde for dig, og her er de bedste 6 ChatGPT alternativer til sociale medier, som enhver brand og indholds-skabere bør overveje.

 1. ChatSonic
 2. Writesonic
 3. Poe by Quora
 4. Munch
 5. Automata
 6. Postly

Lad os se på disse ChatGPT-alternativer en efter en i detaljer.

ChatSonic

Den første på vores liste over ChatGPT alternativer til sociale medier er ChatSonic, som er ligesom ChatGPT, men med superkræfter⚡️. Det er bygget på GPT 3.5-teknologi og bruger teknologier som NLP + ML til at automatisere tekst- og billedgenereringsprocesserne.

billede9.png

ChatSonic kan skabe tekstindhold til sociale medieopslag og unikke AI-billeder, der supplerer teksten. Hvis du er usikker på, hvor du skal starte din rejse inden for sociale medier, kan ChatSonic guide dig fra indholdstrategi til indholdsoprettelse og -fordeling ⏳

ChatSonic kan gøre meget mere end blot at oprette indhold med sine imponerende funktioner.

1. Generer realtids-, faktuelle og relevante svar

Med sin kraftfulde integration med Google, henter ChatSonic kun realtidsfaktuelle oplysninger i sine svar. Hvis du stadig er i tvivl, indeholder ChatSonic kilde-links til hvert svar, så du kan foretage faktatjek.

2. Personatilstand

Hvis du opretter indhold til sociale medier om et bestemt emne som f.eks. fitness og har brug for en ekspertudtalelse, kan du tale med ChatSonics personlige figurer såsom en personlig træner, matematiklærer, karriererådgiver, osv.

3. Fascinerende AI-kunst

Du kan springe over rutinen med at søge efter det rigtige billede til dit sociale medieindlæg på lagerfotoplatformene og i stedet bruge ChatSonic til at generere unikke AI-billeder.

4. Talekommandoer og svar

Interager med ChatSonic via stemme for hurtigere og mere produktive samtaler.

5. Husker samtaler

Aktivér ChatSonics hukommelsesfunktion for at stille opfølgningspørgsmål og deaktivér den for at skifte til et nyt emne.

6. Rediger, del og download samtaler

Download, rediger og del dine ChatSonic-samtaler uden besvær, som du senere kan henvise til, uden behov for yderligere udvidelser.

7. API

Gør brug af ChatSonic's ChatGPT API og integrer nemt og hurtigt ChatSonic i dine eksisterende softwareapplikationer og spar mange timer.

Her er en detaljeret guide om ChatSonic ChatGPT API brugstilfælde.

8. Chrome-udvidelse

ChatSonic chrome-udvidelse fungerer bare som magi til opretning af indhold på sociale medier. Du kan oprette engagerende indlæg og svare på trends indenfor få sekunder.

 

9. Mobilapp

Inspiration kan komme fra enhver tænkelig kilde og når som helst. Hvorfor så ikke have en ChatSonic Mobilapp til at skabe sociale medieindlæg, mens du er på farten?

10. Botsonic

Bortset fra alt dette er ChatSonic med indførelsen af Botsonic gået et skridt videre for at gøre din kundesupport interessant. Botsonic glæder kunder med intelligente og præcise svar.

ChatSonic eksempler for sociale medier

Tag et kig på nogle af ChatSonics eksempler for sociale medier.

1. Oprettelse af kalendere for sociale medier

billede5.png

2. Generer unikke AI-billeder til Instagram

billede-17.png

3. Skriv virale tweets med brug af ChatSonic-udvidelsen til Chrome

billede4.png

4. Generer øjeblikkelige svar til dine LinkedIn-beskeder

billede7.png

ChatSonic prisfastsættelse

Du kan begynde at bruge ChatSonic øjeblikkeligt med 10.000 gratis ord, når du tilmelder dig første gang. Hvis du har brug for mere, kan du tilmelde dig Pro-abonnementet til så lidt som $19/md. med yderligere rabatter på årsplaner. ChatGPT Plus starter ved $20/md. uden yderligere funktioner.

Når man sammenligner prisen på ChatSonic og ChatGPT Plus, er ChatSonic klart billigere og dermed det bedste ChatGPT-alternativ til sociale medier.

Writesonic

Writesonic er et one-stop destination for alle dine indholdsbehov. Det er et AI-skrivning værktøj, som hjælper virksomheder og enkeltpersoner med at skabe indhold til sociale medier. Det bruger avancerede NLP-algoritmer til at generere høj kvalitet, engagerende og relevant indhold på få sekunder, og gør det til en af de bedste ChatGPT alternativer til sociale medier.

Brugere kan oprette forskellige typer indhold, såsom billedtekster til sociale medier, blogindlæg, annoncer til sociale medier, produkbeskrivelser og mere. Desuden tilbyder Writesonic nøgleordsforslag, indholdsoptimering og A/B testning for at forfine indhold og øge engagement.

Det bedste ved at bruge et AI-skrivningsværktøj som Writesonic som en ChatGPT-alternativ til sociale medier er, at du ikke behøver at instruere det. Writesonic er bygget med mere end 70 skabeloner, som er trænet efter instruktioner. Du skal blot tilføje dine detaljer, og vupti, dit indhold til sociale medier er klar!

Writesonic funktioner

 • Hvis du planlægger at lancere en ny funktion og ikke har nogen idé om, hvordan du skal promovere den, gør Writesonic's social media plan-funktion det bare for dig.
billede13.png
 • Da hver social medieplatform er forskellig, tilbyder Writesonic specifikke funktioner til Twitter-tråde, LinkedIn-opslag, Instagram-billedtekster osv.
billede8.png
 • Du kan også generere YouTube-video-scripts, hooks, oversigter og titler ved hjælp af Writesonic.

Priser for Writesonic

Prisfastsættelsen er lignende ChatSonic. Du kan starte gratis med 10.000 ord. De betalte planer starter ved kun $19/ måned for 100.000 ord, med yderligere rabatter på årlige prismodeller.

Poe af Quora

Poe, "Platform for Open Exploration", er en eksklusivt iOS-baseret platform designet til at give adgang til forskellige samtalebaserede AI-platforme.

Brugere kan engage i samtaler med AI-drevne chatbots om forskellige emner, fra skriveassistance til kulinariske eventyr og mere. I bund og grund er Poe en besked-app, der er centreret omkring AI-modeller.

billede10.png

OpenAI og Anthropic samarbejder om at levere generativ kunstig intelligens teknologi, som driver Poe. OpenAI, virksomheden bag ChatGPT, er en forskningsorganisation, der fokuserer på at fremme AI på en sikker og gavnlig måde. Anthropic derimod er en startup, der fokuserer på at udvikle AI-systemer, der er i overensstemmelse med menneskelige værdier og mål.

Alt i alt giver Poe en unik og spændende måde at udforske mulighederne for samtale AI, og dens brug af førsteklasses AI-teknologi tilføjer kun til dens appel og gør det til et godt ChatGPT-alternativ til sociale medier.

Poe af Quora-funktioner

 • Med Poe kan du samtidig få adgang til flere forskellige samtale AI-platforme som Sage, Claude, ChatGPT og Dragonfly.
billede12.png
 • Quora udvikler en API til at give AI-kodere mulighed for nemt at forbinde deres modeller til Poe og dermed forenkle platformens brug for dem.
 • Du kan downloade Poe som en iOS-applikation fra Apple Store.

Poe efter Quora-prissætning

På nuværende tidspunkt kan Poes app prøves af alle, og der er ingen konkrete oplysninger om prissætningen af denne ChatGPT-alternativ til sociale medier.

Er ChatSonic et bedre ChatGPT-alternativ end Poe af Quora? Poe er et godt alternativ til ChatGPT for sociale medier, men ikke det bedste. Det er kun begrænset til iOS og er ikke tilgængeligt for Android-brugere. Derudover er der ingen desktop-versioner, så det er svært at få adgang til for arbejde. Men ChatSonic er meget tilgængeligt med en Chrome-udvidelse, mobilapp og API.

Munch

Genanvendelse er magtfuldt, og 94% af markedsførere genanvender deres indhold. Men det er ikke let! Du skal bruge ekstra timer på at vælge de rigtige uddrag af tekst eller video, der kan have en effektfuld virkning.

billede1.png

Hvis du skaber mange videoer med langt indhold, så kan Munch spare dig for de ekstra timer.

Munch er et ChatGPT-alternativ til sociale medier, der bruger avanceret generativ AI og marketinganalyse til at udtrække de mest engagerende, trendende og virkningsfulde klip fra dine lange videoer.

Munch-funktioner

 • Det er en alt-i-én platform for videoindhold, der hjælper med redigering, auto-tekstning, posting og udgivelse.
 • Video redigering er drevet af AI; du behøver ikke at se hele videoen i lange timer.
 • Vælger skelsættende og engagerende videoindholdssnippets fra lange videoer til at omforme dem på sociale medieplatforme. Video AI vil sikre, at indholdet klippes og justeres i rammer baseret på hver social medieplatform.
 • Du kan udgive lange videoformater og omforme korte videoer direkte fra Munch.

Munch prisfastsættelse

Du kan prøve Munch gratis med begrænsede funktioner. Pro-planen koster $49/per måned for at få adgang til alle funktioner. Hvis du er en virksomhed, er skræddersyet prissætning bedst egnet til dig.

Er ChatSonic en bedre ChatGPT-alternativ end Munch? Munch er et fantastisk AI-værktøj til genbrug af indhold, som minder om ChatGPT. Men det kan ikke hamle op med ChatSonic. Mens Munch kun fokuserer på genbrug af indhold, fokuserer ChatSonic på indholdsoprettelse, redigering, nøgleordsoptimering, AI-billedgenerering og mere.

Automater

Mens Munch kun er begrænset til at omdanne videoer, forenkler Automata - en anden ChatGPT-alternativ til sociale medier - hele omdannelsesprocessen, både tekst og video.

billede14.png

Du kan genanvende blogindlæg og e-bøger til LinkedIn-opslag, Twitter-tråde og nyhedsbreve. På samme måde kan du også genbruge videoindhold.

Automata funktioner

 • Automata kommer med skabeloner til indhold, der kan bruges til at omdanne lange blogindlæg til indlæg på sociale medier på få sekunder.
 • Alt, der er i tekst eller et YouTube-link, kan genanvendes med Automata.

Automata-prissætning

Du kan starte med at bruge Automata gratis uden nogen kreditkort. Pro-versionen starter ved 39 $/ måned for enkeltpersoner og 499 $/ måned for virksomheder. Du kan også vælge en tilpasset plan, hvis du vil have repurposing-services, der gør arbejdet for dig.

Er ChatSonic et bedre ChatGPT-alternativ end Automata? Automata er en fremragende AI, der ligner ChatGPT til at genbruge indhold, men når det kommer til indholdsoprettelse, redigering, nøgleords optimering og AI billedgenerering, overgår ChatSonic dem. Mens Automata udelukkende fokuserer på genbrug, tilbyder ChatSonic et bredere udvalg af funktioner.

Postly

Postly er en alt-i-en social media marketing platform, hvor du kan planlægge, designe og udføre kampagner i stor skala.

Du kan ubesværet skrive kopi til blogs, annoncer og e-mails og redigere billeder og videoer. Ikke kun indhold skabelse, du kan også strømline arbejdsgangen for godkendelse af indhold og publiceringsprocessen.

billede3.png

Hvis du er et socialt mediebureau og arbejder med flere kunder, så er bulkopladningsfunktionen en frelser for dig. Med en ChatGPT-alternativ til sociale medier - Postly, kan du øge engagement, øge konverteringer og forbedre effektiviteten af ​​markedsføringskampagner.

Postly funktioner

 • Postly er integreret med næsten enhver social medieplatform som Twitter, LinkedIn, Pinterest og mange flere, så du kan publicere indhold på flere sociale medieplatforme med et enkelt klik.
 • Du kan oprette en social media kalender til individuelle sociale medieplatforme eller alle på én gang.
 • Samarbejd med dit team og øg hastigheden på indholdsoprettelsesprocessen.
 • Yderligere tilbyder Postly nemme redigeringsværktøjer til billeder og videoer, en link forkorter til nem deling og sociale medie analytics til analyse af resultater.

Postly priser

Postly tilbyder ikke en gratis plan. Betalte planer starter fra $9/måned (for enkeltpersoner) og går op til $299/måned (for et bureau).

Er ChatSonic en bedre alternativ til ChatGPT end Postly? Mens Postly understøtter alle trin i oprettelsen af indhold til sociale medier, kan det være ret dyrt, hvis du vil oprette indhold i stor skala. Men ChatSonic giver adgang til alle sine funktioner, mens der kun opkræves baseret på antallet af genererede ord, hvilket gør det til en bedre ChatGPT-alternativ.

Vælg den rette ChatGPT alternativ til social medier

Der er så mange AI-værktøjer, som ChatGPT, der popper op overalt i disse dage, og det kan være ret forvirrende at forsøge at finde ud af, hvilket man skal bruge. Den bedste måde at finde en ChatGPT-alternativ til sociale medier, der virker for dig, er ved at forstå, hvad du har brug for, og derefter se hvilke muligheder, der passer til det. Åh, og glem ikke at tjekke prisen og sikre dig, at funktionerne er det værd, før du binder dig til noget.

ChatSonic er en kombination af de bedste funktioner og overkommelige priser, hvilket gør det til det bedste ChatGPT-alternativ for sociale medier.

Relaterede Artikler

Vis mere >>