Bedste ChatGPT Plagiatkontrol 2023: Beskyt dit skriftlige arbejde

Bedste ChatGPT Plagiatkontrol.jpg

Leder du efter den bedste ChatGPT plagiatkontrol af 2023? Lær, hvordan du beskytter dig selv mod plagiering med de bedste ChatGPT plagiatkontrol værktøjer på markedet. Oplev værktøjer som OpenAI's AI-tekstklassificering, Originality.ai, GPTZero, Plagibot og ContentDetector.AI.

Er du bekymret for plagiat i dine akademiske eller professionelle skrivelser? Så se ikke længere end til den Bedste ChatGPT Plagiatkontrol af 2023! Mens AI-genereret indhold bliver mere udbredt, er det i stigende grad udfordrende at opdage plagiat. Men med hjælp fra ChatGPT plagiatkontrol kan du sikre dig, at dit indhold er originalt og undgå alvorlige konsekvenser såsom at miste dit job, stå over for retslige tiltag eller blive bortvist fra skolen. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de bedste ChatGPT plagiatkontrolværktøjer, der er tilgængelige på markedet, herunder deres styrker og begrænsninger, og besvare nogle ofte stillede spørgsmål om, hvordan disse værktøjer fungerer. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du kan beskytte dig selv mod plagiat med den Bedste ChatGPT Plagiatkontrol af 2023!

Se også: Kan Lærere opdage ChatGPT?

De bedste ChatGPT-værktøjer til plagiatkontrol

1. OpenAI's AI Tekstklassifikator

OpenAI's AI-teknologi til tekstklassificering er en plagiatdetector designet til at skelne mellem menneskeskabt og AI-udviklet indhold. Dette værktøj bruger maskinlæringsalgoritmer til at analysere indholdet og afgøre, om det er plagieret eller ej. Det er en af de mest nøjagtige ChatGPT-plagiatcheckere, der er tilgængelige på markedet.

Her er trinnene til at bruge OpenAI's AI Tekst Klassificerer:

 1. Gå til OpenAI AI Tekstklassefikator hjemmesiden.
 2. Opret en konto eller log ind.
 3. Kopier og indsæt den tekst, du ønsker at klassificere, i "Tekst" boksen.
 4. Klik på "Indsend".
 5. Klassificatoren vil derefter rangere teksten på en skala som enten sandsynligvis produceret af AI, muligvis, uklart, usandsynligt eller meget usandsynligt.
 6. Det er dog vigtigt at bemærke, at klassificatoren ikke er fuldt pålidelig og måske ikke er præcis til at identificere AI-genereret tekst.
 7. Det anbefales at bruge klassificatoren kun til engelsk tekst, og den fungerer måske ikke godt med tekst, der er meget forudsigelig eller mindre end 1.000 ord.

Se mere: Kan Chat GPT blive fundet for plagiering? Læs mere her.

2. Originality.ai

Originality.ai er en betalt plagiat-detektor, der opkræver $0.01 pr. kredit, hvor en kredit svarer til 100 ord. Dette værktøj er kendt for sin nøjagtighed og kan effektivt opdage plagiat i ChatGPT-genereret indhold.

Her er trinnene til at bruge Originality.ai:

 1. Gå til Originality.ai's hjemmeside.
 2. Overfør det indhold, du vil analysere, enten ved at kopiere og indsætte det i det angivne felt eller ved at indtaste en URL for at scanne hele webstedet for AI-genereret indhold.
 3. Klik på "Tjek for plagiering" -knappen for at starte analysen.
 4. Vent på, at softwaren fuldfører analysen, som vil give hurtige resultater og angive procentdelen af originalitet i indholdet.
 5. Gennemgå resultaterne og foretag eventuelle nødvendige ændringer for at sikre, at indholdet er originalt og fri for plagiat.
 6. Hvis nødvendigt, henvis til de video tutorials, der er tilgængelige på YouTube, som giver trin-for-trin instruktioner om, hvordan man bruger Originality.ai.

Husk på, at Originality.ai er et AI-baseret værktøj til plagiering, som ikke er 100% pålideligt, og det anbefales også at gennemgå resultaterne manuelt.

Tjek også: Transformér dit indhold med disse gratis AI-billedgeneratorer

3. GPTZero

GPTZero er et gratis og pålideligt værktøj til at opdage AI-plagiat, som tekst skrevet af ChatGPT, Google BARD eller andre AI-chatbots. Dette værktøj kan opdage plagiat med høj nøjagtighed og er nemt at bruge.

Her er trinnene til at bruge GPTZero:

 1. Gå til GPTZero's hjemmeside.
 2. Kopier og indsæt teksten, som du vil analysere, i tekstboksen eller upload en fil.
 3. Alternativt kan du bruge applikationsprogrammeringsinterfacet (API) til at integrere GPTZero i din egen software.
 4. GPTZero vil give en dokumentniveau-score, der angiver sandsynligheden for, at teksten blev genereret af en AI model.
 5. Husk på, at GPTZero nogle gange kan narres, så det er stadig vigtigt at gennemgå teksten for fejl.

4. Plagibot

Plagibot er en plagiatkontrol, der kan opdage plagieret indhold, selv når AI-værktøjer som ChatGPT, Bard AI, Bing, og flere har omarrangeret ordene. Dette værktøj bruger avancerede algoritmer til at sammenligne indholdet og kontrollere for plagiatisme.

For at bruge Plagibot, følg disse trin:

 1. Gå til Plagibot hjemmesiden.
 2. Kopier og indsæt teksten, du ønsker at kontrollere for plagiat, i den angivne tekstboks.
 3. Klik på knappen "Check Plagiarism".
 4. Vent, indtil resultaterne vises. Plagibot bruger avancerede AI og dyb læring algoritmer til at scanne teksten for plagiat og levere realtid resultater inden for sekunder.
 5. Gennemgå resultaterne og træf passende foranstaltninger, hvis plagiat er påvist.

5. ContentDetector.AI

ContentDetector.AI er en gratis AI-indholdsdetektor og ChatGPT-plagiat-detektor, der kan opdage ethvert ChatGPT-genereret indhold og AI-genereret indhold. Dette værktøj bruger maskinlæring algoritmer til at sammenligne indholdet og kontrollere for plagiat.

For at bruge ContentDetector.AI skal du følge disse trin:

 1. Opret en klar og præcis prompt, der beskriver forskningsspørgsmålet, de vigtigste punkter og eventuelle særlige instruktioner eller data fra dine kilder.
 2. Indsæt teksten eller URL'en, du vil kontrollere.
 3. Klik på "Tjek indhold" for at lade AI Content Detector analysere teksten og afgøre, om den er skrevet af en person eller genereret af AI, herunder GPT4, GPT3 og ChatGPT.
 4. Vurdér resultaterne for at sikre, at dit indhold er autentisk og skrevet af et menneske.
 5. Tag passende handling, hvis der opdages AI-genereret tekst, såsom at omskrive indholdet eller citere kilden.

6. Turnitin

Turnitin er en pålidelig plagiatkontrol, der kan bruges til at kontrollere ChatGPT-genereret indhold for plagiat. Dette værktøj er bredt brugt af uddannelsesinstitutioner og kan registrere plagiering med høj nøjagtighed.

For at bruge Turnitin, en tjeneste til detektion af plagiat, som studerende, kan du følge disse trin:

 1. Gå til Turnitin gennem et Learning Management System (LMS) såsom Canvas eller Moodle.
 2. Gå til Opgaver og klik på Tilføj opgave (+).
 3. Tilføj opgavetitel og instruktioner.
 4. Under Indsendelsestype, klik på rullemenuen og vælg Ekstern værktøj.
 5. Indsend din opgave til Turnitin enten ved at uploade en fil eller ved at klippe og indsætte metoden.
 6. Brug Turnitin Self-Checker til at tjekke udkast af papirer, essays og opgaver for originalitet og korrekt citation.

Det er essentielt at have i tankerne, at ingen plagiatkontrol kan garantere 100% succes i opdagelsen af plagiat i ChatGPT-genereret indhold. Hvert værktøj har sine styrker og begrænsninger, og det er altid en god idé at bruge flere værktøjer til at kontrollere for plagiat.

Hvilken er den bedste ChatGPT plagiatkontrol?

Den bedste ChatGPT-plagiatkontrol afhænger i sidste ende af dine behov. Hvis du leder efter et gratis værktøj, der pålideligt kan opdage plagiat i AI-genereret indhold, er både GPTZero og ContentDetector.AI fremragende muligheder.

Hvis du har brug for et mere robust værktøj, der kan detektere plagiering i både menneskegenereret og AI-genereret indhold, er OpenAI's AI Tekstklassificeringsværktøj og Turnitin begge meget effektive. Disse værktøjer er dog betalingskrævende og er måske ikke egnede for alle brugere.

Hvis du leder efter et værktøj, der kan opdage tilfælde af plagiat, selv når AI-værktøjer har omarrangeret ord, er Plagibot et glimrende valg. Men husk, at dette værktøj måske ikke er så pålideligt, når det kommer til at opdage plagiat i indhold, der er genereret af mennesker.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er den bedste ChatGPT plagiatkontrol?

Der er flere ChatGPT-plagiatkontroller tilgængelige på markedet, og hver værktøj har sine styrker og begrænsninger. Nogle af de bedste ChatGPT-plagiatkontroller er OpenAI's AI Tekst Klassifikator, Originality.ai, GPTZero, Plagibot, ContentDetector.AI og Turnitin.

2. Hvordan fungerer ChatGPT plagiatkontrol?

ChatGPTs plagiatkontrol-brugere maskinlæringsalgoritmer til at sammenligne indholdet og kontrollere for plagiering. Disse algoritmer analyserer indholdet og sammenligner det med andre kilder for at afgøre, om det er plagieret eller ej.

3. Er det muligt at snyde en ChatGPT plagiatkontrol?

Det er svært at narre en ChatGPT plagiatscanner, men det er ikke umuligt. Nogle teknikker kan anvendes for at snyde disse værktøjer, såsom at ændre skrifttypen, tilføje ekstra mellemrum eller bruge synonymer for ord.

4. Kan ChatGPT's plagiatkontrol opdage omskrivning?

Ja, ChatGPT plagiatkontroller kan opdage parafrasering. Disse værktøjer bruger maskinlæringsalgoritmer til at sammenligne indhold og kontrollere ligheder, selvom ordene ikke er identiske.

Afrunding

Til sidst har udbredelsen af AI-genereret indhold gjort det stadig mere udfordrende at opdage plagiering. Men med hjælp fra ChatGPT plagiatkontroller kan du sikre, at dit indhold er originalt og undgå alvorlige konsekvenser. I denne artikel har vi diskuteret nogle af de bedste ChatGPT plagiatkontroller, der er tilgængelige på markedet, herunder OpenAI's AI Tekstklassifikator, Originality.ai, GPTZero, Plagibot og ContentDetector.AI. Disse værktøjer bruger machine learning algoritmer til at analysere indholdet og bestemme, om det er plagieret eller ej. Det er vigtigt at bemærke, at selvom disse værktøjer er nyttige, er de ikke fuldstændig pålidelige og kan muligvis ikke være nøjagtige til at identificere AI-genereret tekst. Derfor anbefales det også at gennemgå resultaterne manuelt. Ved at bruge den bedste ChatGPT plagiatkontrol af 2023 kan du beskytte dig selv mod plagiering og sikre, at dit indhold er autentisk og originalt.

Relaterede Artikler

Vis mere >>