ChatGPT API Priser

OpenAI har gjort ChatGPT-API'en tilgængelig for udviklere. Denne API bruger den kraftfulde GPT-3.5 turbo-model, som er den samme model, der bruges til ChatGPT. Udviklere kan få adgang til API'en nemt gennem et simpelt endpoint. Ifølge OpenAI vil ChatGPT-API'en koste ti gange mindre end alle andre GPT-3.5-modeller, hvilket gør den til et mere overkommeligt valg for udviklere.

For virksomheder og udviklere, som har brug for mere end 450 millioner tokens om dagen eller ønsker at optimere deres arbejdsbelastninger baseret på hardware-ydelse, giver OpenAI dedikerede instanser. Udviklere kan bruge Azure's regnekraft gennem de dedikerede tokens, som tilslutter til bruger-endpoints og tilbyder en specialiseret bane for AI-behandling.

Snapchat, Quizlet og Instacart anvender OpenAI's ChatGPT API til deres funktioner: Min AI, Q-Chat og Spørg Instacart. Disse funktioner tilbyder virtuel undervisning, studiehjælp og "shoppable" svar, der er baseret på produktdata. Den reducerede omkostning ved ChatGPT API er gode nyheder for markedsførere og virksomheder, der ønsker at benytte ChatGPT som en del af deres kundeservice- og engagementplaner.

ChatGPT API Prisfastsættelsesplan

Prisen på ChatGPT API afhænger af antallet af brugte tokens, hvilket inkluderer beskedstrengen og metadata, som modellen behandler. Den nuværende pris for 1000 tokens er $0.002, hvilket svarer til cirka 750 ord. OpenAI har gjort ChatGPT API mere overkommeligt for udviklere og virksomheder ved at sænke prisen til $0.002 for hver 1000 tokens eller cirka 750 ord.

Dette er en 90% reduktion siden december 2022. ChatGPT-modellen blev bygget ved hjælp af GPT-3.5 turbo-modellen og kan tilpasses til andre non-chat-applikationer med minimale ændringer til koden.
OpenAI har elimineret sin politik om forhåndsanmeldelse, der krævede, at udviklere angiver, hvordan de planlagde at bruge modellen, før de integrerede den i deres app. Den seneste model, gpt-3.5-turbo, vil blive understøttet indtil juni, og en ny stabil udgivelse af gpt-3.5-turbo udgives også snart.

LÆS NU: GPT 4 billedindtastning

“Betal Efter Forbrug” Plan

OpenAI tilbyder en Pay as You Go-plan, der er både bekvem og overkommelig. Med de nyeste ChatGPT 3.5 Turbo API-modeller kan brugerne forvente at betale $0.002 per 1.000 tokens. Det svarer til kun få dollars om måneden, selv ved tung brug. For at komme i gang skal brugerne have en sæt API-nøgler, der er unikke for deres konto, og som kan tilføjes til enhver tredjeparts ChatGPT-app.

Efter tilmelding til planen på OpenAI's faktureringsside kan brugere angive brugsgrænser for at undgå eventuelle uventede gebyrer.

Er ChatGPT API'en gratis?

ChatGPT API er ikke inkluderet i ChatGPT Plus-abonnementet, men det er heller ikke gratis. API'en har sin egen prisfastsættelse.

Er der en API til ChatGPT?

Ja, OpenAI har annonceret sin API-udrulning i Q1 2023.

Relaterede Artikler

Vis mere >>