5 Chatbase alternativer i 2023, der er tilpasset ChatGPT-træning

billede1.png

Hvis du leder efter en Chatbase-alternativ, kan du træne ChatGPT med dine egne data og bygge en brugerdefineret AI-chatbot til din hjemmeside.

Gået er de dage, hvor at tale med en chatbot føltes som at slå en mursten.

Med specialudviklede ChatGPT evner integreret i din AI-chatbot kan du forestille dig en kundeoplevelse af højeste kvalitet.

Og selvfølgelig, at have ChatGPT trænet på dine data for at betjene dine kunder - kan du tilbyde en bedre kundeoplevelse end dette?

Jeg tvivler!

Chatbase har været et populært valg, men det er ved at forsvinde ind i historien! Nu spekulerer du måske på, "Hvad er de bedste Chatbase-alternativer for at forbedre dit chatbot-spil?"

Nå, dette blogindlæg besvarer dit spørgsmål.

Gør dig klar til at udforske andre brugertilpassede ChatGPT-trænede AI-chatbots for at finde den perfekte pasform til dine unikke forretningsbehov. Her er 5 Chatbase-alternativer fra 2023, der revolutionerer chatbot-universet.

Fra den utrolige Botsonic til den kraftfulde Chatfuel, kan disse Chatbase alternativer hjælpe dig med at bringe din forretning til nye højder.

Men lad os først forstå hvorfor du har brug for en alternativ løsning til Chatbase.

Hvad er Chatbase?

billede2.png

Chatbase, en AI-chatbot-bygger, hjælper dig ubesværet med at træne ChatGPT ved hjælp af dine unikke data og derefter omdanne det til en intelligent og interaktiv chatbot, der kan integreres problemfrit på din hjemmeside.

Nu tænker du måske på, hvordan du gør dette, eller hvilken slags data du har brug for, ikke sandt? Det eneste du skal gøre, er at uploade et dokument eller blot dele et link til din side, og voilà!

Chatbase kan hjælpe dig med at udvikle en topmoderne chatbot, designet til at besvare alle slags besøgendes spørgsmål om indholdet. Derudover hjælper det med at redigere den grundlæggende prompt, navngive din chatbot, tilføje personlighedstræk og lære, hvordan man svarer.

Chatbase har været et populært valg for virksomheder, der ønsker at oprette deres egne AI-drevne chatbots uden kodning. Dog er der visse begrænsninger ved Chatbase, som kan overveje at finde alternativer, der bedre opfylder dine behov. Lad os tage et kig på dem.

Hvorfor vælge en Chatbase alternativ?

Selvom Chatbase har været et populært valg for virksomheder, der ønsker at bygge brugerdefinerede AI ChatGPT chatbots uden kodning, gør disse begrænsninger det værd at overveje alternativer.

1. Begrænsede tilpasningsmuligheder

Mens Chatbase tilbyder et grundlæggende framework til at opbygge chatbots, mangler det de tilpasningsmuligheder, som mange andre AI-chatbot-byggere tilbyder. Dette kan være begrænsende for virksomheder, der ønsker at skabe en chatbot tilpasset deres specifikke behov og brand identitet.

2. Mangler forskellige integrationer

Chatbase tilbyder ikke problemfri integration med mange populære CRM-, e-handel- og sociale medieplatforme, hvilket kan hæmme din chatbots evne til at fungere som et effektivt kommunikations- og engagementværktøj.

3. Ingen mulighed for at oprette flere bots

Forskellige virksomheder ville kræve flere sæt chatbots - en til offentlig brug, en til intern brug og en til deres kunder. Derudover ville de selvfølgelig gerne tilpasse hver chatbot baseret på, hvem der vil interagere med den - hvilket Chatbase ikke synes at tilbyde lige nu.

5 Chatbase-alternativer for 2023, der er drevet af ChatGPT og uden kode

 1. Botsonic
 2. Chatfuel
 3. Fini
 4. Ingest AI
 5. Yuma AI

1. Botsonic

Botsonic, den banebrydende no-code Chatbase-alternativ fra Writesonic (og Chatsonic), gør det muligt for alle at skabe skræddersyede AI-chatbots uden kode på få minutter med ChatGPT-4 kræfter. Botsonic, ChatGPT AI chatbot-byggeren, kan hjælpe dig med at skabe en personlig, interaktiv og fremtidsbestandig brugeroplevelse for dine kunder.

billede4.png

Lad os dykke ned i de nøglefunktioner, der adskiller Botsonic og gør den til det ultimative alternativ til Chatbase.

Funktioner af Botsonic

MUPLIGT OG NEMT INTEGRATION

Sig farvel til komplekse integrationer og adskilte kundeoplevelser! Botsonic kan ubesværet integreres i din eksisterende hjemmeside med kun et indlejret script eller API-nøgle.

Botsonic tilbyder et bredt udvalg af integrationer som Notion, Google Drive, enkelte websider, individuelle dokumenter og meget mere. Derudover tilbyder denne AI-chatbot-builder integrationer til WhatsApp, Slack, Discord, Telegram osv. (kommer snart)

Uovertruffen tilpasning

Med Botsonics fleksible interessemuligheder kan du tilpasse din ChatGPT AI-chatbot til at matche din virksomheds unikke branding og stil.

Dette kan hjælpe dig med at skabe et sammenhængende og konsistent udseende på tværs af din hjemmeside og chatbot, og sikre et professionelt udseende, der afspejler din brandidentitet på tværs af dine digitale kontaktpunkter.

Hyper-personalisering

Botsonic's AI chatbot builder, der er drevet af GPT-4, kan trænes på dine specifikke data, hvilket gør det muligt at give personlige og nøjagtige svar til dine kunder.

Denne tilpassede tilgang sikrer, at din AI-chatbot har de mest relevante oplysninger til at imødekomme dine brugeres unikke behov og forbedre deres samlede oplevelse.

24/7 support

Med en ChatGPT AI-chatbot drevet af Botsonic på din hjemmeside kan du tilbyde døgnkontakt support til dine kunder.

Ikke kun forbedrer dette kundetilfredsheden, men det kan også reducere dine operationelle omkostninger med op til 80%, da du ikke længere har brug for at stole på et stort team af kundeservicerepræsentanter.

Gør samtaler mere engagerende

Botsonic's avancerede Natural Language Processing (NLP) færdigheder gør det muligt for din chatbot at forstå og tolke menneskesprog effektivt.

Dette sikrer glatte og engagerende samtaler med dine kunder, hvilket gør deres interaktioner mere naturlige og menneskelige.

Multisprogsstøtte

Botsonic hjælper dig med at nå en mangfoldig målgruppe ved at oprette chatbots, der understøtter flere sprog.

Derudover kan du med Botsonic nemt bryde sprogbarrierer og nå en bredere kundebase, og sikre en problemfri kommunikation på tværs af forskellige geografier.

2. Chatfuel

Den næste bedste Chatbase alternativ er Chatfuel. Denne revolutionerende no-code AI chatbot builder hjælper med at bygge AI chatbots til at øge salget, forbedre kundesupport og tage kommunikationen til næste niveau.

Det bruger GPT-4 fra Open AI til at bygge kraftfulde AI-chatbots, der kan besvare spørgsmål relateret til din virksomhed, anbefale produkter/tjenester og meget mere på en samtaleagtig og menneskelignende måde.

billede5.png

Og her er det bedste ved det hele - alt du behøver at gøre er at tilføje de grundlæggende oplysninger om din virksomhed og forbinde de besked-apps, du ønsker, og vupti! Chatfuel AI kan opsætte resten på få minutter.

Chatfuels brugervenlige interface, kombineret med avancerede funktioner, gør det muligt for virksomheder at skabe engagerende, intelligente og personlige chatbots, der imødekommer deres kunders unikke behov.

Oplev kraften af Chatfuel og transformer dine kundeinteraktioner i dag!

Chatfuel prisfastsættelse

Chatfuel tilbyder to prisplaner: Grow og Enterprise

I Grow får du en gratis prøveperiode på 14 dage, og derefter koster det 79 $ pr. måned.

For Enterprise skal du booke et opkald med supportteamet.

Botsonic vs. Chatfuel
Chatfuel er et godt værktøj. Men hvis du ønsker at bygge komplekse AI chatbots, er Chatfuel ikke det rette - da dets NLP ikke er så god. Desuden fejler det nogle gange med at forstå input og svarer heller ikke. Vigtigst af alt er Botsonic mere overkommeligt prissat end Chatfuel.

3. Færdig

Fini er en no-code cutting-edge AI chatbot builder designet til at levere enestående kundesupport ved at udnytte ChatGPT-teknologi.

billede6.png

Det er en fantastisk Chatbase-alternativ, der hjælper med at omdanne din vidensbase til en kraftfuld og interaktiv AI-chatbot.

Og her er hvordan - den bruger simpelthen linket til din vidensbase, som du giver, til at oprette en 24/7 selvbetjenings-, interaktiv Q&A AI-chatbot - til at levere øjeblikkelige svar og skabe en dejlig oplevelse, der får dem til at komme tilbage for mere.

Uden integration påkrævet, tilbyder Fini øjeblikkelige svar på dine kunders spørgsmål, der skaber en behagelig oplevelse, som får dem til at vende tilbage efter mere.

Her er hvad der adskiller Fini fra andre chatbot-byggere:

 • Evnen til at levere en menneskelig oplevelse
 • Tillader konfigurering af tonehøjde (20+ toner at vælge imellem)
 • Hjælper med problemfri ruteplanlægning af opkald til mennesker
 • Understøtter out-of-the-box integration (Slack, Discord og mere)
 • Lærer, udvikler og skalerer med din virksomhed.

Omfavn kraften i AI og transformer din kundesupport-strategi med Fini i dag.

Fini Prisfastsættelse

Fini tilbyder 3 prisplaner:

 • Starter - Gratis - Tilbyder op til 50 spørgsmål/måned gratis
 • Advanced - $0,096/spørgsmål - Tilbyder op til 10.000 spørgsmål/måned
 • Enterprise - Ubegrænsede spørgsmål + volumenrabatter

Botsonic vs. Fini
Selvom Fini er en fantastisk Chatbase-alternativ, kan den være svær at bruge og mangler forskellige tilpasningsmuligheder i forhold til Botsonic. Derudover har den langsommere responstider, hvilket kan føre til en dårlig oplevelse. Og den understøtter kun et begrænset antal sprog og kan nogle gange have svært ved at håndtere komplekse forespørgsler, i modsætning til Botsonic.

4. Indtag AI

IngestAI er en anden Chatbase-alternativ, der kan hjælpe dig med at forbedre effektiviteten af din virksomhed med en AI-chatbot - der kan bygges uden teknisk ekspertise.

billede3.png

IngestAI giver dig mulighed for at oprette tilpassede AI-chatbots, som hjælper dine medarbejdere med at holde sig opdateret, træffe bedre beslutninger og spare tid. Ved at udnytte GPT-drevet indhold kan din AI-assistent forstå og reagere på brugerforespørgsler, hvilket sikrer, at dit team kan få adgang til vitale oplysninger øjeblikkeligt. Med IngestAI kan du:

 • Forbedre beslutningsprocessen: Med en AI-drevet assistent ved hånden kan dine medarbejdere hurtigt få adgang til vigtige data og træffe informerede beslutninger uden at spilde tid på manuelle søgninger.
 • Spar tid: IngestAI's chatbots automatiserer repetitive opgaver og frigiver værdifuld tid for dit team til at fokusere på mere strategiske og effektive projekter.
 • Forbedre kundetilfredsheden: Ved at give kunder øjeblikkelig og nøjagtig information hjælper din AI-assistent med at forbedre den samlede kundeoplevelse.

IngestAI er en ChatGPT AI-chatbot builder uden kode, der gør det let for alle at skabe en brugerdefineret ChatGPT-trænet AI-chatbot, der forbedrer beslutningstagning og strømliner operationer.

IngestAI Priser

IngestAI tilbyder en gratis prøveperiode, der inkluderer 100 forespørgsler i WebChat 100k karakterdatasettet (~ 50 almindelige A4-sider). Derudover tilbyder IngestAI 3 prisplaner:

Starter - $39/pr. måned

Pro - 89 USD/måned

Forretning - $480/måned

Botsonic vs. IngestAI Ingest AI tillader ikke flere bots, i modsætning til Botsonic fra Writesonic. Derudover tilbyder Botsonic flere integrationsoptioner sammenlignet med IngestAI.

5. Yuma AI

Yuma AI er det ultimative alternativ til Chatbase, som integrerer problemfrit med din helpdesk-software og automatiserer udarbejdelsen af svar til kundesupportagenter. Dette banebrydende Chatbase-alternativ er bygget specifikt til Shopify-merchants, der bruger Gorgias, og sigter mod at revolutionere, hvordan virksomheder håndterer kundeforespørgsler.

billede7.png

Yuma Ticket Assistant er designet til at gøre din kundesupport mere effektiv og effektiv. Her er et nærmere kig på dens funktioner:

 • AI-automatisk udkast af svar
 • Instruerer og genererer svar
 • Opbygger en brugerdefineret vidensbase
 • Opretholder den rette tone
 • Summerer hele samtalen
 • Understøtter 15 sprog
 • Hjælper med at forbedre produktiviteten
 • Understøtter forskellige integrationer

Udnyt kraften i Yumas AI-billetassistent og revolutioner din kundesupportproces.

Yuma Prissætning

Yuma tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode. Her er de planer, der tilbydes af Yuma:

 • Starter - 39$/måned
 • Starter+ - 95$/måned
 • Pro - 195$/måned
 • Enterprise - Tilpasset

Botsonic vs. Yuma AI Botsonic understøtter flere sprog og integrationsoptioner sammenlignet med Yuma AI. Derudover er Botsonic mere overkommelig og tilbyder flere funktioner.

Transformér din virksomhed med Chatbase-alternativet - Botsonic

Til sidst, selvom Chatbase har været et populært valg for virksomheder, der ønsker at opbygge AI-drevne chatbots uden kodning, er det tid til at udforske andre muligheder, der kan give bedre tilpasning, flere integrationer og en generelt forbedret brugeroplevelse.

Chatbase-alternativer, der er angivet i denne blogpost, herunder Botsonic, Chatfuel, Fini, Ingest AI og Yuma AI, tilbyder forskellige funktioner og egenskaber for at imødekomme dine unikke forretningsbehov.

I blandt disse alternativer skiller Botsonic sig ud som den ultimative Chatbase-alternativløsning

 • Nem integration
 • Uovertruffen tilpasning
 • Hyper-personalisering
 • 24/7 support
 • Engagerende samtaler
 • Multisprogsupport.

Ved at vælge Botsonic AI chatbot-builder til din virksomhed kan du skabe en personlig, interaktiv og fremtidssikret brugeroplevelse for dine kunder.

Derudover kan du tjekke disse 6 AI-chatbot-buildere for at hæve din chatbot-spil.

Har du brug for flere muligheder? Tjek de ti bedste chatbot-byggere uden kode.

Så, hvad venter du på? Øg dit chatbot spil og transformer din forretning med Botsonic i dag!

Brug Botsonic til at opbygge din egen AI chatbot trænet med ChatGPT

Relaterede Artikler

Vis mere >>