Den email, du har angivet, understøttes ikke af ChatGPT - ret venligst.

Brugere har rapporteret at opleve "ChatGPT E-mail Ikke Understøttet Fejl" mens de prøver at bruge tjenesten. Denne fejlmeddelelse kan være frustrerende, særligt hvis du er afhængig af ChatGPT for kommunikation.
Hvis du prøver at registrere en ChatGPT konto og modtager fejlmeddelelsen "Oops, E-mailen du har angivet er ikke understøttet, Kontakt venligst vores hjælpecenter", så behøver du ikke bekymre dig, hvis dette problem fortsætter.

Mange mennesker har rapporteret at støde på det samme problem og der er flere trin, du kan tage for at løse det. I denne artikel vil vi guide dig igennem de nødvendige rettelser for at begynde at bruge ChatGPT uden problemer. Så uanset om du bruger ChatGPT til arbejde eller personlig kommunikation, så læs videre for at lære, hvordan du løser fejlen “E-mail ikke understøttet” på ChatGPT.

Sådan løser du problemet med at den angivne e-mail ikke understøttes på ChatGPT

For at løse fejlen "Den email, du har angivet, understøttes ikke" på ChatGPT, skal du følge disse løsninger:

1. Åbn inkognitovindue og prøv at oprette en konto

Åbn-inkognitovindue-Forsøg-på-at-oprette-en-konto-(2).png

Den første og nemmeste løsning på "Emailen du har angivet er ikke understøttet" fejlbeskeden er at prøve at oprette en konto i et inkognitovindue.

Dette kan hjælpe med at rydde eventuelle cachede data eller cookies, der kan forårsage fejlen.
Efter du har åbnet inkognitovinduet, naviger til ChatGPT-webstedet og prøv at oprette en konto igen ved hjælp af en understøttet e-mail-udbyder. Hvis denne løsning virker, bør du kunne oprette en konto uden problemer. Hvis ikke, kan du fortsætte til næste løsning.

2. Tjek Email Adresse Formatet

Kontroller-emailadressens-format (2).png

Hvis den e-mailadresse, du har angivet, er korrekt, skal du sørge for, at den er i den korrekte format. Tjek for eventuelle stavefejl eller manglende tegn. Sørg også for, at e-mailadressen er forbundet med en understøttet e-mailudbyder. ChatGPT understøtter kun visse e-mailudbydere, og hvis du bruger en anden e-mailudbyder, skal du skifte til en understøttet en.

Det er værd at bemærke, at hvis du bruger en arbejds-e-mail-adresse, kan din organisations e-mail-sikkerhedsindstillinger blokere ChatGPT fra at få adgang til din e-mail-konto. I dette tilfælde kan du muligvis have brug for at kontakte din IT-afdeling for hjælp eller bruge en personlig e-mail-adresse.

3. Brug en anden webbrowser

Brug-en-anden-webbrowser-644x (1).png

Nogle gange kan fejlen være relateret til den webbrowser, du bruger. Prøv at bruge en anden webbrowser og se om fejlen fortsætter. Hvis du bruger Google Chrome, kan du prøve at bruge Mozilla Firefox eller Microsoft Edge i stedet.

4. Tjek dine email-udbyderindstillinger

Tjek dine e-mail-udbyderindstillinger 644x (2).png

Nogle e-mailudbydere kan have særlige indstillinger, der skal justeres for at bruge ChatGPT. For eksempel kan Yahoo kræve, at du aktiverer adgang til tredjepartsapps i dine kontoindstillinger. Tjek din e-mailudbyders dokumentation for eventuelle specifikke indstillinger, der kan kræve justering.

5. Deaktiver browserudvidelser

Deaktiver-Browser-udvidelser (2).png

Browser-udvidelser kan nogle gange forstyrre webstedets funktionalitet, herunder ChatGPT. Prøv at deaktivere eventuelle browserudvidelser og se, om fejlen forsvinder. I Google Chrome kan du deaktivere udvidelser ved at klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne, vælge "Flere værktøjer" og derefter vælge "Udvidelser".

Hvis du stadig støder på problemet med "den e-mail, du har angivet, understøttes ikke " på ChatGPT på dette tidspunkt, skal du kontakte OpenAI direkte for kundesupport. De kan muligvis give yderligere fejlfindingstrin eller undersøge problemet på deres ende. Du kan kontakte support gennem ChatGPT's hjemmeside eller via e-mail.

Relaterede Artikler

Vis mere >>