Hvordan du kan bruge generativ AI som Chatsonic til at øge din SEO?

Generativ kunstig intelligens omformer, hvordan vi tilgang kreativt arbejde og videnarbejde.

Ifølge Sequoia Capital har teknologien potentiale til at gøre medarbejdere mindst 10% mere effektive og/eller kreative. PwC forudser at global BNP kan være op til 14% højere i 2030 på grund af AI, som repræsenterer en tilføjelse af $15.7 billioner.

De førende generative AI-værktøjer som ChatGPT, Chatsonic, Bing AI og Google Bard AI bliver brugt i praktisk talt alle brancher til at indlede samtaler - salg, marketing, sociale medier, annoncering, kodning, gaming, arkitektur, produkt design, grafisk design og endda jura.

Midt i forstyrrelsen af ChatGPT og dens alternativer som Chatsonic, er et specifikt marketing brugstilfælde hurtigt blevet implementeret, nemlig brugen af AI chatbots til at forbedre SEO-indsatsen.

For at lære mere om anvendelsen af AI chatbots til SEO og content marketing, afholdt vi et webinar med den internationale SEO-ekspert Aleyda Solis om hvordan du udnytter AI chatbots til at skabe en bedre SEO- og content strategi...

Vi har sammensat denne guide om, hvordan man bruger genererende AI-chatbots som ChatGPT og Chatsonic til at forbedre din SEO-indsats. Her er et lille kig...

Lad os starte med at forstå forskellen mellem de førende AI chatbots.

ChatGPT vs Bing AI vs Google Bard vs ChatSonic

ChatGPT, Bing AI, Google Bard og Chatsonic bruger naturlig sprogbehandling (NLP) og maskinindlæringsteknikker (ML) til at interagere med brugere.

De mest bemærkelsesværdige forskelle mellem disse generative AI-værktøjer er:

 

ChatGPT

Chatsonic

Bing AI

Google Bard

Sprogmodeller

Bruger GPT-3.5 sprogmodel

Baseret på den seneste GPT-4-model og bruger Natural Language Processing (NLP) og Machine Learning (ML) teknologi

BingAI hævder at være langt kraftigere end ChatGPT med sin next-gen Open AI large language model og specifikke tilpasninger til søgning.

Lavet ved hjælp af LaMDA (Language Model for Dialogue Applications) teknologi udviklet af Google.

Træningsdata

ChatGPT har adgang til en omfattende samling af tekstuel information, ca. 570 GB data, der stammer fra forskellige kilder som eksisterende hjemmesider, bøger, litteratur og mere.

ChatSonic bruger avanceret AI-teknologi. Det er yderligere integreret med Google-søgning for at give information så nylig som i 2023.

Bing's AI er i stand til at finde den seneste og helt ajourførte information og er blevet trænet på den nyeste GPT-4-model, der er tilgængelig.

Bard er trænet på et massivt datasæt. Kilderne omfatter Common Crawl, Wikipedia, The World Factbook samt samtaler og dialoger fra internettet.

Anvendelsesområder

 • Indholdsoprettelse
 • Oversættelse
 • Samtale AI
 • Kodegenerering, -fuldførelse, -refaktorering og dokumentation
 • Forskning assistance
 • Produktbeskrivelser
 • Skrive e-mail-skabeloner, FAQs og meta-beskrivelser
 • Chatbot til kundesupport
 • Professionel opsummering af dit CV
 • Omskrivning af tekst ved hjælp af tonemodificering
 • Oprettelse af blog-overblik, annoncekopi, introduktioner, konklusioner og meta-beskrivelser
 • Søg efter de mest relevante statistikker
 • Opret opsummeringer af indholdet
 • Tilbyder korrekturlæsning assistance
 • Find søgeord og forstå søgeformålet
 • Skriv e-mailskabeloner
 • Opret social media-indlæg
 • Anvendes til at besvare kundeforespørgsler
 • Generer tekst om ethvert emne
 • Produktinformation i diagramformat
 • Hjælper med kode
 • Skriv historier og digte
 • Få svar på spørgsmål om en række emner
 • Finder information om et bestemt emne (virker på samme måde som Googles søgemaskine)
 • Opgaveautomatisering drevet af Google AI
 • Personlig AI-assistance

Udvikler

Udviklet af OpenAI

Udviklet af WriteSonic

Udviklet af Microsoft

Udviklet af Google

Prisfastsættelse

GPT-4 koster $20 pr. måned.

ChatSonic er gratis op til 10.000 ord.

Bing AI er gratis at bruge.

Google Bard er gratis at bruge.

Aleyda gav et screenshot, der sammenligner resultaterne af samtaler med Bing Chat og Google Bard.

Når man ser på de nuværende funktionaliteter i de forskellige chatbots til samtalebaseret kommunikation, kommer ChatGPT og Chatsonic frem som klare vindere på grund af kvaliteten af samtalerne.

Solis siger, "Alle disse robotter kan nogle gange lave faktuelle fejl, men Bard var den mindst pålidelige af de tre. Bing er mere konsekvent og præcis."

👉Er du stadig ikke sikker på, om Bing AI er det, du har brug for? Så tjek disse Bing AI-alternativer, der helt sikkert vil forvandle din AI-chatoplevelse!

I bund og grund eliminerer AI-chatbots behovet for menneskelig indgriben under produktionen af indhold og muliggør således, at virksomheder kan producere indhold af høj kvalitet i stor skala med minimal indsats.

Nu bringer dette os til et kritisk spørgsmål: Hvad er Googles holdning til AI-genereret indhold? Kan AI-indhold bruges til at drive din SEO-strategi?

Googles politik omkring AI-genereret indhold

Google har for nylig frigivet en erklæring, der præciserer sin holdning til AI-genereret indhold. Søgegiganten erkender, at ikke alt AI-indhold er spam. For eksempel bruges AI til at generere vejrudsigt, webinar-transkriptioner og sportsresultater.

Indhold, der er "originalt, af høj kvalitet og menneskefokuseret", vil finde succes i Google-søgning - uanset om det er AI-genereret eller ej.

Googles retningslinjer for vurdering af søgekvalitet, som omhandler E-A-T, har nu fået tilføjet et E for "oplevelse". Det siger, "Overvej i hvilken grad indholdsskaberen har den nødvendige førstehånds- eller livserfaring for emnet. Mange typer af sider er troværdige og opnår deres formål godt, når de skabes af mennesker med en rigdom af personlig erfaring. "

For eksempel, hvem ville du have tillid til: en produktanmeldelse fra en person, der personligt har brugt produktet, eller en "anmeldelse" fra en person, der ikke har?

Således skal indholdet demonstrere førstehåndserfaring om emnet.

Naturligvis skal vi finde en balance mellem at bruge AI-indhold (som har tendens til at mangle følelse og personlighed) og at udvikle vores egen stemme. Vi skal udnytte vores erfaring til at give unikke indsigter, der vil differentiere vores brand fra andre.

Kommer nu til det næste afsnit af webinaret, taler Solis om, hvordan man opnår præcis output fra AI chatbots.

Sådan opnår du en høj kvalitet output fra AI chatbots?

Med udviklingen inden for automatisering og naturlig sprogbehandling er AI chatbots meget bedre til at opfylde brugerens forventninger og ønsket kvalitet i outputtet.

Der er flere måder, hvorpå dette kan gøres; Solis beskriver trinene til at opnå højkvalitets output fra generative AI-værktøjer i afsnittet nedenfor:

Tydelige og præcise anvisninger som input - 5W og H

Ved hjælp af 5W og H-rammen kan vi skabe AI-prompter, der genererer resultater, der ikke kræver flere iterationer.

 • Hvad er den forventede opgave? Definer hovedaktionen for opgaven.
 • Hvor skal den bruges? Definer i hvilken (digital) placering, opgaven vil blive brugt.
 • Hvordan er karakteristikaene af opgaven? Definer strukturen, længden, sproget, tonen, formatet, begrænsningerne, osv. for opgaven.
 • Hvem er målgruppen?
 • Hvornår skal den bruges? Definer timingen af opgaven.
 • Hvorfor vil du bruge den? Definer det ønskede mål for opgaven.

For eksempel fodrede Solis denne prompt ind i Chatsonic:

"Opret 5 titeltags til at blive vist på en side med hvid cowboybukser kategori."

 • De vigtigste karakteristika at tage hensyn til er følgende: Beskrivende, på engelsk, relevant, engagerende, og følger de bedste SEO-praksis, på højest 50 tegn hver.
 • Målgruppen er potentielle købere af jeans.
 • Skal bruges på en kontinuerlig basis med det formål at engagere publikum og rangere bedre i søgeresultaterne.

Resultaterne var...

Erfaren kontrol og redigering af output

Mens brugen af ChatGPT til SEO er ved at vinde anerkendelse, er det vigtigt at huske, at råt AI-genereret indhold ikke bør offentliggøres uden menneskelig tilsyn.

Almindelige faldgruber ved sådant indhold er faktuelle unøjagtigheder, utilstedelighed eller mangel på originalitet, hvilket kan føre til et brud på tilliden, negative kundeoplevelser og nedsat engagement.

Ved at validere outputtet af AI-chatbots og få hjælp fra en ekspert inden for emnet for at sikre nøjagtighed, kan vi forbedre dets kvalitet og effektivitet.

Solis anbefaler også, at vi følger Aleksandr Tiulkanovs ChatGPT flowchart for at faktatjekke AI-genereret indhold inden publicering.

Derudover er det vigtigt at forstå, hvad AI-chatbots er i stand til. Data science-, ML- og SEO-ekspert Britney Muller opsummerer dette perfekt i sin tweet.

Med de rigtige prompts kan samtale-AI-chatbots trænes til at skrive faktuelle og trendende indhold i en fart. Lad os se, hvordan du kan gøre det ved hjælp af ChatGOT-alternativet ChatSonic.

Chatsonic til SEO

Chatsonic er en kraftfuld samtale-AI chatbot, drevet af GPT-4 og integreret med Google Søgning, som overvinder en stor begrænsning af OpenAI's ChatGPT, nemlig dens træningsdata grænse fra september 2021.

ChatSonic er inkarnationen af AI-chatbot-økosystemet. Det giver dig hurtigt de ord, du har brug for, for at udtrykke dine idéer, genererer Facebook-annoncetekster eller digitale marketingstrategier med lethed, skaber realistisk AI-grafik og producerer endda menneskelige samtaler til kundesupport operationer.

ChatSonics nøglefunktioner er:

 • Oprettelse af originalt, plagiatfrit indhold, der sparer tid og kræfter.
 • Generering af nøjagtigt, opdateret indhold, herunder faktuelle oplysninger i realtid.
 • Integrering med to AI-billedgenereringsværktøjer - Stable Diffusion og DALL-E - til at generere realistiske, imponerende og unikke billeder, der er relevante for dit indhold.
 • Oprettelse af den mest relevante, personaliserede indholdsoplevelse ved hjælp af over 15 avatars, der spænder fra rejserådgivere til stand-up-komikere og digtere til astrologer.
 • Talegenkendelse med hjælp fra NLP, som sparer dig for besværet med at skrive store beskeder. ChatSonic svarer også som Siri eller Google Assistant.
 • En Twitter-bot, der leverer prompte og opdaterede svar på dine spørgsmål på Twitter. Skriv dit spørgsmål, tag @ChatSonicAI, og lad robotten gøre sin magi!
 • Generering af indhold fra hvor som helst på internettet via ChatSonic Chrome-udvidelsen. Åbn ChatSonic Chrome-udvidelsen ved at trykke på CMD (ikon) + M.
 • Integration og linkning af ChatSonic API med din hjemmeside eller mobilapp for at udnytte fordelene ved generativ AI.

Chatsonics' anvendelser af SEO

Her er nogle af de spændende måder, hvorpå Chatsonics AI chatbot hjælper dig med at opbygge en effektiv SEO-strategi:

1. Generer relevante emner for et målrettet søgeord

ChatSonic Prompt: Angiv en liste over de 10 bedst rangerede blogs på nøgleordet. Nævn URL'en.

2. Generer ideer til blogindlæg

ChatSonic Prompt: Foreslå emne-idéer til en blog om "Oprettelse af undersøgelser til indholdsmarkedsføring", der vil rangere på Google.

3. Generer detaljerede oversigter til blogindlæg

ChatSonic Omlægning: Skriv en detaljeret blogindledning med overskrifter og underoverskrifter om emnet "Hvordan og hvorfor man skal lave spørgeskemaer til indholdsmarkedsføring" med H2, H3 og punktopstilling.

4. Opret en introduktion til et blogindlæg med korrekte og opdaterede fakta

ChatSonic Prompt: Skriv en introduktion til en blog med statistikker, fakta, trends og data om emnet 'Generativ AI'.

5. Generer søgeordsoptimerede meta beskrivelser

ChatSonic Prompt: Skriv en meta beskrivelse om emnet ""

6. Generer brugervenlige webadresser

ChatSonic Prompt: Opret brugervenlige URL'er på domænet for følgende søgeord -

7. Generer emner til videoproduktion

ChatSonic Prompt: Generer fem videoforslag til denne specifikke forespørgsel 'Hvordan bruger man ChatGPT til e-mail' og nævn hvad der skal dækkes i hver video.

8. Generer hashtags for at optimere videoer til YouTube

ChatSonic Prompt: Generer hashtags for at optimere disse 5 video emner på YouTube.

9. Oprettelse af en indholdsbeskrivelse til at dele med forfattere

ChatSonic Prompt: Generér en indholdsbeskrivelse for langt indhold (3.000 ord) til en blog om "Hvad er ChatGPT4?" og optimer den til organisk søgning, herunder beskrivende indhold med semantisk relevante nøgleord. Denne guide bør kun indeholde unikt indhold med ekspert-råd og anmeldelser om produktet.

10. Generering af titeltags

ChatSonic Opgave: Foreslå 5 titel-tags til en guide om "GPT-4 vs. GPT-3" uden at kopiere tags fra andre top-rangerede sider om dette emne.

11. Genererer produktbeskrivelser

Spørgsmål: Giv mig en produktbeskrivelse på 500 ord baseret på de øverste sider om "Sony WH1000-XM5".

Sony WH1000-XM5 er en utrolig populær hovedtelefon med en lang række innovative funktioner. Disse hovedtelefoner tilbyder fremragende lydkvalitet, komfort og støjreduktion. Med en nylig opdatering, er Sony WH1000-XM5 blevet endnu mere forbedret, og det har ført til øgede salgstal for produktet.

Et af de mest imponerende træk ved Sony WH1000-XM5 er deres evne til at blokere uønsket støj. Takket være den indbyggede støjreduktionsfunktion kan du nemt lytte til din musik eller tage opkald uden at lade baggrundsstøj forstyrre dig. Derudover har disse hovedtelefoner også muligheden for at tilpasse lydens niveau i forhold til din omgivelse, så du altid får den bedst mulige lytteoplevelse.

Sony WH1000-XM5 er også kendt for deres komfort. De er designet med bløde puder, hvilket betyder, at du kan bære dem i timevis uden nogen gener. Hovedtelefonerne er også forsynet med en ergonomisk form, som gør dem behagelige at have på, uanset hvor længe du bruger dem. Desuden er de trådløse, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at blive fanget i ledninger eller kabler.

En anden funktion, der gør Sony WH1000-XM5 så populær, er deres batterilevetid. Disse hovedtelefoner har en batterilevetid på op til 30 timer, hvilket betyder, at du kan bruge dem i flere dage, før du skal oplade dem igen. Hvis du er på farten, kan du også bruge det indbyggede USB-C-opladningskabel til at oplade hovedtelefonerne på farten.

Samlet set er Sony WH1000-XM5 en af de bedste hovedtelefoner på markedet i dag. Deres fremragende lydkvalitet, komfort og støjreduktionsfunktioner gør dem til en fantastisk investering for enhver musikelsker eller person, der arbejder i et støjende miljø. Hvis du er på udkig efter de bedste hovedtelefoner på markedet, er Sony WH1000-XM5 det perfekte produkt til dig.

Sonys WH1000-XM5

12. Generering af en liste over ofte stillede spørgsmål til websteder

Prompt: Generering af oftest stillede spørgsmål til en landingsside om "ChatGPT til indholdsmarkedsføring."

Afslutning

Hvis du er en indholdsmarkedsfører, skribent, SEO-ekspert eller digital marketing konsulent, så forestil dig, hvordan ChatSonics GPT-4 drevne AI chatbot kan hjælpe dig med at skabe flere indholdsformater for at styrke din SEO-strategi.

GPT API-værktøjet fungerer som din virtuelle personlige assistent, din redaktør, din indholdsmarkedsfører, din sociale medie manager, eller din kundesupport provider.

Det er Chatsonic for dig - en generativ AI chatbot bygget til at overvinde begrænsningerne af ChatGPT. Den forstår også stemmekommandoer og reagerer på samme måde som Siri. Ingen mere kedelig tastning. Tal, og du vil få de (høj kvalitet, præcise) svar, du ønsker.

Lad os afslutte med dette lille klip fra webinaret, hvor Aleyda besvarer nogle spørgsmål fra publikum...

Hvis du blev inspireret af vores webinar med Aleyda Solis, anbefaler vi at prøve disse prompts på Chatsonic for at forbedre din SEO og indholdsstrategi.

👉For flere af den slags prompts, så tag et kig på disse 37 ChatGPT prompts til SEO nu!

Chatsonics fakta-baserede og originale indhold vil hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrencen. Sig hej til fremtiden for AI chatbots, bygget til at overvinde begrænsningerne af ChatGPT.

Styrk din SEO-strategi og løft dit indholdsspil nu!

Relaterede Artikler

Vis mere >>