ChatGPT til Marketing: Brug kunstig intelligens til at øge din Marketing Strategi

billede5.png

I den hurtigt udviklende forretningsverden er det afgørende at have en vindende strategi for at opnå succes, og kunstig intelligens i marketing bliver hurtigt en afgørende del af den. Ifølge McKinsey 2022 State of AI review er antallet af AI-funktioner, som virksomheder bruger, fordoblet på kun fire år.

Og nu, med ChatGPT i spidsen for generativ AI, er det ikke underligt, hvorfor flere virksomheder leder efter måder at udnytte denne topmoderne teknologi på. Det er tid til at være foran kurven og lære at bruge værktøjer som ChatGPT og ChatSonic til at styrke din marketingstrategi.

Som marketingstrateg eller beslutningstager er det vigtigt at holde sig opdateret om de seneste teknologier og tendenser i branchen. Ved at lære at bruge ChatGPT til markedsføring og overvinde dens begrænsninger, vil du være godt på vej til at skabe en vindende marketingstrategi, der driver succes for din virksomhed.

Hvad er ChatGPT?

Hvis du ikke sidder under en sten, kender du allerede ChatGPT. Hvis du ikke gør det, så tillad mig at introducere den - skabt af OpenAI er ChatGPT det mest avancerede tekstgenereringsværktøj, der tager markedsføringsverdenen med storm.

Med sin dybe forståelse af sprog og evnen til at behandle store mængder data kan Chat GPT opbygge en hel marketingkampagne, en total spilændring for at udføre forskning, analysere data og skrive indhold. Det er næsten som at have Jarvis som Ironman.

Tjek de bedste brugstilfælde for ChatGPT.

Ved slutningen af denne artikel vil du have en klar forståelse af dens uendelige potentiale og hvordan du bruger Chat GPT til digital markedsføring. Så tag en plads og spænd sikkerhedsselen!

Sådan bruger du ChatGPT?

Fortunately, at komme i gang med ChatGPT er utrolig simpelt. Alt, hvad du behøver at gøre, er at give den en prompt, og den vil generere et svar til dig.

Hvis du virkelig ønsker at maksimere din erfaring med ChatGPT og lære hvordan du bruger ChatGPT, bør du give mere detaljerede og specifikke prompts, som kan føre til mere præcise og brugbare svar.

I stedet for at spørge "Giv mig indholdsideer", så prøv at spørge, "Giv mig indholdsideer til min AI-startup, der sigter mod 18-24-årige iværksættere i USA, som er interesserede i at integrere en AI-løsning i deres eksisterende produkt"

billede3.png

Når du lærer at skrive ChatGPT prompts perfekt, vil dine markedsføringskampagner være mere effektive. Vær kreativ; hvis du nogensinde sidder fast, kan du altid henvise til disse ChatGPT prompts eller de bedste ChatGPT eksempler for inspiration.

Ikke desto mindre har den også sine begrænsninger. I næste sektion vil vi undersøge Chat GPT-begrænsninger, så du kan træffe en informeret beslutning.

ChatGPT Begrænsninger

ChatGPT er en meget sofistikeret sprogmodel, men ligesom enhver anden teknologi har den også sine begrænsninger. Det er vigtigt at forstå disse begrænsninger for at få en bedre idé om, hvad man kan forvente af ChatGPT, og hvornår man skal bruge den.

 • Forældede Data: En af de væsentlige begrænsninger ved ChatGPT er, at det kun var trænet med data fra 2021. Hvis du leder efter noget, der er sket for nylig, kan ChatGPT muligvis ikke give dig nøjagtige oplysninger.
 • Ingen AI-kunst: ChatGPT er et tekstbaseret værktøj, der ikke kan generere AI-kunst. Du bliver nødt til at lede et andet sted, hvis du leder efter et værktøj, der kan skabe visuals eller designs.
 • Ingen stemmekommandoer: ChatGPT er et tekstbaseret værktøj, der ikke kan acceptere stemmekommandoer. Dette kan være en begrænsning for nogle brugere, der foretrækker at bruge stemmekommandoer i stedet for at skrive.
 • Ingen app eller udvidelse: ChatGPT har ikke en dedikeret app, hvilket betyder, at det kun kan bruges gennem OpenAI's hjemmeside. Dette kan være meget upraktisk for nogle brugere, der foretrækker at bruge en mobilapp.

Selvom OpenAI ikke lancerede nogen chrome-udvidelse, er der tilstrækkelige chatGPT chrome-udvidelser til at gøre tingene lettere.

Mens ChatGPT er et glimrende værktøj til at generere indhold, holder disse begrænsninger interesserede mennesker på afstand.

Hvis du leder efter et mere kraftfuldt værktøj, så overvej ChatSonic, det er ChatGPT-alternativet for markedsførere. Lad os tage et kig på det, skal vi ikke?

ChatSonic - Alternativ til ChatGPT til indholdsskabelse

ChatGPT er som en pålidelig Honda Civic for marketingverdenen - det er fint, men hvem vil egentlig have det? Men ChatGPT-alternativer, især ChatSonic, er som en high-performance Ferrari, der tager din indholdsproduktion til nye højder.

Bygget på banebrydende GPT3-teknologi og drevet af aktuelle data, stemmekommandoer og meget mere, tilbyder ChatSonic realtids svar og indsigt, som efterlader ChatGPT i støvet.

 • Hastighed og nøjagtighed: ChatSonic er som en markedsføringssuperhelt med lynhurtig respons og ubesejret nøjagtighed. Med integrationen af Google-søgning giver ChatSonic dig de nyeste realtidsdata, der giver dig mulighed for at skabe engagerende og relevant indhold. Det gør det let og nyttigt til alt fra finans til markedsføring.
 • Gør dine samtaler levende: Med et enkelt klik kan du omdanne dine ord til storslået AI-kunst, der vil efterlade et varigt indtryk takket være ChatSonics integration med Stable Diffusion- og DALL-E-modellerne.
 • Stemmebetjent bekvemmelighed: Glem manuelle inputs og omfavn stemmebetjent bekvemmelighed med ChatSonic. Stil dine spørgsmål med stemmekommandoer, som Google Assistant eller Siri, og få nøjagtige svar i realtid.
 • Strømline din indholdsoprettelse: Fra SEMrush til Copyscape har ChatSonic integreret flere værktøjer for at strømline komplekse arbejdsgange og indholdsadministration for din virksomhed.
 • Fleksibilitet: ChatSonic tilbyder fleksibilitet og bekvemmelighed ved at få adgang til platformen via dens dedikerede app. Og for dem, der ønsker at integrere ChatSonic i deres eksisterende arbejdsgang, tilbyder den også en API til integration.

Men hvordan kan ChatSonic præcis bruges til at forbedre dine marketingsindsatser? Næste sektion vil gå i dybden med virkelige eksempler på, hvordan ChatGPT og ChatSonic kan anvendes til at skabe resultater og fremme din markedsføringsstrategi.

Top ChatGPT anvendelser for Markedsførere

Som markedsfører søger du konstant efter nye og innovative måder at skabe resultater for din virksomhed. Og hvorfor ikke? I dagens hurtige tempo forventer forbrugerne en personlig og problemfri oplevelse, som kun kan opnås gennem banebrydende teknologier som AI.

Lær mere om, hvordan du kan bruge ChatGPT til virksomheder og ChatGPT til e-handel.

Det er her ChatGPT og ChatSonic kommer ind og hjælper dig med at give dine marketingindsats en ekstra skub.

Marketingkampagner — Kunst at skabe historier med AI

Markedsføringskampagner handler alle om at fortælle en historie, der forbinder med dit publikum. Med hjælp fra AI kan du tage dine kampagner til nye højder og skabe fængslende historier, der efterlader et varigt indtryk.

 • Forskning: Det første skridt i at skabe en vellykket markedsføringskampagne er at forstå dit publikum. Med ChatGPT kan du nemt undersøge og analysere din målgruppe. Tag handling med ChatSonic og få bedre forståelse for deres smertepunkter, præferencer og adfærd ved hjælp af realtidsdata.

Lær mere om ChatGPT alternativer til forskning, og hvordan de kan fremskynde din proces.

Her er en prompt, jeg brugte: "Jeg er leder af marketing hos Cypher Finance, en fintech-virksomhed, der specialiserer sig i pengestyring. Jeg planlægger at køre annoncer for at udvide vores kundekreds, men jeg er ikke sikker på vores målgruppe. Jeg tænker på at nå ud til unge voksne i 20'erne. Find den ideelle kundeprofil (ICP) og demografi baseret på de tilgængelige data."

Og her er resultatet.

 • Plan: Når du har en solid forståelse af din målgruppe, er det tid til at begynde at planlægge din kampagne. Brug Chat GPT til at oprette en markedsføringsstrategi, en omfattende kalender, der beskriver udførelsen af din kampagne, og sikrer, at din kampagne er velstruktureret og let at udføre.
 • Tidsplan: Med data fra ChatSonic kan du nemt planlægge og tidsplanlægge dine kampagner. Fra at oprette en indholdskalender til tidsplanlægning af sociale medieindlæg, har ChatSonic dig dækket.
 • AI-kunst: Og lad os ikke glemme prikken over i'et på din markedsføringskampagne - AI-kunst. ChatSonic kan skabe fantastiske billeder, der giver liv til din historie og får dine markedsføringskampagner til at skille sig ud. Lær mere om, hvordan du bruger ChatGPT AI art generator.

Dette ser ud som den perfekte partner i håndværk ved brug af ChatGPT for en marketingstrategi, der skiller sig ud på din brand, fanger dit publikum og skaber resultater. Tjek ChatGPT prompts til marketing for at nå toppen af ​​dit marketing spil.

Markedsføringsmålinger - Måling af succes med vigtige numre

Når det kommer til markedsføring, lyver tal ikke. Men med så mange metrics at vælge imellem, kan det være overvældende at finde ud af, hvilke der betyder mest. Det er her AI kommer ind i billedet.

Det kan hjælpe dig med at måle succesen af dine marketingindsatser ved at analysere data og give indsigt, der vil give dig mest muligt udbytte.

 • ROI (Return on Investment): ChatSonic kan hjælpe dig med at spore ROI ved at analysere dine markedsdata og give dig et klart billede af, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør det.
 • CAC (Kundehandlingsomkostninger): ChatSonic kan hjælpe dig med at spore CAC ved at analysere dine markedsdata og tydeligt vise, hvor meget du bruger på at erhverve nye kunder og hjælpe dig med at optimere dine markedsføringsindsatser.
 • CLV (kundeværdi over tid): ChatSonic kan hjælpe dig med at spore CLV ved at analysere dine markedsdata og give dig et klart billede af værdien af dine kundeforhold og fokusere på de mest værdifulde kunder.

Nogen sagde, at matematik ikke er for ChatGPT, så jeg prøvede det. Jeg brugte prompten "Antag, at jeg brugte 10.000 dollars på Instagram-annoncer. Ved udgangen af 30 dage havde de samlede antal visninger genereret et resultat på 5.000, og CTR var 5%. Konverteringsgraden var 1%, og jeg lavede salg på over 15.000 dollars. Giv mig et klart billede af ROI, CAC og CLV".

billede1.png

Derefter bad jeg ChatSonic om at sammenligne det med industriens data fra 2023, og her er svarene. Og jeg kunne ikke være mere imponeret.

Med den mest kraftfulde AI-værktøj ved din side, vil du kunne måle din marketing succes med tillid og træffe datadrevne beslutninger, der vil drive resultater. Her er ChatGPT prompter til marketing metrics, som du kan bruge til at spore succes.

Reklamekampagner – hemmeligheden bag at opnå resultater

Reklamekampagner kan være afgørende for en markedsføringsstrategis succes, men med AI kan du tage dem til det næste niveau. Lad os udforske de væsentlige elementer i en vellykket reklamekampagne og hvordan ChatSonic kan hjælpe dig med at nå dine mål.

 • Kopi: Din annoncekopi er retten, men budskabet og tonen er ingredienserne, der vil resonere med din målgruppe. ChatSonic skaber en menneskelig lignende kopi, der adresserer din målgruppes smertepunkter.
 • Strategi: ChatSonic behandler store mængder data og giver dig indsigt, du har brug for at skille dig ud fra konkurrencen og implementere vindende strategier.
 • Forskning: Succesfulde annoncekampagner starter med grundig forskning, og ChatSonic sparer dig tid og kræfter ved at undersøge din målgruppe, dine konkurrenter og branchetendenser.
 • Konkurrenter: Hold dig foran ved at undersøge dine konkurrenters annoncekampagner og strategier med ChatSonic.
 • AI Kunst: Visuelle elementer er afgørende for at fange din målgruppes opmærksomhed. ChatSonics AI Art-kapaciteter skaber fantastiske visuelle elementer, der passer til dit budskab og branding.

Med ChatSonic kan du skabe annoncekampagner, der er visuelt tiltalende og giver resultater. Fra tekster, der forbinder til at være foran konkurrencen, er ChatSonic hemmeligheden bag succesfulde annoncekampagner.

Til tale om mad, lad os prøve med en lækker udfordring. Jeg spurgte ChatGPT: "Forestil dig, at jeg starter en pizza-startup i USA. Brug markeddata til at finde mine nærmeste konkurrenter og give mig en markedsføringsstrategi for at slå dem."

Dette får dig helt sikkert til at kæmpe for pengene.

billede1.png

Og dette får dine konkurrenter til at jagte pengene.

Indholdsmarkedsføring — nøglen til at låse op for dit publikums hjerter og sind

Som markedsfører forstår du vigtigheden af førsteklasses indhold. Men hvordan kan du sikre, at dit indhold skiller sig ud i den voksende konkurrence? Indtast AI-værktøjer som Chat GPT til marketing automation og ChatSonic for at tage det et skridt videre.

Her er et nærmere kig på dens evner.

 • Forskning af indhold: Start med at forstå din målgruppes behov, problemer og interesser. Brug ChatSonic til at udføre grundig forskning for at hjælpe med at skabe indhold, der rammer dem.
 • SEO: Udstyret med din indsigt i målgruppen, optimer dit indhold til søgemaskiner med ChatSonic for at filtrere de rigtige nøgleord, kombineret med konkurrentanalyse og forslag til forbedring. Giv de rigtige ChatGPT prompter til SEO for at få nøjagtige resultater.
 • Strukturering af indhold: Brug den indsamlede information til at strukturere dit indhold på en måde, der fanger din målgruppes opmærksomhed og effektivt kommunikerer din besked.

Kombiner trinene til at skabe indhold, der informerer, uddanner og engagerer dit publikum, så de fortsætter med at vende tilbage efter mere.

Jeg besluttede mig for at teste dens grænser, så jeg kom op med dette —  “Antag, at Paypal lancerer sit eget betalingsnetværk. Udvikl en solid indholdsmarkedsføringsstrategi for at slå Mastercard og Visa og rangere som nummer 1 på Google."

Og resultatet er solidt.

billede1.png

Produktmarkedsføring - Videnskaben om at sælge dit produkt

At markedsføre en produkt er både en kunst og en videnskab. Du skal være kreativ og vidende nok til at træde frem i et konkurrencepræget marked og forstå din målgruppe og deres behov. Her er AI det, der kan hjælpe dig med at tage din produktmarkedsføring et skridt videre.

 • ICP og målgruppe: Brug ChatSonic til at indsamle data og indsigter om din målgruppes smertepunkter, præferencer og adfærd, hvilket hjælper dig med at udforme en marketingstrategi, der resonerer og imødekommer deres behov.
 • Beskeder: Når du forstår din målgruppe, skal du udforme unikke beskeder, der taler til dem og adskiller dig fra konkurrencen, med AI's hjælp.
 • Case-studie: Case-studier er et kraftfuldt værktøj i produktemarketing, der giver virkelige eksempler på, hvordan dit produkt har hjulpet andre virksomheder eller personer. Brug virkelige eksempler på dit produkts påvirkning gennem case-studier og lad AI fremhæve de vigtigste fordele og fordele, og øge salget.

På dagen afslutning er produktmarkedsføring en afgørende faktor for virksomhedens succes. Udnyt kraften af AI til at skabe strategier, der kan overvinde konkurrencen og løfte dit produkt til nye højder.

For at teste om AI kunne hjælpe her, prøvede jeg den gamle Paypal-eksempel igen, med flere parametre:" Antag, at Paypal lancerer sit eget betalingssystem. Byg en solid produktmarkedsføringsstrategi for at slå MasterCard og Visa og rangere #1 på Google. Find ICP for det ovennævnte produkt med tilgængelige data og beslut, hvilken slags besked, der ville lokke kunderne. "

Og her er svaret.

billede4.png

Og det kom også med ICP og Beskedfunktion.

billede6.png

Email Marketing - Kunsten at opbygge relationer med dine kunder

E-mailmarkedsføring er som at skabe et kunstværk. Lig med, hvordan en kunstner blander farver og teknikker for at give liv til sin vision, bruger e-mailmarkedsførere ord, design og strategi for at opbygge kunderelationer.

Brugen af Chat GPT til markedsføringsautomatisering kan være utroligt godt, men ChatSonic kan gøre det endnu bedre og hjælpe e-mailmarkedsførere med at skabe indflydelsesrige kampagner, der passer til deres publikum.

 • Email Sekvenser (Onboarding, Fastholdelse): Onboarding og fastholdelse af kunder kan være en leg med personlige email sekvenser designet af AI. Det kan tilpasse hver email til at byde nye kunder velkommen, uddanne dem om dit produkt, og bevare relationen stærk ved at levere værdifuldt indhold og pleje båndet over tid.

Jeg bad ChatGPT om at skrive en email til brugerne, som lige har tilmeldt sig, og det er ret godt.

billede2.png

Og jeg bad ChatSonic om at gøre det bedre ved at bruge flere realtid data punkter. Fortæl mig hvilken der er bedre?

 • Email-nyhedsbreve: AI kan højne dine nyhedsbreve og informere og underholde dine abonnenter med personligt tilpasset indhold og holde dem engagerede med dit brand.
 • Kolde e-mails: Kolde e-mails kan blive til varme introduktioner til nye potentielle kunder med AIs personlige og relevante tilgang, hvilket gør det mere sandsynligt at påvirke modtageren.
 • Forslag til gæsteposts: At skrive et forslag til en gæstepost kan virke vanskeligt, men med AIs hjælp kan du gøre det hurtigere og bedre, og øge dine chancer for at blive offentliggjort. Tjek de 5 bedste ChatGPT-alternativer til skrivning, der kan hjælpe dig.

Ved at udnytte kraften af AI kan e-mailmarkedsførere skabe fremragende kampagner, der opbygger relationer, driver resultater og leverer enestående performance.

Lær mere om, hvordan du kan udnytte ChatGPT til e-mailmarkedsføring, og hvis du vil få mest muligt ud af det, kan du se på ChatGPT-prompts til e-mailmarkedsføring.

Social Media Marketing — Engagementets kraft

Sociale medier er en nøglefaktor i enhver moderne marketingstrategi; med AI kan du udnytte sit fulde potentiale. Uanset om du ønsker at opbygge dit brand, øge salget eller øge kontaktfladen med dit publikum, kan AI hjælpe dig med at opnå dine mål hurtigere og mere effektivt.

 • Plan: En vindende social medie-strategi starter med en plan. Lad ChatSonic undersøge dit publikum, identificere de bedste tidspunkter at poste indhold og skræddersy en indholds kalender, der er i overensstemmelse med dine mål. ChatSonic målretter de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt, fra millenials på Instagram til baby boomers på Facebook.

Husk Pizza-startuppen ovenfor? Jeg bad ChatSonic om en SMM-strategi og et godt tidspunkt at poste.

 • Billedtekster: Billedtekster er rygraden i enhver social mediepost, og ChatSonic, der er drevet af AI, skaber billedtekster, der fremkalder engagement. Optimer dine billedtekster til hver platform, uanset om det er morsomme tweets på Twitter eller tankevækkende LinkedIn-opslag.
 • Video-scripts: Videoer er fremtiden for social medieengagement, og ChatSonic skriver video-scripts, der rammer plet, uanset om det er en produktpræsentation, virksomhedsoversigt eller et kig bag kulisserne. ChatSonic kan skræddersy video-scripts til social media succes.
 • Billeder: Billeder er et kraftfuldt værktøj til at fortælle din historie på social medier. Og med AI-kunst kan ChatSonic hjælpe dig med at skabe billeder, der ikke kun er fantastiske men også optimaliseret til hver specifik platform. Dette vil fange din målgruppes opmærksomhed og skabe resultater.

Sociale medier markedsføring er som en symfoni, hvor hvert instrument skal arbejde harmonisk sammen for at producere et smukt mesterværk, og ChatSonic gør det bare super let.

Copywriting — Lad AI gøre trylleri

Har du nogensinde befundet dig stirrende på en tom side, mens du prøver at skrive den perfekte overskrift til din hjemmeside? Jamen, så er det tid til at lægge pennen fra dig og åbne ChatGPT for markedsføringskopiering.

Med dette har skrivning af website kopier aldrig været nemmere eller mere effektivt. Fra overskrifter til CTA'er kan det hjælpe dig med at skabe kopier, som engagerer, informerer og konverterer dit publikum.

 • Overskrifter, der tiltrækker: En overskrift er det første, besøgende ser på din hjemmeside og sætter tonen for resten af deres oplevelse. ChatSonic skaber overskrifter, der både fanger opmærksomheden og er på-brand, så de kan lokke besøgende ind.
 • CTA'er, der konverterer: En velskrevet call-to-action (CTA) er afgørende for at konvertere hjemmesidebesøgende til kunder. Lad AI skrive CTA'er, der er overbevisende og relevante og omdanner de besøgende til salg.
 • Forskning i konkurrencen: Før du skriver din hjemmesidekopi, er det vigtigt at forstå, hvad der adskiller dig. Lad AI gøre det hårde arbejde og påpege dine unikke kvaliteter, så du kan skrive en fremragende kopi.
 • At skille sig ud fra mængden: Sig farvel til kedeligt, generisk indhold og goddag til en hjemmeside, der virkelig repræsenterer dit brand og konverterer besøgende til kunder.

Tænk på ChatSonic som dit hemmelige våben i din website copywriting-hær, der hjælper dig med at skabe indhold, som virkelig skinner.

Jeg bad ChatGPT om at skrive en hjemmeside kopi for en Netflix kopi, og det viste sig at være godt.

billede7.png

Og ChatSonic gjorde det bare endnu bedre.

Influencer Marketing — Samarbejde med de rigtige stemmer

Influencer marketing er en afgørende strategi for mærker, der ønsker at nå nye målgrupper og opbygge dybere forbindelser med potentielle kunder. Men med det store antal af influencere til rådighed kan det være nødvendigt for markedsførere at identificere de rette samarbejdspartnere.

Nu er det ikke længere tilfældet. ChatSonic giver brands mulighed for at udfolde det fulde potentiale af influencer marketing og hæve deres brand til nye højder.

 • Den perfekte pasform: At matche en influencer med dit brand er som at finde den perfekte påklædning. Lad AI'en hjælpe dig med at finde influencers, der deler dine brandværdier, målretningsprofil og har evnen til at skabe reelle resultater.
 • Kontaktet Influencer E-mail: Det første skridt til en succesfuld influencer-partnerskab er at tage kontakt. Men at skrive en overbevisende outreach-e-mail kan være en udfordrende opgave. Hvad med et værktøj, der skriver personaliserede, effektive og engagerende outreach-e-mails, der fanger din ønskede influencers opmærksomhed?
 • Kampagnesætning - Fra planlægning til lancering: Når du har fundet den rette influencer og taget kontakt, er det tid til at starte planlægningen af din kampagne. ChatSonic kan skabe en omfattende plan, der inkluderer definition af mål, fastlæggelse af budget og en plan for en succesfuld lancering.
 • Værktøjer du kan bruge: Influencer marketing er ikke en en-størrelse-passer-til-alle tilgang, og de værktøjer, du bruger, kan have stor indvirkning på succesen af dit partnerskab. Men der er tusindvis af værktøjer derude? Ingen stress; lad ChatSonic vælge de rigtige værktøjer for dig.
 • Fortæl din brandhistorie: Dine ord er nøglen til at frigøre potentialet ved influencer marketing. Skab effektive skriftlige instruktioner, der fortæller din brands historie og engagerer din målgruppe.

Influencer marketing er et kraftfuldt værktøj til at forstærke dit brand, og med ChatSonic er det blevet meget bedre.

Konklusion

På dagenes ende er AI-værktøjer som ChatSonic og ChatGPT et livreddende værktøj for markedsførere, der ønsker at optimere og automatisere visse opgaver i deres arbejde. Fra at hjælpe med markedsføringskampagner til at give indsigter i markedsføringsmetrikker kan det have en positiv effekt på effektiviteten og effektiviteten af ​​markedsføringsindsatser og føre til fantastiske resultater.

Ved at udnytte ChatGPT kan markedsførere fokusere deres indsats på højere opgaver, hvilket giver dem mulighed for at opnå bedre resultater og drive vækst for deres virksomheder. Selvom der er visse begrænsninger ved ChatGPT, udvikler og forbedrer AI-værktøjer sig konstant, og nye løsninger som ChatSonic tilbyder alternative muligheder for indholdsoprettelse.

Relaterede Artikler

Vis mere >>