ChatGPT kan hjælpe dig med at shoppe nu via Mercaris AI-drevne assistent

mercari.jpg

Mercari, en digital markedsplads for brugte varer, annoncerede denne uge lanceringen af en beta-version af Merchat AI, en ny virtuel shopping-assistent, der er drevet af kunstig intelligens-giganten, ChatGPT.

Den nye Merchat AI-funktion er allerede live og tilgængelig for kunderne, så de nemmere kan navigere på siden og hurtigt finde det, de leder efter, i stedet for at skulle bruge tid på at søge og scrolle gennem produkterne.

Også: AI kunne automatisere 25% af alle job. Her er hvilke, der er mest (og mindst) i risiko

Mercari er en online butik, der byder brugere velkommen, som ønsker at sælge eller købe genstande secondhand, meget ligesom en virtuel genbrugsbutik.

Mens generative AI-modeller som ChatGPT, Bing Chat og Google Bard får folk til at vælge samtalechatbots over søgemaskiner, har apps som Mercari valgt at tilbyde AI-chatbot-alternativet til kunder i stedet for dens søgefunktion.

Også: Stabla din skab, ikke dine regninger: De bedste genbrug-apps

Ved at bruge ChatGPT til at drive Merchant AI, får Mercari adgang til kraften fra det store sprogmodel, som har taget verden med storm. "Med denne teknologi udnytter vi den transformative kraft fra kunstig intelligens for at gøre det nemmere for danskerne at handle og udforske Mercaris omfattende markedsplads," forklarede Mercari CEO for USA, John Lagerling.

"Vi forventer, at generativ AI også vil åbne flere muligheder for at gentage vores kundeoplevelse, sammen med yderligere måder at gøre gensalgoplevelsen endnu mere attraktiv for købere og sælgere," tilføjede han.

Også: Er Temu legitim? Hvad skal man vide om denne utroligt populære shopping-app

Når du vælger Merchat AI ved at gå til Mercari.com/Merchat, kan du have en realtidssamtale med AI-chatbotten og bede om det, du leder efter med så lidt eller så meget detalje som du vil inkludere.

Robotten kan muligvis svare med nogle afklarende spørgsmål for at hjælpe med at indsnævre de resultater, den vil vise dig, og derefter gennemgå de millioner af Mercari-listinger for at levere de mest præcise anbefalinger baseret på dine angivne behov.

Relaterede Artikler

Vis mere >>