Lærere bruger ChatGPT mere end elever. Sådan gør de

gettyimages-1259924678.jpg

ChatGPT's avancerede tekniske kapaciteter, herunder skrivning og kodning, har været en stor bekymring for fremtiden for uddannelsessystemet. Mennesker frygter, at AI-chatbottens intelligens og brede tilgængelighed vil fremme snyd blandt elever.

I en overraskende drejning viser en undersøgelse, at lærere faktisk bruger det mere end eleverne.

Også: Hvordan fungerer ChatGPT?

En undersøgelse foretaget af Walton Family Foundation viser, at 51% af 1.000 K-12 lærere rapporterede at have brugt ChatGPT inden for blot to måneder efter introduktionen, hvoraf 40% brugte det mindst en gang om ugen.

Kun en tredjedel af eleverne rapporterede, at de havde brugt ChatGPT til skole.

Undervisningsprofessionen indebærer kreativ tænkning på daglig basis. Når du træder ind i en klasseværelse, er alt fra undervisningsplanen til siddepladsarrangementet lærerens vision bragt til liv.

ChatGPT er et fantastisk værktøj til at hjælpe med at vække den kreative tænkning.

Ifølge undersøgelsen har tre ud af 10 lærere brugt ChatGPT til opgaver såsom lektieplanlægning, at komme op med kreative ideer til undervisning og opbygning af baggrundsviden til lektioner.

Med ChatGPT kan du brainstorme ideer og få kuraterede forslag baseret på dit inputprompt. Chatbottens kreative assistance kan være helpful udover klasseværelset, for eksempel til daglig idéudvikling om træning, middagsopskrifter, datenights og mere.

Også: ChatGPT produktivitets hacks: 5 måder at bruge chatbots til at gøre dit liv lettere på

Tre fjerdedele af lærerne sagde, at de troede, at ChatGPT kunne hjælpe dem med at udvikle sig som lærere. To-tredjedele rapporterede, at de ville foretrække, at folk brugte tid på at udvikle løsninger til, hvordan man kan integrere ChatGPT i undervisning og læring.

Disse resultater står i skarp kontrast til tidligere reaktioner fra undervisere. Tidligere på året begrænsede New York City Department of Education adgangen til ChatGPT-chatbotten for både personale og studerende.

Relaterede Artikler

Vis mere >>