15 Bedste ChatGPT Chrome-udvidelser, du ikke vidste eksisterede i 2023

billede25.png

Ved at opnå mere end 100 millioner brugere inden for 2 måneder efter lanceringen, er ChatGPT blevet den hurtigst voksende app i verden.

Men hvad er ChatGPT?

ChatGPT, bygget af Open AI, er en automatiseret tekstgenererings teknologi som gør, at brugerne kan producere indhold i høj kvalitet og naturligt sprog. Det fungerer ved at bruge et kraftfuldt og sofistikeret neuralt netværk til at generere tekst baseret på brugerinput og andre datakilder.

ChatGPT's evner er blevet sat på prøve i en række virkelige scenarier, og resultaterne har været virkelig imponerende.

ChatGPT's anvendelser er utallige. Det kan administrere finanser, drive virksomheder, tjene penge og hjælpe med jobsøgning.

ChatGPT er strengt taget en tekstbaseret sprogmodel, men den er god til at hjælpe med komplekse tekniske projekter med sine detaljerede vejledninger.

Lær at bruge ChatGPT bedre.

Men vær advaret; den giver nogle gange forkerte svar med samme sikkerhed.

Ja, ChatGPT har begrænsninger. Det er ikke tilsluttet internettet og er kun trænet på data frem til 2021, hvilket resulterer i forældede og forkerte svar til tider.

Og en Chrome-udvidelse er ikke på vej i nær fremtid fra OpenAI.

Men andre intelligente AI-værktøjer har udnyttet muligheden for at arbejde på begrænsningerne i ChatGPT, som f.eks. ChatSonic af Writesonic.

ChatSonic er en forbedret version af ChatGPT, som kommer med avancerede funktioner og muligheder, såsom

 • Det er direkte tilsluttet Google for at hente faktuelle og opdaterede oplysninger til brugere.
 • ChatSonic chrome-udvidelse, der kan give dig svar på et øjeblik og kan bruges overalt på nettet.
 • Hvorfor begrænse dig selv til tekst? ChatSonic skaber banebrydende AI-kunst med en kombination af Stable Diffusion- og Dall-E-teknologier.
 • Hvis du ikke er en stor fan af at skrive, kan du bruge ChatSonic med stemmekommandoer, som genererer stemmerespons.
 • Tilslut ChatSonic til dine foretrukne applikationer på få minutter med ChatSonic API'en, for at spare besværet med at vende tilbage til ChatSonic dashboardet for hver eneste spørgsmål, du har. Se de bedste API-brugseksempler.
 • Hvorfor vente med at nå din bærbar computer for at bruge ChatSonic, når du kan begynde at bruge ChatSonic mobilappen?
 • For nylig har ChatSonic også lanceret en imponerende funktion til virksomheder - Botsonic. Du kan erstatte kedelige chatbots med Botsonic, med hvilken du kan træne ChatGPT med dine egne data for at mestre kundesamtaler med personliggørelse.

Få mere at vide om de største forskelle mellem ChatSonic og ChatGPT.

Er du nysgerrig efter at prøve alle disse spændende funktioner i ChatSonic?

Hvorfor vælge en ChatGPT-lignende udvidelse til Chrome?

At flytte til forskellige faner for at få den nødvendige information er meget trættende og forvirrende. En ChatGPT-drevet Chrome-udvidelse kan hjælpe dig fra alt besvær, og du kan skabe indhold bogstaveligt talt fra hvor som helst på nettet.

Du kan skrive engagerende tweets til dit Twitter-publikum med hjælp fra ChatGPT direkte på Twitter. Se, hvordan ChatSonics ChatGPT Chrome-udvidelse kan skrive tweets øjeblikkeligt og spare dig besværet.

Vent lige, ikke kun tweets; en ChatGPT Chrome-udvidelse kan -

Ikke kun tweets, kan ChatSonic Chrome-udvidelsen også øge effektiviteten og øge produktiviteten.

 • Automatiser indholdskreation: Opret indlæg til sociale medier, e-mails og reklamekopier på ingen tid med hjælp fra ChatGPT Chrome-udvidelser.

Lær, hvordan du bruger ChatGPT til Gmail.

 • Besvar hurtigt kunde forespørgsler: ChatGPT Chrome-udvidelser kan hjælpe dig med at forstå kunde forespørgsler hurtigt og svare prompte med relevante svar.
 • Forbedr online tilstedeværelse: Med ChatGPT Chrome-udvidelser kan du nemt oprette indhold, finde relevante hashtags og Twitter-konti at engagere sig med og svare på DM'er hurtigt og effektivt.

For at gøre det bedre har vi samlet de bedste ChatGPT Chrome-udvidelser til enhver anvendelse i denne blog. Start udforskningen nu!

15 bedste ChatGPT Chrome-udvidelser du ikke vidste om

Uanset om du ønsker at oprette indhold overalt på nettet, skrive en e-mail eller fremskynde din Google-søgning, har du ChatGPT Chrome-udvidelser til enhver behov.

I denne blog har vi talt om følgende 15 ChatGPT Chrome-udvidelser:

 1. ChatSonic
 2. TweetGPT
 3. Prometheus
 4. YouTube-resumé med ChatGPT
 5. Resumér
 6. ReaderGPT
 7. Merlin
 8. ShareGPT
 9. Fancy GPT
 10. ChatGPT Prompt Genius
 11. ChatGPT til Google
 12. ChatGPT-forfatter
 13. WebChatGPT
 14. Engage AI
 15. Talk-to-ChatGPT

Nu skal vi have et nærmere kig på hver af disse ChatGPT Chrome-udvidelser.

1. ChatSonic

ChatSonic ChatGPT Chrome-udvidelsen kan bruges til alt og alle steder på internettet. Du kan bruge den til at skrive øjeblikkelige tekstsætninger, generere social mediekopi og e-mails, omskrive, udvide og meget mere.

For at vide mere, kan du tjekke ChatGPT chrome-udvidelsens anvendelsesmuligheder.

For at opleve komforten ved ChatSonics Chrome-udvidelse, skal du først installere den ved at følge nogle få trin. Installationen af ChatSonics Chrome-udvidelse er en leg, der hjælper med at spare dig tid og øge din produktivitet.

 1. Gå til Chrome-tilføjelseswebsiden og søg efter ChatSonic.
 2. Hent og installer 'ChatSonic - ChatGPT med superkræfter', og fastgør den til URL-linjen for nem adgang.
 3. Log ind på din eksisterende Writesonic-konto ved at klikke på ChatSonic-ikonet i URL-linjen.
 4. Da ChatSonic Chrome-udvidelsen fungerer på tværs af internettet, kan du administrere indstillingerne ved at vælge, hvornår du vil have den til at udløses og besvare.

Når du har installeret det, er du klar til at gå i gang!

Google-søgning: Start med at browse på nettet med ChatSonic. Og sådan ser ChatSonic ud, når du foretager en Google-søgning. Du vil få summariske svar på alle dine Google-søgninger ved siden af ​​søgeresultaterne.

billede27.png

Opsummering af websteder: Stop med at bruge timer på at læse lange artikler og forskningspapirer for at få kernen af det. Du kan nu bruge ChatSonic Chrome-udvidelse til at generere en hurtig opsummering, der fremhæver de vigtige dele.

At finde svar inden for en webside: Hvis du ønsker at vide, om Wikipedia-siden om kunstig intelligens inkluderer de seneste AI-udviklinger. Spring den gammeldags måde at bruge Cmd+F over, og bed ChatSonic om at finde svar på dine spørgsmål inde på websiden.

Denne evne er ikke kun begrænset til søgning, men også til YouTube. ChatSonic kan præcist fastslå det nøjagtige tidspunkt for en YouTube-video som svar på dit spørgsmål.

Skriv e-mails: Brug ChatSonic til at skrive e-mails til enhver situation. Desuden kan du ændre tonen i e-mailen efter behov.

billede11.png

Besvarelse af e-mails: Udover at skrive e-mails gør ChatSonic Chrome-udvidelsen det nemt ved at tillade dig at generere nøjagtige svar i henhold til tre forskellige toner, som du yderligere kan tilpasse.

billede24.png

Opsummering af e-mails: Funktionen til opsummering af denne udvidelse er fantastisk til at få et overblik over, hvad der er blevet diskuteret i en e-mail. Du kan hurtigt generere en én-paragraf eller tidslinjeopsummering af en hel e-mailtråd.

billede-172.png

Klik på CS-ikonet, som er synligt øverst i dit e-mail-vindue.

billede5.png

Du kan også åbne det direkte fra din indbakke uden at åbne e-mailen.

Lav unikke tweets: Skriv nye tweets direkte på Twitter uden at skifte faner eller spilde tid på at søge efter inspiration. Klik på CS-ikonet, der vises på

Besvar af tweets:

Nemt svar på tweets og tråde ved at klikke på CS-ikonet i nederste højre hjørne af svarvinduet for at være engageret med dit publikum.

billede13.png

Opsummer Twitter-tråde: Brug ChatSonic Chrome-udvidelsen til at opsummere lange Twitter-tråde til nøglepunkter. Led efter muligheden "Opsummer denne tråd", som vises under den første tweet.

billede19.png

Her er din opsummering af Twitter-threaden. Du kan også hurtigt svare på tråden ved at klikke på 'svar på denne tråd'.

billede17.png

Generer tankevækkende LinkedIn-opslag: Opret hurtigt LinkedIn-opslag ved hjælp af ChatSonic Chrome-udvidelsen og generer frisk indhold på få sekunder.

billede31.gif

Skriv svar på LinkedIn-beskeder: Du kan oprette samtalestartere for at starte en ny chat eller skræddersy en tilpasset invitation ved hjælp af udvidelsen.

image7.png

Du kan ikke kun besvare beskeder, du kan nemt planlægge og udføre outreach-indsats uden at bruge forskellige værktøjer. ChatSonic Chrome-udvidelsen har nu Kula-lignende funktioner, der tillader dig at finde e-mailadresser til dine mulige kunder og sende LinkedIn-beskeder øjeblikkeligt.

Generer kommentarer til LinkedIn-opslag: Udvidelsen kan hjælpe dig med at engagere dig med dit publikum ved automatisk at generere en relevant kommentar inden for kommentarfeltet.

billede9.png

Optimer din LinkedIn-profil: Vidste du, at ChatSonic nu også kan optimere din LinkedIn-profil? Fra LinkedIn-bio til tilføjelse af dine resultater, vil ChatSonic Chrome-udvidelsen hjælpe dig med at optimere din LinkedIn-profil på et granulært niveau.

Opret unikt indhold på internettet: ChatSonics udvidelse fungerer på tværs af hele din Chrome-browser, så du undgår at skifte mellem faner. Brug CMD (ikon) + M for at få adgang til AI-pop-up'en, der giver dig mulighed for at oprette unikke bios eller skrive artikler fra hvor som helst.

billede29.png

Sammen med Gmail, LinkedIn og Twitter har ChatSonic Chrome-udvidelsen nu naturlige integrationer med Google Ads (skriv annoncekopi), Facebook & Instagram (tekster, kommentarer, DM'er), Telegram og WhatsappWeb.

Oplev nu de fantastiske muligheder med ChatSonic Chrome-udvidelsen på andre populære browsere som Edge, Opera og Firefox.

Du vil modtage 100 generationer hver måned gratis for at udforske ChatSonic. Herefter kan du vælge en af vores fleksible abonnementsplaner med lav pris og høj værdi for at nyde at bruge ChatSonic ubegrænset.

billede16.png

2. TweetGPT

TweetGPT er en ChatGPT-drevet Chrome-udvidelse til at generere tweets og tweet-svar.

For at bruge det, skal du have en Twitter-konto, en Chrome-browser og en Open AI-konto.

Du kan installere det fra Chromes udvidelses-webbutik og fastgøre udvidelsen for nem adgang.

Efter installation vil du se et TweetGPT-ikon som dette!

billede21.png

Når du har klikket på den, kan du vælge tonen i tweeten, og TweetGPT vil generere en tilfældig tweet. Hvis du vil svare på en tweet, skal du vælge tweeten og klikke på TweetGPT-ikonet for at generere svar.

billede1.png

Denne ChatGPT Chrome-udvidelse - TweetGPT, har ikke muligheden for at indtaste et emne, du ønsker at tweete om. Den genererer tilfældige tweets, som måske ikke stemmer overens med din indholdsstrategi. Det er baseret på OpenAI's ChatGPT til at hente tweets og svar, så det kan generere irrelevante og forældede svar.

Lær at oprette indhold i stor skala med ChatGPT.

3. Prometheus

Gør dine hænder ondt af at taste hele dagen på arbejdet? Det ville være dejligt at tage en pause og have en dejlig chat med Chat GPT online.

Ja, det er muligt med ChatGPT Chrome-udvidelsen - Prometheus at tale med ChatGPT i stedet for at skrive.

I modsætning til ChatSonic stemmekommandoer, giver ChatGPT kun tekst svar.

Hent og installer udvidelsen. For at begynde at bruge den, log ind på din ChatGPT-konto og hold mellemrumstasten nede for at tale. ChatGPT vil konvertere din stemme til tekst og besvare spørgsmålet.

Husk at give tilladelse til at bruge mikrofonen.

billede6.png

4. YouTube-opsummering med ChatGPT

Hvis du er en travl professionel, der ikke har tid til at se lange YouTube-videoer, men helt sikkert vil kende konteksten af videoen, så kan ‘YouTube Summary with ChatGPT’ være den perfekte ChatGPT Chrome-udvidelse til dig.

Det er udviklet af et socialt webhighlighter-værktøj, Glasp. Denne chatGPT-udvidelse til Chrome summerer enhver YouTube-video på sekunder og præsenterer dig for videoens script.

Ja, du hørte rigtigt! Det er ikke en opsummering, men en komplet script opdelt og adskilt med tidsstempler 🤯.

For at begynde at bruge YouTube-opsummering med ChatGPT skal du installere Chrome-udvidelsen.

Når du afspiller en YouTube-video, vil du se en mulighed for "Transkript og oversigt". Når du klikker på det, vil udvidelsen generere hele transkriptet og en mulighed for at opsummere med Open AI.

For at opsummere, skal du kopiere og indsætte transkriptionen og bede ChatGPT om at opsummere for at modtage en kortfattet opsummering.

Lyder det ikke som ekstra arbejde? Den bedste måde at få resuméer af YouTube-videoer, blogindlæg eller forskningsartikler er at indtaste URL'en og bede ChatSonic om at resumere.

5. Opsummere

Til forskel fra YouTube Summary med ChatGPT, fungerer Summarize chrome-udvidelsen på enhver side med et enkelt klik.

Summarize har dig dækket, uanset om du læser nyheder, artikler, blogs eller forskningsrapporter.

Summariseringsteknologien er drevet af ChatGPT og er trænet til at levere omfattende og høj kvalitets sammendrag. Derudover bliver den også konstant trænet med menneskeskrevne sammendrag for at gøre den pålidelig og opdateret.

Denne ChatGPT-udvidelse til Chrome hjælper dig med at skifte hurtigt mellem dine åbne faner, så du kan bruge mere tid på det, der virkelig betyder noget. Hold dig ajour med alt hvad du gerne vil læse og undgå at oversætte vigtige indsigter nemt.

billede23.png

ChatGPT chrome-udvidelsen - Summarizer kaster nogle gange en fejl "Kunne ikke indlæse svar", hvilket gør det svært at bruge udvidelsen.

6. ReaderGPT

ReaderGPT minder om andre summariserings ChatGPT-udvidelser til Chrome.

Det kan give dig en opsummering af enhver webside med kun et enkelt klik. Du behøver ikke længere at læse lange artikler eller sider! Det har sjove funktioner som at generere punktopstillinger til artikler eller ændre ChatGPT-prompten, så den passer til dine behov.

Hvis du vil have en hurtig opsummering af en artikel, kan du opsummere den i tre korte punkter eller endda 50 ord med denne ChatGPT Google Chrome-udvidelse. Eller hvis du vil oversætte en tekst til spansk eller forenkle den til en fem-årig, har ReaderGPT-udvidelsen dig dækket.

billede8.png

7. Merlin

Merlin er den lille version af ChatGPT.

Denne ChatGPT Chrome-udvidelse fungerer på enhver hjemmeside i Chrome-browseren til at hjælpe med skrivning, redigering, formatering og søgning på nettet. Efter installationen på Chrome-browseren kan du få adgang til det ved hjælp af genvejen 'Ctrl / Cmd + M'.

Dette er en premium ChatGPT chrome-udvidelse, hvor du kan bruge 11 generationer hver dag gratis, derefter skal du abonnere på premium-versionen - Merlin Pro. Priserne starter fra $19/måned for 1000 forespørgsler.

billede26.png

 

Det kommer med nogle begrænsninger, såsom at det ikke virker på

 • Bing og Edge
 • Ny fane eller blank side

Husk altid at genopfriske siden for at bruge Merlin.

Merlin er bare en ChatGPT Chrome-udvidelse uden ekstra funktioner, selvom du betaler for Pro-versionen. Men ChatSonic giver dig mere værdi for pengene med en API, Chrome-udvidelse, mobil-app og en masse andre fede AI-skrivefunktioner, alt sammen til samme pris.

8. ShareGPT

ChatGPT er et fantastisk værktøj til at have smarte og sjove samtaler, men den triste del er, at du ikke kan dele dem med nogen.

ShareGPT er en ChatGPT Chrome-udvidelse med et enkelt klik, der giver dig mulighed for nemt at dele dine mest interessante ChatGPT-samtaler.

Efter du har installeret ShareGPT fra chrome web-butikken, skal du opdatere ChatGPT. Du vil se en dele-knap i slutningen af alle dine samtaler.

billede30.png

Sig farvel til besværet med at dele ChatGPT-samtaler - send nemt permanente links til venner med denne fantastiske ChatGPT-udvidelse.

Botsonic - det ChatGPT-alternativ, der er integreret med evnen til at gemme, redigere og downloade samtaler.

9. Fornemme GPT

Dette er lignende ShareGPT, men som navnet antyder, er det mere fancy. Du kan dele samtaler via links og som billeder, PDF'er og tekstfiler ved hjælp af denne ChatGPT chrome-udvidelse.

FancyGPT gør dine ChatGPT-tråde til at se fancy ud og lader dig gemme dem med seje billeder, søgbare PDF'er og tekstfiler til fremtidig reference eller deling med dine kolleger.

billede20.png

Du kan vælge en af stilarterne fra øverste række og vælge, hvordan du vil gemme samtalen (billede, PDF, tekstfil).

Hvis du har nogen problemer, idéer eller ønsker, kan du sende en besked til FancyGPT på Twitter @fancyGPT.

10. ChatGPT Prompt Genius

Et godt prompt vil føre til gode og relevante svar, ligesom god forberedelse fører til gode karakterer. Ikke alle kan skrive gode prompts fra starten af, men det bør ikke stoppe dig fra at udforske fantastiske værktøjer som ChatGPT, ChatSonic og ChatGPT Prompt Genius.

billede18.png

ChatGPT Prompt Genius er en åben kildekode Chrome-udvidelse med et depot af de bedste prompter på en subreddit.

Der er også en grænseflade, hvor du kan finde, dele og bruge de bedste prompter til ChatGPT. Derudover kan du endda gemme din chat-historie lokalt og gennemgå tidligere samtaler, når du vil.

billede4.png

Du bliver nødt til at gennemse hundredvis af forslag for at finde det rigtige. For at gøre det lettere, er der en mulighed for at kategorisere og vælge forslag fra subreddit siden.

Bliv inspireret af denne omfattende liste med 160 ChatGPT prompts og gør det nemt at skabe indhold ved hjælp af Chat GPT online eller ChatSonic.

11. ChatGPT til Google

ChatGPT for Google er en open-source ChatGPT chrome-udvidelse, som fungerer med alle de populære søgemaskiner - Google, Bing, DuckDuckGo etc.

Det integrerer svar fra ChatGPT online sammen med de almindelige søgeresultater, så du også kan få kortfattede svar på dine søgeforespørgsler fra ChatGPT.

Denne Chrome-udvidelse med ChatGPT-kræfter understøtter den officielle OpenAI API, hvilket betyder, at du kan få adgang til ChatGPT's kraft direkte fra popup-vinduet. Den har markdown-redigering, kode fremhævning og mørk tilstand for en personlig oplevelse.

billede10.png

Generationerne fra 'ChatGPT for Google' er ikke hurtige og kan tage lidt tid at svare, hvilket kan komme i vejen for formålet med at spare tid ved at gå igennem flere links.

Efter generering kan du kopiere og bruge svaret i overensstemmelse med dine krav.

12. ChatGPT Skribent

Du kan skrive hele e-mails og beskeder ved hjælp af ChatGPT chrome-udvidelsen - ChatGPT Writer. Det virker på alle websteder med forbedret support, der tilbydes til Gmail.

ChatGPT Writer understøtter funktioner som

 • Genererer høj kvalitet svar i forhold til andre chatGPT-udvidelser.
 • Fungerer i alle Chromium-baserede browsere, som Chrome, Brave og Edge.
 • Alle sprog understøttes.
 • 100% gratis og beskytter dit privatliv.

For at begynde at bruge denne ChatGPT-udvidelse skal du klikke på ChatGPT Writer Chrome-udvidelsesnålen.

billede2.png

Du kan indtaste din forespørgsel her og klikke på 'generer svar'. Det er også meget simpelt at bruge denne ChatGPT Chrome-udvidelse på Gmail. Alt hvad du behøver at gøre er at give en klar idé om den e-mail, du vil skrive, og så vil ChatGPT Writer generere det bedste e-mailindhold.

13. WebChatGPT

ChatGPT har et ry for at generere forkerte, irrelevante og forældede svar. Det er en udfordring at stole på ChatGPT, især når du laver research.

WebChatGPT tilføjer relevante websøgeresultater til dine prompts til ChatGPT for mere præcise og opdaterede samtaler.

billede22.png

Du kan også indsnævre resultaterne ved at filtrere tiden og regionen for at generere mere relevante svar.

14. Inddrag kunstig intelligens

Planlægger du at oprette forbindelse til nye mennesker på LinkedIn ved at kommentere på deres opslag?

Brug Engage AI ChatGPT Chrome-udvidelsen til at skrive indsigtfulde kommentarer på få sekunder. Du kan også komme i kontakt med nye mennesker, som måske kan blive til potentielle kunder for din virksomhed.

Hvis du er en social medier manager, kan denne Chrome-udvidelse med ChatGPT-kapaciteter spare dig meget tid og øge din produktivitet.

Dropp de kedelige kommentarer som 'Super indlæg', 'Tak for deling' og den ikoniske '👍' og skift til indsigtsfulde og relaterede kommentarer.

Med Engage AI er ChatGPT-udvidelsen nem at bruge og understøtter 20 sprog.

 • Hold markøren over EngageAI-ikonet i kommentarsektionen og vælg tonelejet.
 • Rediger kommentaren og tilpas den efter behov.
 • Post kommentaren.
billede28.png

15. Talk-to-ChatGPT

Talk-to-ChatGPT er ligesom Prometheus, men med den ekstra funktionalitet af stemme svar.

Du kan interagere med ChatGPT online gennem talekommandoer og modtage stemme svar genereret af talegenkendelse og tekst-til-tale teknologier fra Google Chrome.

Denne ChatGPT chrome-udvidelse understøtter alle større sprog og giver mulighed for at styre stemmeafgift, tekst-til-tale-sprog og bot-responsmuligheder.

billede12.png

ChatGPT chrome-udvidelsen tilføjer en lille boks til øverste højre hjørne af din skærm, som giver dig mulighed for at skifte stemmegenkendelse til/fra, styre chatbottens stemme, springe meddelelser over og få adgang til indstillinger.

Konklusion

ChatGPT chrome-udvidelser er designet til at gøre brug af ChatGPT online nemmere. Vi har opført de 15 bedste ChatGPT chrome-udvidelser til at forbedre din ChatGPT-oplevelse. Fra at oprette indhold på sociale medier til stemmekommandoer og deling af ChatGPT-chat kan disse små add-ons tage dine samtaler til det næste niveau.

Men vent lige!

Før du downloader en million forskellige udvidelser, så er her ChatSonic, en alt-i-én pakke, som inkluderer en Chrome-udvidelse, mobilapp, stemmerespons, deling af chats og meget mere. Der er ingen grund til at fylde din Chrome med mange forskellige værktøjer, når du kan have alt, hvad du har brug for på ét sted.

Da ChatGPT ofte er nede eller overbelastet, er det nu det rigtige tidspunkt at udforske en ChatGPT-alternativ - ChatSonic.

Så hvis du er klar til at tage din chat til det næste niveau, så prøv ChatSonic.

Relaterede Artikler

Vis mere >>