GPT 4 billedeindgang: Fungerer det med ChatGPT?

Er du nysgerrig på de seneste fremskridt med OpenAI Multi-Model GPT 4? Så er du måske interesseret i at lære om GPT-4 billedinput, en ny funktion, der tillader behandling af både billede- og tekstindgange.

GPT-4's multimodale evne kan behandle forskellige typer og størrelser af billeder, herunder dokumenter med tekst og fotografier, håndtegnede diagrammer og skærmbilleder. Med denne funktion kan modellen modtage både tekst- og visuelle input og generere en output, der er lige så kapabel som input, der kun består af tekst.

I denne artikel vil vi udforske mulighederne med GPT-4 billedinput, teknologien bag det, og hvordan det kan gøres muligt.

GPT 4 billedeindgang og teknologien

Så hvad kan GPT-4 gøre? Nå, du kan tilføje et unikt billede sammen med en række klare anvisninger, spørgsmål eller holdninger, og modtage et struktureret svar, der bruger begge datasæt som input. Dette åbner op for et bredt spektrum af muligheder, fra at bede GPT-4 om at forstå sammenhængen i et billede til at analysere data, der præsenteres i en graf.

For eksempel kan du indsætte et billede af et mønster af figurer og spørge GPT-4, hvilken figur, der fuldender mønsteret. GPT-4's evne til at fortolke og forstå billeder er et betydeligt gennembrud inden for AI-feltet. Under en udvikler live stream arrangeret af OpenAI, demonstrerede GPT-4 sin evne til at beskrive en skærmdump af et Discord-vindue i stor detalje.

Modellen tog lidt over et minut at behandle inputtet og genererede en ekstrem nøjagtig og beskrivende respons. Responsen fangede næsten alle elementer på inputskærmen, fra serverens navn i øverste venstre hjørne til de forskellige talekanaler og endda navngav alle Discord-medlemmer online i højre sidebjælke.

Til at fremvise evnerne ved GPT-4's billedeinput og -behandling, præsenterede OpenAI's tekniske gennemgang af GPT-4 et eksempel på det populære meme, "Verdenskort lavet af kyllingenuggets." GPT-4 var i stand til at fortolke billedet og generere et nøjagtigt svar, der fangede humoren og den uventede sammenstilling af tekst og billede.

Det identificerede memen som en joke, der kombinerede to urelaterede ting, og forklarede, at billedet faktisk var af kyllingenuggets arrangeret til at ligne et kort over verden. GPT-4's evne til at bearbejde sådanne visuelle og tekstlige indgange og generere en struktureret output viser dens enorme potentiale i forskellige applikationer, fra medieanalyse til social medieovervågning og videre.

  • Du kan læse mere om OpenAI's nyeste projekt her.

Fungerer GPT 4-billedindgang med ChatGPT?

ChatGPT Plus drevet af GPT-4 tillader i øjeblikket ikke brugere at uploade billeder gennem brugergrænsefladen. Som GPT-4 fortsætter med at blive trænet og udviklet, forventes dens billedbehandlingsfunktioner at forbedres, og der er en mulighed for, at denne funktion kan tilføjes i fremtiden, men vi kan ikke tale for OpenAI's planer med tjenesten. For nu er vi klar over, at GPT-4-billedeindgangsfunktionaliteten endnu ikke er tilgængelig for den brede offentlighed.

Open AI tilbyder i øjeblikket ikke billedindtastning som en tjeneste i GPT 4, men det er en almindelig forespørgsel. Der har allerede været stor interesse for billedindtastning, så vi kunne sagtens forestille os, at en funktion vil opstå i nær fremtid for at imødekomme efterspørgslen.

Så hvad er vores muligheder, og hvordan indtaster vi et billede i ChatGPT? En måde at forsøge at indtaste billeder på ChatGPT er gennem prompts.

Sådan bruger du GPT 4 til billedinput

På tidspunktet for skrivning er GPT-4's billedindgang ikke tilgængelig for offentligheden. På trods af at ChatGPT Plus er baseret på GPT-4-frameworket, har det endnu ikke evnen til at behandle billedbaserede opfordringer. Det faktum, at OpenAI har vist de multimodale evner af GPT-4, tyder på, at de har til hensigt at gøre denne funktion tilgængelig i fremtiden.

For øjeblikket er den eneste måde at få adgang til GPT 4's billedbehandlingsfunktioner på gennem GPT-4 API, der kun er tilgængelig for udviklere. Vi krydser fingre for, at billedinput snart bliver tilgængeligt for alle!

Opretter ChatGPT billeder?

Nej, det er ikke hvad ChatGPT er. Det er et simpelt tekstgenereringsværktøj. Som nævnt har ChatGPT evnen til at foreslå den perfekte prompt til det, du måske har brug for, når du bruger et værktøj som Midjourney eller DALL-E. Det giver mening at antage, at der i fremtiden vil være et altomfattende værktøj, der tillader en række inputs og leverer en række outputs tilbage, men der er endnu ingen nævnt noget om dette.

Kan ChatGPT lave kunst?

Som tidligere nævnt, hvis vi taler om visuel kunst, er ChatGPT desværre ikke velegnet til det. ChatGPT er i øjeblikket en fuldstændig tekstbaseret chatbot, hvilket betyder, at du hverken kan indsætte billeder eller forvente, at softwaren opretter dem for dig. Du kan dog bruge ChatGPT i forbindelse med AI-billedsoftware, ved at bruge ChatGPT til at skabe prompts og derefter indtaste dem i et andet program. ChatGPT er også en fantastisk ressource til at hjælpe dig med at udvikle dine egne ideer til kunstværker. Hvis du har svært ved at finde inspiration, kan du bede ChatGPT om at give dig nogle ideer og derefter fortsætte med at bruge softwaren til at udvikle en af disse ideer.

Hvis vi taler om kunst i den brede forstand af ordet, ville nogle mennesker hævde, at ja, ChatGPT er i stand til at skabe kunst. Mange mennesker har brugt ChatGPT til at skrive poesi og også bruge ChatGPT til at hjælpe med at skrive musik. Hvis dine oplysninger er specifikke nok, kan du blive overrasket over, hvor god AI chatbotten er til at skrive vers.

Hvad bliver GPT 4 hidtil brugt sammen med?

  • ChatGPT Plus
  • Duolingo
  • Miðeind ehf
  • Khan Academy
  • Be My Eyes
  • GitHub Copilot
  • Microsoft Bing
  • Microsoft 365 Copilot

Du kan læse mere om de ovennævnte applikationer og hvordan GPT 4 implementeres her.

Hvordan får du adgang til GPT 4?

GPT 4 er et udviklerværktøj, der kun er tilgængeligt for dem, der har tilmeldt sig til ChatGPT Plus. Du bliver nødt til at komme på en venteliste, som OpenAI kræver, at du tilmelder dig.

Er GPT 4 gratis at bruge?

GPT 4 kræver et månedligt abonnement på ChatGPT Plus for adgang, men kræver for øjeblikket ikke mere udover dette.

Relaterede Artikler

Vis mere >>