En guide til ChatGPT for e-mail markedsføring - bliv en professionel e-mailmarkedsfører

billede10.png

Er du træt af at bruge uger på at lave en enkelt markedsførings-email?

Nå, du er ikke alene!

Ifølge en undersøgelse fra Litmus bruger 53% af brands uger på at producere en enkelt e-mail. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at du ikke længere behøver at gå gennem den trættende proces?

Det er 2023 og året for AI!

Her kommer chatbotter til samtale AI såsom ChatGPT og Chatsonic ind i billedet. De kan hjælpe dig med at spare tid, reducere indsatsen og skabe fantastiske e-mailmarkedsføringskampagner.

Fra idégenerering og forskning til planlægning, design, tekstforfatning og optimering - der er så meget, som AI kan gøre for e-mailmarkedsføringen.

I denne blog vil vi udforske ChatGPTs vidundere og hvordan du kan udnytte dens kraft til at revolutionere din e-mail-marketing. Og vi har en overraskelse til dig i slutningen af ​​bloggen, så fortsæt med at læse!

Hvad er ChatGPT?

ChatGPT af OpenAI blev introduceret i november 2022. Den er bygget på GPT-3.5 og har fantastiske sprogbehandlingsfærdigheder. Vi taler om at besvare komplekse spørgsmål, skrive poesi og endda transformere industrier som sundhedsvæsenet, uddannelse, markedsføring og kundeservice. Det ligner meget at chatte med en rigtig person, hvilket revolutionerer chatbot spillet.

Denne chatbot blev så populær, at den fik en imponerende en million brugere på mindre end fem dage! Dog begyndte den at være nede flere gange om dagen det meste af tiden, hvilket var frustrerende for brugerne. Så OpenAI udviklede en løsning - et premium abonnement kaldet ChatGPT Plus. Brugere kan få adgang til chatbotten for kun $20/måned, selvom den gratis version er nede eller har fuld kapacitet.

billede8.png

Og lige da du troede, at det ikke kunne blive bedre, udgav OpenAI GPT-4 den 14. marts 2023, som kun er tilgængelig for ChatGPT Plus-abonnenter. Denne nye version er langt mere kraftfuld end dens forgænger GPT 3.5 og kan overgå den i nøjagtighed, akademisk præstation og mere. Derudover kan den generere op til 25.000 ord sammenlignet med GPT-3.5's ynkelige 8.000 ord! Med GPT-4 kan du endda generere en komplet e-mail-sekvens, som er både meget præcis og kreativ.

billede11.png

Men vent, der er mere! OpenAI introducerede også ChatGPT Plugins, der lader dig gøre en hel masse ting uden at forlade chat-vinduet. Du kan se de seneste e-mail markedsføringstendenser med browser-plugin'en, forbinde dine e-mail markedsførings-apps med Zapier-plugin'en, og skrive tilpasset kode til din e-mail kampagne med Code Interpreter.

Så hvis du leder efter en måde at gøre dine e-mail-marketingopgaver til en leg, er ChatGPT vejen frem!

Nu hvor du ved alt om ChatGPT og dens utrolige evner, er det tid til at lære hvordan du bruger ChatGPT.

Sådan bruger du ChatGPT?

Det er ret ligetil at bruge ChatGPT!

 • Gå til ChatGPT hjemmesiden, opret en konto med OpenAI
 • Indtast din tekst prompt, og ChatGPT vil generere svaret du søger i resultatområdet

Det kan bruges til forskellige formål som markedsføringskampagner, SEO, kodning, jobsøgning, økonomisk planlægning, studerende opgaver, generering af forslag til AI-kunst og mange flere.

Og når det kommer til ChatGPT til e-mailmarkedsføring, kan du generere højt målrettede e-mails ved at analysere en kundes interaktioner med websitet, sociale medier eller chatbot. Det kan også forbedre e-mailmarkedsføring af indholdsoptimering ved at give feedback på skrivning og sikre, at e-mails ikke udløser spamfiltre eller overtræder overholdelsesproblemer.

Sammen med dens enestående evner, skal du kende begrænsningerne af ChatGPT for at bruge den effektivt til e-mail-markedsføring.

Begrænsninger af ChatGPT

 • Den største begrænsning ved ChatGPT er, at det kan tage ned eller være på kapacitet på grund af overdreven brug af chatbotten af millioner af brugere over hele verden. I visse tilfælde viser den samtale-baserede AI chatbot en fejl - 'Noget gik galt' og kræver at siden opdateres for at løse fejlen.
billede4.png
 • ChatGPT er trænet på en stor datamodel med information kun frem til 2021, hvilket betyder, at ChatGPT ikke ved noget om, hvad der skete efter 2021. Dette kan være en ulempe, når du leder efter de seneste copywriting- eller designtendenser til dine e-mails.
 • ChatGPT er også kendt for at generere forkerte og irrelevante svar med selvsikkerhed, hvilket gør det svært for brugerne at have tillid til det for nogen information.

Du kan føle dig forrådt, hvis du fuldstændig stoler på ChatGPT for dine e-mailmarkedsføringsstrategier.

Chatsonic - en alternativ til ChatGPT for e-mail markedsføring

Du havde store forhåbninger til ChatGPT, og nu pludselig tænker du, at der ikke er nogen vej ud af disse tidskrævende opgaver inden for e-mail marketing.

Det er dér, du tager fejl!

ChatGPT er ikke den eneste samtalebaserede AI-chatbot, der kan hjælpe dig med e-mail-markedsføring. Der er andre alternativer til ChatGPT, der kan hjælpe dig med at tage din e-mail-markedsføring til det næste niveau.

Chatsonic er det bedste ChatGPT-alternativ med avancerede funktioner og evner, hvilket gør det til en stærk allieret til e-mailmarketing. Som en fusion af ChatGPT og GPT-4 bringer den det bedste fra begge verdener for at forbedre din e-mailmarketingstrategi.

Chatsonic kan hjælpe dig med kreativ brainstorming, dybdegående research, strategisk kampagne, øjenfaldende email skabelondesigns og engagerende email tekster, der vil forbedre dine email marketing parametre.

Nogle af de centrale funktioner i Chatsonic, der gør den til den bedste AI-chatbot til samtaler i e-mail-markedsføring, er:

 • Adgang til realtidsinformation: Hold dig opdateret om email-marketingtendenser, da Chatsonic forbinder til internettet og leverer opdaterede svar og indsigt.
 • Genkendelse af stemmekommando: Speed op din email-marketingproces med taleassisterede Chatsonic samtaler.
 • AI billedegenskab: Spar tid på at finde de rigtige lagerbilleder til dine e-mails. Du kan generere unikke AI-visuelle og grafiske billeder med Chatsonic på sekunder.
 • ChatGPT til Gmail: Du behøver ikke længere skifte mellem flere apps for at skabe den perfekte e-mail. Chatsonic Chrome-udvidelsen vil være ChatGPT til Gmail, hvor du kan administrere alle dine e-mails på et øjeblik.

Som en mobil app og API til udviklere, tilbyder Chatsonic en alsidig løsning til dem, der søger et værktøj som ChatGPT til at håndtere forskellige opgaver inden for e-mail marketing, fra e-mail kopi til at udvikle AI-drevne e-mail marketing strategier.

Med Chatsonic ved din side vil dit e-mail-marketing spil helt sikkert nå nye højder 🚀

Top ChatGPT anvendelser for e-mailmarkedsførere

Lad os dykke ned i verdenen af e-mail marketing og finde ud af, hvordan du kan udnytte kraften i ChatGPT til at skabe overbevisende kampagner, fængende emnelinjer og overbevisende indhold, som henrykker dine e-mail abonnenter.

I denne sektion vil du navigere gennem ChatGPT's anvendelser til email-marketing, såsom - E-mail-kampagner, skrivning af e-mail-sekvenser, e-mail-nyhedsbreve, kolde e-mails, gæstepostforslag, opbygning af en e-mailliste, måling af e-mail-markedsføringsmetrikker og håndtering af e-mails.

1. E-mail kampagner

Ingen kunde bliver konverteret øjeblikkeligt, efter de har landet på din hjemmeside. De skal plejes og stifte bekendtskab med brandet, så de kan have tillid til at købe og blive din kunde.

Forestil dig en e-mail kampagne som rejsen fra "bare søger efter noget" til "Yes, jeg er kunde!" Selvom det lyder enkelt, er der meget arbejde involveret, fra segmentering af e-mail-lister, personalisering af e-mails, A/B-testning, måling af metrikker og optimering i overensstemmelse hermed.

Personalisering og segmentation: Du har indsamlet gode e-mails til e-mail listen, men er nu forvirret over, hvilke e-mails du skal sende til hver af dem. Lad ChatGPT foreslå de segmenter, der passer til dine mål, og personliggøre e-mailindholdet til hvert segment.

Her er et eksempel på segmentering af en e-mail-liste af ChatGPT.

A/B-test: At finde den bedste e-mail er blevet nemmere 😌

ChatGPT kan generere flere versioner af din e-mail-indhold, emnelinjer eller kald til handlinger til brug i dine A/B-tests. Dette kan fremskynde din A/B-testproces og lancere den bedste e-mail-sekvens hurtigere.

Vi bad ChatGPT om at skabe 2 versioner af e-mailens emne og CTA til at fremme et kommende webinar.

Planlægning Drip-kampagner: Drip-kampagner, hva'! De kan være forvirrende, især når du planlægger udløsere og opretter flere e-mails.

Men med ChatGPT kan dryp-kampagner også være sjove 😎.

Du kan bruge ChatGPT til at planlægge dine emails fra bunden med udløsere, e-mail generering, de bedste værktøjer til brug og bedste praksis. Men det er ikke alt, ChatGPT vil også gennemgå din kunde rejse og give dig mulige scenarier, hvor en email er nødvendig.

Kampagner for geninddragelse: Dine abonnenter åbner ikke dine e-mails 🙁. Det kan være skuffende efter alle de anstrengelser, du har gjort dig inden for e-mailmarketing.

Måske har du brug for en anderledes tilgang til at geninddrage disse inaktive abonnenter. Og ChatGPT vil hjælpe dig med at udvikle nye kampagnestrategier til genetablering og oprette en for dig. Det kan tilføje personliggørelse, værditilbud, specielle rabatter og optimere e-mailfrekvensen.

2. Skrive e-mail-sekvenser

At oprette e-mailsekvenser kan være lidt tricky, ikke? Du skal komme med engagerende beskeder, der vil guide dine abonnenter gennem en rejse og motivere dem til at tage handling. Og lad os se det i øjnene, det kan være en rigtig udfordring at ramme den perfekte tone og stil på tværs af alle dine e-mails.

Det er her, hvor ChatGPT kommer ind i billedet! Det er her for at hjælpe dig med at skabe personligt, fængende og relaterbart indhold til e-mails, der virkelig taler til dit publikum. Alt, hvad du skal gøre, er at give ChatGPT nogle oplysninger om dine mål, hvem du sigter efter, og hvad du vil opnå. Se derefter, hvordan ChatGPT hjælper dig med at samle e-mail-sekvenser, der angriber dine abonnenters smertepunkter, holder dem interesserede og får dig til at konvertere!

Sekvensstruktur: Du ønsker at sikre, at dine e-mails flyder gnidningsfrit og guider dine abonnenter fra den ene fase til den næste uden problemer. Men at finde den perfekte sekvensstruktur kan nogle gange være en hovedpine.

Ingen bekymringer, ChatGPT er her for dig! Det kan hjælpe dig med at udarbejde en velformuleret e-mail-sekvens, der holder dine abonnenter engagerede og spændte.

Bare giv ChatGPT en vejledning som nedenstående, med målet for din sekvens og den type indhold, du ønsker at inkludere.

Emne linjer: De fungerer som portvagterne for dine e-mails og afgør, om abonnenterne vil læse dem eller springe dem over. Vi kender alle følelsen af at kæmpe for at finde på noget fængende og relevant, der kan få vores e-mails til at skille sig ud i indbakken.

ChatGPT er den perfekte brainstorming-buddy, der kan hjælpe med at tilberede unikke, opsigtsvækkende emnelinjer, der vil gøre dine abonnenter ivrige efter mere.

Her er en fra ChatGPT!

E-mail kopi: At skabe en e-mail kopi, der virkelig resonerer med dine abonnenter og driver dem til handling, kan nogle gange føles som en op ad bakke kamp. Nøglen er at skabe informativt og overbevisende indhold, samtidig med at du holder det relevant for dit publikums behov.

Med ChatGPT kan du skrive email-indhold, der er engagerende, personligt og designet til at ramme en akkord hos dine abonnenter.

Personliggør indholdet: Ved at skabe personligt indhold til dine e-mail-kampagner kan du gøre en verden til forskel, når det kommer til at forbinde med dine abonnenter og motivere dem til at tage handling. Du kan tilpasse dit indhold til deres interesser, præferencer og adfærd for at gøre dine beskeder mere relevante og engagerende med ChatGPT.

Design visuelt appellerende e-mails: Visuelle elementer kan markant forbedre effektiviteten af dine kampagner, da overbevisende visuelle elementer kan fange dine abonnenters opmærksomhed og forstærke din besked. For at skabe visuelt engagerende e-mail-designs kan du inkludere AI-genererede kunstneriske forslag fra ChatGPT, som kan anvendes med AI-baserede billedgenereringsværktøjer som DALL-E, Photosonic eller Midjourney.

Her er hvordan ChatGPT kan hjælpe med at genererer AI kunstinspirerede ideer til visuelt tiltalende e-mails:

 • Identificer temaet eller budskabet i din e-mailkampagne og bestem hvilken type visuelle elementer, der ville supplere det.
 • Giv ChatGPT en detaljeret besked, der inkluderer konteksten af din e-mailkampagne, den ønskede visuelle stil og de følelser eller ideer, du gerne vil formidle.

3. E-mail nyhedsbreve

Du ved hvad der kan være virkelig besværligt 🚫? At forsøge at finde på frisk og engagerende indhold til e-mails nyhedsbreve uge efter uge. Det er som en endeløs mission at holde dine abonnenter interesserede og informeret, samtidig med at opretholde en sjov og brandrelevant tone.

Men ChatGPT kan gøre dit liv meget lettere! Det er som at have din egen nyhedsbrevskrivende hjælp, altid klar til at hjælpe dig med at lave indhold, som dine abonnenter vil elske. Alt, du skal gøre, er at guide ChatGPT med oplysninger om dine mål, målgruppe og de emner, du ønsker at dække, og se hvordan det hjælper dig med at skabe engagerende og værdifulde nyhedsbreve. Dine abonnenter vil se frem til dine e-mails på ingen tid!

Indholdsplan: At være konsekvent i e-mail markedsføringen kan være svært, ikke sandt? At holde styr på hvad der skal sendes og hvornår, kan føles som at jonglere med dusinvis af bolde i luften. Men en velplanlagt indholdsplan kan gøre en virkelig forskel, og sikre at du forbliver på rette spor og aldrig går glip af noget.

Indtast ChatGPT, din medhjælpende til planlægning af indhold! Den er her for at hjælpe dig med at skabe en solid tidsplan for indholdet, der holder din e-mail markedsføring organiseret og fungerer gnidningsfrit.

Genbrug af indhold: Nogle gange kan det føles som om, brønden af ​​ideer til indhold til e-mail-kampagner er tør🌵. Men der er en smart tricks til at holde tingene friske og engagerende uden konstant at starte forfra: genbrug af indhold!

Det handler om at omdanne dit eksisterende indhold til noget nyt og spændende for dine abonnenter.

Og den gode nyhed er, at ChatGPT er her for at give en hjælpende hånd! Det kan hjælpe dig med at forvandle dit nuværende indhold til friske dele til din e-mail-nyhedsbrev.

For at komme i gang, skal du blot give ChatGPT en prompt, der inkluderer detaljer om det indhold, du vil genanvende, og det ønskede format.

Værktøjer til e-mail nyhedsbreve: I verdenen af ​​e-mail marketing kan det have stor betydning at have de rigtige værktøjer til at skabe e-mail nyhedsbreve. Det handler ikke kun om at skabe engagerende indhold - du skal også designe visuelt tiltalende layout, administrere din abonnentliste og spore præstationen af dine kampagner.

Lykkeligvis findes der en række email nyhedsbrevsværktøjer, der kan hjælpe dig med at optimere processen og skabe professionelle og appellerende nyhedsbreve, der taler til dit publikum. Men at finde det rigtige værktøj kan være en udfordring!

Og ChatGPT kan tage vægten af dine skuldre ved at guide dig om hvad du skal kigge efter, røde flag, hvad du skal spørge om i produkt demonstrationer, osv, for at træffe den rigtige købsbeslutning.

Indholdsgenerering:

Kæmper du med at holde dit e-mail nyhedsbrev indhold friskt og engagerende? Vi forstår det - det kan være en rigtig udfordring at komme op med kreative ideer, der resonerer med din målgruppe. Det er her ChatGPT kommer ind! Det hjælper dig med at skabe fængslende e-mails, der fanger dine abonnenters opmærksomhed, hvilket gør det lettere for dig at forbinde med din målgruppe på en personlig niveau.

Gør dig klar til at omdanne de irriterende emails til succesfulde emails🏆

4. Kolde e-mails

Ah, kolde e-mails - enhver markedsførers skræk🍀.

At udtænke den perfekte besked til at skille sig ud og vække en prospekts interesse kan føles som at lede efter en nål i en høstak. Ikke når ChatGPT er her for at redde dagen. Det hjælper dig med at skrive overbevisende, opmærksomhedsfængende kolde e-mails, der åbner døre og starter samtaler.

Så kom nu i gang, spark de kolde-email-blues til vejkanten og start med at vinde dine prospects over i dag!

Forskningsmålgruppen: At springe ud i verden af kolde e-mails kan være skræmmende, især når du ikke er sikker på, hvem du prøver at nå ud til. At undersøge din målgruppe, før du trykker på send-knappen, er afgørende for at sikre, at din besked rammer rigtigt. Men hvor skal du begynde? Start med at spørge ChatGPT! Det kan hjælpe dig med at skabe overbevisende kolde e-mails og give værdifulde indsigter i din målgruppe.

Klar til at prøve det?

Ogivende emnefelt: Kunstnerien af en kold e-mails begynder ofte med emnefeltet - det første indtryk kan afgøre om dit budskab bliver bemærket. At ramme den perfekte emnefelt til dine kold e-mails er som at knække en hemmelig kode. Det er den ene chance til at skabe et uforglemmeligt første indtryk og få modtager ind til at åbne e-mailen.

Med ChatGPT ved din side vil du snart skabe emnelinjer, som får dine potentielle kunder til at klikke ivrigt for at se, hvad der er inde.

Så fastgør dit sikkerhedsbælte og gør dig klar til at skabe emnelinjer, der vækker opmærksomhed og starter samtaler!

Value-baseret kold e-mail: Vi har alle stået dér før: forsøgt at skabe en kold e-mail, der emmer af værdi uden at lyde som et salgspitch. Det er en balancegang, men vi er her for at hjælpe dig! ChatGPT er dit hemmelige våben til at skabe værdibaseret kold email-kopi, som resonerer med dine potentielle kunder. Nu kan du lynhurtigt skrive e-mails, der fokuserer på dine kunders behov og vise, hvordan din løsning kan forbedre deres liv.

Sig farvel til påtrængende e-mails og goddag til værdifulde samtaler med ChatGPT!

Følge-op-emails: At følge op på kolde e-mails kan føles som at gå på æggeskaller - du vil ikke være for pågående, men du vil heller ikke gå glip af en potentiel mulighed.

I stedet for at skifte mellem ChatGPT og Gmail for at skrive den perfekte opfølgende e-mail, hvorfor så ikke gøre det på Gmail ved hjælp af AI?

Forvirret! Med Chatsonic Chrome-udvidelsen kan du nu sammensætte, følge op og opsummere alle dine kolde e-mails på sekunder.

Tjek eksemplet nedenfor.

Spore og analysér: Din strategi for kolde e-mails vil ikke længere se ud som om, du kaster beskeder ind i et sort hul og aldrig rigtig ved, hvad der virker og hvad der ikke gør. Du kan ændre dette ved at spore og analysere resultaterne af kolde e-mails.

ChatGPT kan hjælpe dig med at finjustere din tilgang og øge dine konverteringsrater. Du vil være i stand til at fastslå, hvad der får genklang hos dit publikum, og træffe datadrevne beslutninger for at forbedre din e-mailstrategi.

Det er tid til at fjerne gætværket i forbindelse med at sende kolde e-mails og begynde at bade i succesens glans🎖️!

5. Gæsteindlægsforslag

Tilrettelæggelse af den perfekte gæstepost-t pitch kan føles som at forsøge at løse en kompleks puslespil - hvordan viser man sin ekspertise, tilbyder værdi og giver et varigt indtryk på en og samme tid? ChatGPT kan hjælpe dig med at skabe en fremtrædende gæstepost-t pitch, der fanger redaktørers opmærksomhed og åbner døren til værdifulde samarbejder.

Med hjælp fra ChatGPT kan du omdanne dine gæstepost-drømme til virkeligheden, en uimodståelig pitch ad gangen!

Fokus på eftertragtede publikationer: At lede efter de perfekte publikationer til gæstepostering kan være en endeløs labyrint. Men hvad nu hvis der var en nemmere måde? ChatGPT er her for at hjælpe dig med at afdække de skjulte perler!

Det forenkler processen med at opdage og identificere de mest relevante publikationer, der matcher dine ekspertiseområder.

Generer idéer baseret på retningslinjer: At generere gæstepost idéer, der overholder en publikations retningslinjer, kan være udfordrende.

Men her er den gode nyhed: ChatGPT er din kreative hjælp! Det strømliner brainstorming-processen og hjælper dig med at komme op med relevante og engagerende ideer, der opfylder publikationskriterierne. Er du klar til at låse op for dit kreative potentiale?

Skriv en besked/e-mail til en pitch: At mestre kunsten at skrive guest post pitch e-mails er ikke nogen nem opgave. Men ChatGPT kan gøre dine e-mails skiller sig ud! Det kan hjælpe dig med at skrive pitch e-mails, der fremhæver din viden og kommunikerer din værdibaserede tilgang til redaktører. Lad os sammen gøre dine pitch e-mails til nøglen, der åbner op for spændende samarbejde omkring guest posts!

6. Opbygning af en e-mailliste

At bygge en e-mail liste er som at forsøge at fange en flok sommerfugle - undvigende og tidskrævende. Men ChatGPT kan gøre processen til en leg! Det hjælper dig med at udvikle effektive strategier til at vækste din e-mail liste og tiltrække abonnenter, der ikke kan vente med at engagere sig med dit indhold. Så gør dig klar til at transformere din e-mail liste til et blomstrende samfund af entusiastiske fans!

Vælg en e-mail marketingplatform: At finde den perfekte e-mail marketingplatform til din virksomhed kan være en stor udfordring. Det er ikke overraskende, at det kan føles overvældende, når der er så mange muligheder at vælge imellem.

Lad ChatGPT hjælpe dig! Du kan give information om dine behov, og ChatGPT vil finde den ideelle platform, der gør din e-mail-markedsføring let som en leg.

Opret en leadmagnet: Er du fastlåst i forhold til at oprette en uimodståelig leadmagnet, der får folk til at tilmelde sig din e-mail-liste? Fortvivl ikke! Det er en udfordring, mange står overfor.

Hvad hvis vi fortalte dig, at det eneste du behøver at gøre for at lave en lead magnet er at have en chat med ChatGPT?

Tro os ikke? Prøv selv med ChatGPT prompten nedenfor.

Du kan fortsætte denne diskussion ved at spørge ChatGPT om hver trin og til sidst oprette en endelig lead magnet.

Design opt-in formular: Vil du booste din e-mailliste med en opt-in formular, der konverterer godt og virkelig fanger besøgendes opmærksomhed? Det handler om at skabe et design, der er visuelt tiltalende, brugervenligt og tilbyder reel værdi til dine potentielle abonnenter.

Og med ChatGPT's hjælp kan du på ingen tid skabe den perfekte opt-in formular! ChatGPT kan hjælpe med at generere design-ideer, layout-forslag, forslag til AI-kunst, og endda en kopi, der rigtig taler til dit publikum.

Du vil have en professionelt udseende tilmeldingsformular, der er optimeret til konverteringer og klar til at dyrke din e-mailliste som aldrig før!

Brug indholdsmarkedsføring: At opbygge din e-mail liste gennem indholdsmarkedsføring er en kraftig strategi, der kan hjælpe dig med at tiltrække og fastholde abonnenter, der er ægte interesseret i dit brand og det, du tilbyder. At skabe værdifuldt indhold, der taler til dit publikums behov og interesser, etablerer tillid og autoritet og opbygger en loyal følgerskare.

Ved at bruge ChatGPT til content marketing, vil du være i stand til at skabe indhold, der driver trafik, opbygger din e-mail liste og etablerer dit brand som en troværdig autoritet i din branche.

7. Måling af e-mail marketing målinger

Er du træt af at sende e-mail-kampagner ud og undre dig over, om de virkelig gør en forskel? Det kan være frustrerende ikke at vide, om dine bestræbelser giver afkast, især hvis du investerer tid og ressourcer i din e-mail-marketingstrategi.

Men frygt ikke! ChatGPT kan hjælpe dig med at måle dine e-mailmarketing-metrics som en professionel. Det kan hjælpe dig med at oprette og spore nøgleparametre såsom åbningshastigheder, klikhastigheder og konverteringer og endda give indblik i at forbedre disse parametre over tid.

Med ChatGPT som din partner inden for marketinganalyse kan du måle effekten af dine kampagner, justere din strategi efter behov og få mest muligt ud af dine indsats på e-mailmarkedsføring.

Valg af e-mailmarketing KPI'er: Det mest almindelige forslag er, 'jo flere målinger du holder styr på, jo bedre.'

Selvom det er vigtigt at spore målinger for dine e-mail marketing kampagner, handler det ikke om at spore så mange som muligt. I stedet handler det om at vælge de rigtige målinger, der er i overensstemmelse med dine mål.

Åbningsprocent, klikprocent, tilbageslagsprocent, konverteringsfrekvens - listen fortsætter og fortsætter. Lad ChatGPT hjælpe dig med at matche dit mål med e-mailmarketing-KPI'er for at undgå forvirring.

Opret sporing: At opsætte tracking af e-mail marketing metrics kan være overvældende, især hvis du er ny i verdenen af e-mail marketing. Men fortvivl ikke - du behøver ikke gøre det alene. ChatGPT er her for at hjælpe.

Som en sprogmodel trænet på omfattende data kan ChatGPT give dig personlige indsigt og anbefalinger til at oprette din e-mail-markedsføringsmålsporing baseret på det værktøj, du bruger. Det kan komme med trin-for-trin-vejledninger til at oprette enhver KPI på dit e-mail-markedsføringsværktøj.

Beregn KPI'er: Du behøver ikke at være en dataanalytiker for at forstå dine e-mail-markedsføringsmålinger. ChatGPT kan hjælpe dig med at beregne enhver e-mail marketing KPI med lethed.

8. Administrere e-mails

Sidst men ikke mindst, er at håndtere e-mails en daglig byrde for alle på arbejdet. Især for e-mailmarkedsførere, der sender og modtager hundredvis af e-mails hver uge. For at hjælpe dig med at håndtere disse e-mails bedre og spare tid, er her ChatGPT til Gmail, der kan skrive, besvare, følge op og opsummere e-mails i en fart.

Skriv e-mails: Installer Chatsonic Chrome-udvidelsen, og når du er klar til at skrive en ny e-mail, skal du klikke på CS-ikonet i vinduet Skriv Email.

Begynd med at fortælle Chatsonic's AI, hvad du vil sige, ved at skrive din besked efter "Skriv en email til...". Sæt tonen du ønsker, tryk på "Skriv," og bum! Chatsonic sammensætter en veludarbejdet email med en emnelinje til dig på ingen tid. Prøv det og din indbakke vil takke dig!

Besvarelse af e-mails: Du er ikke begrænset til kun at skrive e-mails. Med Chatsonics Chrome-udvidelse kan du nemt skrive præcise svar i tre forskellige toner og endda justere dem efter din smag. Det har aldrig været nemmere at holde samtalen kørende!

Summariser e-mails: Funktionen til at summarisere er en guldgrube! Den er perfekt til at opsummere e-mailkonversationer på ingen tid. Du kan oprette en én-afsnits- eller tidsplanopsummering af en hel e-mail-tråd.

Klik på CS-ikonet øverst i dit e-mail-vindue, og så er du klar!

Udnyt kraften i ChatGPT til e-mailmarkedsføring!

GPT-4-drevet Chatsonic er et banebrydende værktøj for e-mail markedsførere der leder efter at spare tid, optimere deres arbejdsgang og opnå bedre resultater. Det bidrager til din martech-stak ved at hjælpe med forskellige e-mail markedsføringsopgaver som at bygge e-mail lister, skrive e-mails, generere AI-billeder, liste segmentering og hjælp til at optimere dine kampagner.

For at få mest muligt ud af ChatGPT til e-mailmarkedsføring, så tjek ChatGPT-udløsere til e-mailmarkedsføring, som du burde prøve.

Herudover automatiserer Chatsonic Chrome-udvidelsen kedelige opgaver såsom afsendelse af e-mails, planlægning af opfølgninger og personalisering af beskeder, hvilket frigør mere tid til kritiske aktiviteter som udvikling af strategi og opbygning af relationer med abonnenter.

Hvis du vil øge effekten af din e-mail marketing og tage dine kampagner til næste niveau, bør du overveje at prøve Chatsonic.

Relaterede Artikler

Vis mere >>