Bedste ChatGPT-detektor 2023

ChatGPT er blevet den mest populære online AI-model i verden, millioner af brugere over hele verden bruger den til en bred vifte af formål. Desværre har denne succes også ført til en stigning i plagiering og brugen af ChatGPT-genereret indhold til skoleopgaver og andre formål. Den gode nyhed er, at der er flere AI-indholdsdetektorer tilgængelige, der hurtigt kan opdage tilfælde af ChatGPT-genereret indhold og andet AI-genereret indhold.

Her vil vi undersøge de øverste 5 ChatGPT-detektorer, som du kan bruge til at identificere indhold, der er genereret via ChatGPT. Værktøjer som Turnitin kan opdage ChatGPT, men disse er forbeholdt dem i uddannelsesfællesskabet.

Den bedste ChatGPT-detektor: Originality AI

Originality AI er et AI-drevet værktøj til indholdsopdagelse, der hjælper udgivere med at opretholde originalt og plagiatfrit indhold. Det tilbyder høj nøjagtighed ved detektering af plagieret og af ChatGPT genereret indhold, med en nøjagtighed på op til 94%. Originality AI bruger kunstig intelligens til at scanne og analysere det givne indhold, sammenligner det med millioner af andre dokumenter på internettet for at identificere eventuelle ligheder med potentiel plagiering og detektere, om det er genereret via ChatGPT.

Originality AI fungerer ved at vise procentdelen af originalt og AI-skrevet indhold, hvilket gør det nemmere at opdage ChatGPT-genereret indhold og sikre, at det skrevne indhold er originalt og autentisk. Selvom softwaren endnu ikke er 100% præcis, anbefales det kraftigt at teste den i forskellige scenarier for at sikre, at den fungerer effektivt til dine behov.

GPTZero

GPTZero er en webbaseret app designet til at identificere og fremhæve AI-genereret tekst specifikt fra ChatGPT. Den blev oprettet af Edward Tian som reaktion på studerendes brug af teknologi til at snyde på opgaver. App'en er nem at bruge og giver præcise resultater, herunder en sammenfatning af sætningskonstruktioner, der sandsynligvis er skrevet af ChatGPT.

GPTZero kan analysere tekst på sætnings-, afsnits- eller dokumentniveau og fungerer med forskellige filtyper. Det kan af og til give unøjagtige resultater og kan være uden for budgettet for mere avancerede sprogmodeller.

Forfatter

Skrivnings AI Content Detector hjælper skribenter med at lave originalt indhold og opdage enhver AI-genereret indhold, herunder ChatGPT. Platformen er trænet på unikke retningslinjer og giver en vurdering af den givne tekst. For at få det ønskede resultat ud af dette værktøj skal brugeren indtaste URL'en eller kopiere-indsætte indholdet. Efter at have gjort det, vil den give dig en nøjagtig beregning af dens "Human-Generated Content" score.

Forfatterens AI Indholdsdetektor er hurtig, ret præcis og hjælper dig med at opdage ChatGPT genereret indhold på sekunder.

Indhold i stor skala

Content at Scale er en AI-indholdsdetektor, der hurtigt og præcist vurderer tekstens kvalitet. Den er trænet på milliarder af sider med data, som fodres til den. Værktøjet forudsiger derefter de mest sandsynlige ordforslag.

Content at Scale er kendt for sin proprietære indholdsgenerator, der kombinerer flere lag af AI-komponenter til at opdage alle former for AI-genereret indhold, herunder ChatGPT. Brugere kan nemt få "Human Content"-scoren ved blot at indsætte teksten i det.

OpenAI GPT2 Output Detector

OpenAI GPT2 Output Detector er et online værktøj, der hjælper med at identificere tekst skabt af AI-modeller som ChatGPT, GPT3 og GPT2. Det er meget simpelt at bruge dette værktøj - kopier og indsæt blot teksten, og du vil få en ægte / falsk procent, der angiver sandsynligheden for, at den er genereret af ChatGPT.

En ChatGPT indholdsdetektor er et værktøj, der kan hjælpe brugeren med at opdage AI-genereret indhold. Det er meget vigtigt, at der ikke sker plagiering i visse virksomheder, men værktøjer er endnu ikke helt 100% præcise. AI-skrivning udvikler sig altid, men værktøjer som dem ovenfor går langt i at forhindre snyd.

Er der en måde at opdage ChatGPT på?

Ja, faktisk er der ganske mange måder.  Værktøjer som Turnitin eller andre AI-indholdsdetektorer kan opdage AI-genereret indhold fra software som ChatGPT.

Hvilken app opdager ChatGPT?

GPTZero, Originality AI, Writer, Content at Scale og Turnitin kan alle opdage ChatGPT.

Relaterede Artikler

Vis mere >>