ChatGPT Pro er på vej: Her er hvad vi indtil videre ved

billede7.jpg

Hvis du for nylig har prøvet at chatte med AI-sensationen ChatGPT, er du sandsynligvis på et eller andet tidspunkt blevet mødt med en "på kapacitet" fejlmeddelelse. Chatbot'ens pludselige enorme popularitet kan gøre det ret svært at få adgang til tjenesten. Og selvom det er sjovt at chatte med AI'en eller endda få den til at skrive essays eller tage eksamener, ønsker nogle mennesker garanteret adgang, så de kan bruge chatbot'en til professionelle formål.

Også: Sådan kommer du i gang med at bruge ChatGPT

Tidligere på måneden annoncerede OpenAI på sin Discord server, at det snart kan begynde at tilbyde en betalt version af ChatGPT med en valgmulighed kaldet ChatGPT Professional. En venteliste, som OpenAI lagde på serveren, detaljeret, hvad pro-brugere kunne forvente.

Kunstig intelligens

  1. Hvordan jeg brugte ChatGPT og AI art værktøjer til at lancere min Etsy virksomhed hurtigt
  2. ChatGPT og den nye AI skaber både spændende og skræmmende forandringer inden for cybersikkerhed
  3. Er dette den mest sarkastiske AI chatbot hidtil? Jeg prøvede HuggingChat, og det var mærkeligt
  4. Mød den post-AI-udvikler: Mere kreativ, mere fokuseret på forretning

Det professionelle tilbud, som OpenAI beskriver som "eksperimentelt", vil altid være tilgængeligt (ingen nedetidvinduer), give hurtige svar fra ChatGPT (dvs. ingen begrænsning), og ville give så mange beskeder, som du har brug for (mindst 2X det almindelige daglige loft).

Ventelisten bemærkede også, at hvis du blev udvalgt, ville OpenAI kontakte dig personligt for at oprette en betalingsproces og en pilot.

Nu ser det ud til, at OpenAI har valgt sine brugere til tidlig adgang, og de deler nogle indsigter.

Også: ChatGPT tog en MBA-eksamen. Sådan gik det

Zahid Khawaja, en bruger med tidlig adgang, delte en video på Twitter, hvor han testede prompt-funktionen på pro-versionen, som kørte meget hurtigere end den gratis version, som resten af offentligheden har adgang til. I videoen viste Khawaja sin abonnementspris på $42 om måneden.

Hvordan OpenAI besluttede sig for $42 om måneden er endnu ikke afsløret - måske er det endnu en reference til Håndbog for vakse galakseblaffere. Men i december sagde Sam Altman, OpenAIs administrerende direktør, at den gennemsnitlige omkostning pr. svar var i "et-cifret antal cent", men han indrømmede, at tjenesten på et tidspunkt vil være nødt til at tjene penge på grund af dens "øjen-åbnende" beregningsomkostninger. En nylig aftale med Microsoft, som vil se, at denne software-gigant investerer milliarder i OpenAI i de næste par år, vil sandsynligvis også hjælpe.

Også: Chief AI-videnskabsmand hos Meta siger, at ChatGPT 'ikke er særlig innovativ' og 'ikke noget revolutionerende'

Trods sin popularitet er ChatGPT ikke den eneste AI-chatbot på markedet. Prislappen på 42 dollar om måneden får nogle brugere til at søge efter andre alternativer, der kan være mere omkostningseffektive og lige så effektive.

ChatGPT har endnu ikke afsløret nogen information om, hvornår den professionelle version vil være tilgængelig for offentligheden og henviste til: "Desværre er ChatGPT's professionelle adgang ikke tilgængelig til abonnement på dette tidspunkt."

Ikke desto mindre, hvis du gerne vil være opdateret, opfordrer ChatGPT dig til at udfylde ventelisten.

Relaterede Artikler

Vis mere >>