Googles Stiftere er Tilbage: Hvordan ChatGPT Ændrer Søgning

  • Google's grundlæggere har godkendt planer om at tilføje chatbot-funktioner til søgemaskinen som reaktion på OpenAI's ChatGPT's succes.
  • ChatGPT giver en alternativ måde at søge efter information og kan true Googles søgevirksomhed.
  • Google fremskynder udviklingen af AI og planlægger at lancere en version af sin søgemaskine med chatbot-funktioner i år.
google-chatbot-chatgpt-63ce89c91329f-sej-760x400.png

Google's grundlæggere, Larry Page og Sergey Brin, har angiveligt gjort en overraskelsesretur for at godkende planer om at tilføje chatbot-funktioner til søgemaskinen.

The New York Times skriver, at Page og Brin blev bragt tilbage til Google af Sundar Pichai, selskabets nuværende CEO, efter at ChatGPT fra OpenAI udløste en kode rød.

Selvom ChatGPT kun har været ude i to måneder, har det hurtigt gjort en betydelig indflydelse med sin evne til at forenkle komplekse begreber og generere nye.

Google er på højt beredskab, fordi ChatGPT måske vil give en alternativ måde at søge efter information på.

Ifølge Times er det usædvanligt at se Googles stiftere involveret i søgemaskinesiden af virksomheden, hvilket understreger den følte hastighed hos Google med hensyn til AI og ChatGPT.

"Siden de trådte tilbage fra dag-til-dag opgaver, har Mr. Page og Mr. Brin taget en laissez-faire tilgang til Google, sagde to personer bekendt med sagen ...

Indtil for nylig har de ikke været særlig involveret med søgemaskinen. Men de har længe været interesseret i at bringe A.I. ind i Googles produkter.

Rapporten fra New York Times fortsætter med at erklære, at Pichai ændrer eksisterende planer og fremskynder udviklingen af ​​AI.

Nyt AI-drevet værktøj til indholdsmarkedsføring
Adopter næste generationsteknologier, før dine konkurrenter gør. Skab veloptimeret og målrettet indhold, der leverer resultater tre gange hurtigere.

Nu planlægger Google at lancere over 20 nye AI-produkter og præsentere en version af sin søgemaskine med chatbot-funktioner i løbet af året.

Denne nyhed kommer, mens Alphabet, Googles moderselskab, reducerer sin arbejdsstyrke. Fredag annoncerede selskabet, at det ville skære i omkring 12.000 job på grund af ansættelsesboomet under pandemien og bekymringerne vedrørende den økonomiske opbremsning.

Forskellige startups som You.com og Neeva har allerede overhalet Google ved at tilbyde evnen til at besvare forespørgsler gennem en chatbot ligesom ChatGPT.

Derudover udvikler Microsoft en version af Bing, der benytter chatbot-teknologi, som forventes at blive lanceret i marts ifølge en rapport.

OpenAI's ChatGPT har udløst en industriomspændende ændring i strategien for AI og søgemaskineudvikling.

Bekymringen udtrykt af Googles grundlæggere bør advare branchefolk om vigtigheden af at holde sig opdateret med virksomhedens udviklinger på dette område og bruge dem til at opretholde en konkurrencefordel.

Relaterede Artikler

Vis mere >>