Hvorfor har ChatGPT brug for et telefonnummer?

Har du forsøgt at tilmelde dig OpenAI's sprogmodel, ChatGPT, kun for at finde ud af, at du skal gennemgå et trin for mobil verifikation? Hvis du har, undrer du dig måske hvorfor ChatGPT kræver dit telefonnummer. Når du opretter en OpenAI-konto, skal du fuldføre to verifikationstrin: email og SMS.

Ikke desto mindre, så har nogle personer i lande, hvor ChatGPT ikke er tilgængeligt, rapporteret problemer med SMS-verifikationsprocessen. På trods af dette kræver ChatGPT stadig et telefonnummer for at fortsætte. Denne del af processen kan altid være lidt besværlig og kan have fanget dig på det forkerte ben, og efterlader dig følelsen af at være fanget i en løkke. Dette fører naturligtvis til det åbenlyse spørgsmål:

Hvorfor har OpenAI brug for dit telefonnummer?

I tilfælde af OpenAI's ChatGPT anvendes en to-trins verifikationsproces, som kræver både e-mail- og telefonnummerverifikation. Selvom dette kan virke som en ulempe, er det en nødvendig sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at virkelige personer bruger platformen, og for at forhindre misbrug.

OpenAI er for nylig blevet underlagt kritik for at kræve et mobilnummer som et tiltag for at begrænse mængden af ​​konti, som brugere kan oprette. Selvom dette kan virke indgribende, nævnte OpenAI klart dette i deres FAQ "Vi sælger ikke dine data eller deler dit indhold med tredjeparter til markedsføringsformål".

Det primære formål for OpenAI i at bede om et telefonnummer er dog at give en anden verificeringsmulighed, hvilket er almindeligt for online-tjenester i dag. Samtidig er der en fordel i denne proces for brugerne, fordi tilføjelse af et telefonnummer tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til din konto.

Udover at forhindre spammere i at oprette flere konti, kan ChatGPT også bruge dit telefonnummer som en gendannelsesmetode til din OpenAI-konto. Hvis du nogensinde glemmer din adgangskode, kan OpenAI sende gendannelsesinstruktioner til dit telefonnummer via SMS. Du kan bruge denne information til at nulstille din konto's adgangskode og få adgang til tjenesten igen.

ChatGPT alternativer der ikke kræver telefonverifikation

Der er et par chatbot-alternativer at vælge imellem, som ikke kræver telefonverifikation. Så hvis du har problemer med dette, kan det være en bedre løsning for dig.

 • Chatsonic - En af de bedste ChatGPT-alternativer der er tilgængelige lige nu. Chatsonic er en fremragende chatbot, der ikke kræver telefonverifikation. Softwaren er bygget på GPT-4 og er integreret med Google, så den er i stand til at give dig resultater på de nyeste oplysninger. Chatsonic er også i stand til at generere billeder, noget som ChatGPT ikke kan.
 • Bing AI - Bing AI er endnu et fremragende alternativ til ChatGPT, som du kan få adgang til uden behov for telefonverifikation. Baseret på OpenAI's Large Language Model fokuserer Bing AI på at være hurtig og præcis i sine svar. Som Chatsonic er det også i stand til realtidsresponser baseret på internetresultater.

Hvis du har problemer med telefonverifikation på ChatGPT, vil du måske gerne prøve en af disse gode alternativer. På nogle måder er de endda mere i stand end ChatGPT selv, og de er også gratis.

Kan du springe over telefonverifikationen i ChatGPT?

I øjeblikket er det obligatorisk at angive dit telefonnummer for at bruge ChatGPT. Vores forskning viser, at der ikke er nogen måde at omgå dette trin på. Det er muligt, at kravet om telefonnummerbekræftelse kan ændres i fremtiden, når ChatGPT bliver mere udbredt i forskellige regioner.

Du vil dog i øjeblikket have brug for et gyldigt telefonnummer fra et sted, hvor ChatGPT er tilgængeligt, for at fuldføre registreringsprocessen. Uden telefonnummerverifikation vil du ikke kunne bruge ChatGPT.

Brug af ChatGPT, hvis du ikke har en telefon

Vi har etableret, at du virkelig har brug for et telefonnummer for at kunne få adgang til ChatGPT, men her er et par ting, du kan prøve, hvis du er desperat:

 • Brug WhatsApp til at verificere din konto: I nogle lande kan du verificere din konto med WhatsApp, så hvis din telefon er ude af drift, er dette en god mulighed. Brug "Har du WhatsApp?"-muligheden, når du registrerer din konto.
 • Brug en online SMS-service: Nogle online SMS-tjenester hævder, at de bruger rigtige numre, som måske kan undgå at blive opdaget af ChatGPT. Hvis du leder rundt, kan du måske finde en tjeneste, der virker, men intet er garanteret.
 • Brug en alternativ chatbot: Chat GPT er på ingen måde den eneste AI-chatbot tilgængelig lige nu, og software som Bing AI og Google Bard kræver ikke telefonverifikation.

Hvis du er bekymret for beskyttelsen af dine personlige oplysninger, så læs ChatGPT's politik om beskyttelse af personoplysninger. OpenAI oplyser, at de ikke deler dine personlige oplysninger, så dette kan hjælpe med at berolige dit sind.

Er det sikkert at give ChatGPT dit telefonnummer?

Det er helt forståeligt, hvis nogle er nervøse for at give deres telefonnummer, ingen ønsker tredjepartssalgstelefonopkald. Der er ingen grund til bekymring, OpenAI passer på dine data som enhver anden, der indsamler dem. Nummeret er kun påkrævet til verifikation og vil ikke blive brugt til andet end det, der er angivet i dets privatlivsaftale.

Kræver ChatGPT en konto?

Ja, selvom ChatGPT er gratis at bruge, skal du stadig tilmelde dig via webstedet og give nogle detaljer såsom din e-mailadresse og telefonnummer. Tilmeldingsprocessen er relativt simpel og hurtig.

Afsluttende ord

ChatGPT er en højt sofistikeret chatbot, som har forpligtet sig til at sikre, at dets tjenester ikke bliver misbrugt. Det har oplevet nogle problemer med nedetid et par gange, hvilket måske er en af grundene til, at det er blevet mere strengt med sine politikker for nye brugere.

ChatGPT kræver nu ekstra sikkerhedsforanstaltninger, før nye brugere får adgang. Derfor bliver brugerne bedt om at angive et telefonnummer under tilmeldingsprocessen for at verificere deres legitimitet som ægte brugere.

Hvad er et premium telefonnummer, og hvorfor er det ikke gyldigt?

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, skyldes det sandsynligvis brugen af et VOIP-nummer eller et app-baseret telefonnummer.

Kan jeg bruge ChatGPT uden et telefonnummer?

ChatGPT benytter en to-trins verifikationsproces, som kræver et gyldigt telefonnummer og en e-mailadresse.

Relaterede Artikler

Vis mere >>
 • Hvorfor ChatGPT er fremtiden for chatbots

  Opdag hvorfor ChatGPT er fremtiden for chatbots, dens fordele og potentielle indvirkning på chatbot-industrien. Få kendskab til fremskridt inden for chatbot-teknologi.

 • Hvad skal jeg spørge chat GPT om?

  Opdag de ti bedste ting at spørge ChatGPT om for en mere engagerende samtale. Lær, hvordan du skriver gode ChatGPT-spørgsmål og få mest muligt ud af denne AI-chat-tjeneste.

 • En introduktion til Chat GPT App

  Ønsker du at vide mere om ChatGPT appen? Læs videre for at lære om dens funktioner, tilgængelighed og hvordan man bruger den på forskellige enheder.